Ett förtydligande!

Jag måste bara tillägga att med "går vidare" menade jag "går vidare direkt till Globen" och därmed såg jag inte mig själv som besegrad när Pernilla gick vidare till andra chansen - och därför sprang jag ej heller naken på Nordstan i förmiddags.



Nu är jag hemma och är helt slut.

Vi satt förmodligen tvärs emot Neo (krullhårige falsettsångaren i gårdagens melodifestival) på tåget hem! Han hade dock rakt hår och vi tvivlar därför lite på vår igenkänningsförmåga.
Men tecken som visade på att det verkligen var han är:
* Han gick på i Falköping (vi googlade såklart på honom såfort våra misstankar uppdagades och fann att han kom just därifrån)
* Han pratade i telefon (ja, vi tjuvlyssnade) och nämnde Globen flera gånger.
* Vi tjuvlyssnade ytterligare och hörde att han skulle av i Hallsberg (lite konsigt eftersom andra chansen är i Örebro, men det finns säkert någon logisk förklaring till det)
* Han var söt och glad och såg ut som en nyupptäckt melodifestivalkändis.

Gross-Pernilla!

Vi var på vift och jag bokstavligt talat fulsprang in i lägenheten för att komma i tid till Peter Jöback.
Väl inne tog Pernilla-världens-vidrigaste-person-Wahlgren ton. Vilket hån!
Peter kom trots allt efter Heman Hunters-kopiorna och jag njöt till fullo.

Men går gross-Pernilla vidare, springer jag naken på Nordstan i morgon förmiddag!! Jag lovar!


Lägenhet på 1 kvadrat

Jag drömde inatt att jag skulle flytta in i mina nya lägenhet.
Vi var flera stycken studenter som stod förväntansfulla i korridoren och väntade på att en ÖBO-tant skulle komma och hämta oss och leda oss till våra lägenheter. När hon väl kom visade hon oss till en lång korridor kantad av provhytter. Alla vi förväntansfulla studenters mungipor drogs nedåt och vi stirrade besviket in i provhytterna.
-"Hur ska man få plats med en säng här i?" frågade jag tillslut uppgivet.
-"Nej nej nej, något sådant får ni inte plats med! Ett tips är att ni sover stående och lutar er mot ett hörn!" svarade ÖBO-tanten glatt.
Det infann sig då ett lugn inom mig för jag förstod att jag inte längre behövde bekymra mig om hur jag skulle inreda och möblera lägenheten eftersom jag ändå inte skulle få in en enda möbel.


Jag funderar om jag i verkligheten, omedvetet, är rädd för att bosätta mig på denna 19,2m2 stora ytan... Jag är medveten om att jag bekymrar mig över möblemanget. Jag vill ut och köpa på mig massvis med fina saker och möbler, men kommer inte få plats på något. Och det känns även lite ovärt att inreda en troligtvis illaluktande korridorslägenhet med sunkiga tapeter.
Jag får göra så gott jag kan för att sätta en Lena-stämpel på stället!

Jag tror dock att det verkligen är "meant to be" - jag och denna lägenhet.
De senaste veckorna har min bil totalstrejkat som ett tecken på det!
Idag kom droppen som fick bägaren att rinna över (kom på att jag helt och hållet glömt bort att smyga in gammeldags ordspråk i varje inlägg - ursäkta!) När jag stod i rödljuset vid USÖ knackade en gubbe på bilrutan och meddelade mig att jag hade punka på bakhjulet! "MEN GUUUD, TACK!!", utbrast jag, såg att det blev grönt och körde iväg. Det konstiga var att det inte kändes någonting, men det lät desto mera...

I morgon bär det av till Göteborg i denna pärla till bil.
Jag hoppas verkligen att den är vänlig mot oss då. Kul annars att stå och häcka bredvid en trasig bil i slasket någonstans i höjd med Vårgårda - men vänta!? Det har jag ju redan gjort en gång!!  Fast med vår allas Ibiza. Det är nog inte meningen att jag ska ha någon bil...

KRAM

Missanpassad

Var ute och flängde ordentligt igår. Var på univ. åkte hem därifrån, sprang in på Ica och köpte tomatsoppa, åkte hem och avnjöt den med mamma, klättrade på pallar för att se vad jag hade för "flytta-hemifrån-saker", åkte tillbaka ner till Laxå och Lundhs för att låta dem kolla på bilen som skakar när man kör fortare än 80 och har sne ratt.

Det var där jag kände mig missanpassad, förstår ni. Jag blev tillsagd att åka in genom den första porten till verkstaden och gjorde snällt som de sade. Stannade tydligen för långt bak, varpå någon av gentlemännen bad mig att köra fram lite mera. - "Inte upp på den där rampen va!? För det vågar jag inte!!" svarade jag dönervöst men blev snart lugnare när han skrattade till svar och sa att jag slapp det.

En ung man med getskägg tog hand om min bil och domkraftade upp den så mycket att jag var rädd att hela bilen skulle tippa. Han plockade sedan bort framdäcket och försvann iväg med det i minst 5 minuter.
Jag stod snällt kvar bredvid bilen och tittade mig omkring, skrapade foten i dammet på golvet, kikade på de andra gubbarna som arbetade runt omkring, spanade in traktorn som körde runt där inne, lyssnade på moraltestet som gjordes på radion.... 
 

Slutligen kom han tillbaka och jag tänkte fråga om det var något fel på däcken, men vågade inte ta ton eftersom jag stått tyst så länge att jag inte skulle veta om jag behövde harkla mig eller inte - så jag teg.
Han domkraftade upp bilen på andra sidan och plockade bort det däcket och försvann en lika lång stund igen. Jag genomförde samma procedur som tidigare nämnda. När han återigen kom tillbaka fick jag fram några frågor. Han frågade strängt tillbaka om nyckeln satt i. Ja! svarade jag, öppnade bildörren och tog ur den. -"Ja men den ska sitta i för att jag ska kunna känna om rattlåset fungerar" (eller nåt i den stilen, jag fattade iallafall inte) Så jag fick sätta i nyckeln igen, så var han nöjd sen.    
Han böt sida på däcken och jag fick sedan ge mig av. Gick in till disken och meddelade att mor och far skulle komma in o betala om det skulle kosta något, och han sa till mig att jag skulle känna efter om det skakade någonting mer. Jag svarade: -"Men man måste komma upp  i typ 80 för att det ska kännas..." (för jag trodde att han menade att jag skulle provköra där utanför på parkeringen) men så menade han förstås inte, utan fick sig återigen en idiotisk kommentar ifrån mig att le lite åt...

Jag åkte därifrån i full fart och begav mig till Ica igen för att köpa två bananer för att Annica, Joel och jag skulle göra milkshake. En timme senare var jag ute från Ica... Jag träffade nämligen Miranda och Anna där inne och stod och pratade i 50 min! Jättetrevligt!
men stackars Annica, hon fick vänta på mig. ca. 17:30 var jag hos henne och kunde börja söka jobb, vilket vi planerat i en dryg vecka att göra just igår.  Det gick galant och milkshaken som Annica blandade till blev gudomlig! Vi kollade senare på kvällskvisten på film. Jag somnade efter en väldigt kort stund och vaknade när eftertexterna började rulla. Men det gjorde inte så mycket för den verkade läskig för den handlade om nån parallell värld där alla hade knappar som ögon...

Hur som helst så satt vi där sen och pratade gamla minnen och kollade lite på Annica när hon spelade Zooville (eller vad den där nya skiten hon blivit indragen i nu heter) Upptäckte plötsligt att klockan var 2:30!! WHAA!
Jag sprang hemåt och gick och la mig och läste internationell handel och industristruktur i typ 30 min (Aldrig någonsin har jag lyckats läsa någon kurslitteratur i mer än 5 minuter i sträck!! men klockan 2:30 minsann. jag kanske borde börja sitta uppe på nätterna och plugga istället!)

Nu är jag slut i fingrarna.
Godnatt människor!


Långkok i korridor ngt för mig!?

Kära vänner, jag har fått en lägenhet!!
I Tybble, i huset närmast universitet.
Jag vet dock inte om jag vill/kan ta den.
Jag vet inte om det är onödigt att ta lån eftersom jag inte är helt säker på att jag ens vill plugga?
Men jag skulle inte heller klara av att leva på 700 i månaden.
Skulle jag palla att bo i korridor och behöva trängas med indier som gör långkok i det gemensamma köket?
Skulle jag palla stanken av alla de andras vidriga maträtter?! Jag som mår illa av helt vanlig lökstank, det skulle nog bli bra terapi för mig...
Jag var och hälsade på Olle idag för att kika på hans Tybblelägenhet! Vi skulle bli grannar! men han flyttar på fredag så blir inte fallet, tyvärr! Bortsett från den vedervärdiga stanken i korridoren så var det helt okej tycker jag. Badrummet var ju faktiskt asfräsch! 
   ÅÅh jag har beslutsångest!!
Innan torsdag måste jag bestämt mig. Hjälp mig!


Är det såhär det är att vara gift!?

Jag har umgåtts med lille söta och oskuldsfulla Viggo (hunden) i ca två timmar nu och redan känns det som om vi är ett gammalt bittert, gift par.
Han torrjuckar mot mig och jag puttar bort honom och säger "nej!"
Två sekunder senare är han tillbaka igen.
Obehagligt!
Hoppas inte min relation med min framtida man blir såhär!

Dagen i bilder


Denna vackra tofs bar jag i drygt 48 timmar, utan att sätta om den!  sov med den i två nätter.
Det är nästan tillåtet att vara så ofräsch när man sitter instängt och tentapluggar i tre dagar!


Fick en ohygglig tofsfrisyr och ont i hårstråna för att de legat åt fel håll så länge!


Tillredde min alldeles egna müsli! Helt vanliga havregryn, lite branflakes, russin och lite smält honung ovanpå! och så självklart vaniljyoghurt underst! Guudomligt! (men jag måste varna er för att mikra honung! jag gjorde detta igår med och lät houngen vara inne i 15 sekunder istället för 10. Det bubblade till och jag fick skrubba ett tag :(


Är nu hos farmor och farfar. Det blev inte kålpudding som tur var! Utan det blev rena rama restaurangmiddagen!
Förrätt: farfars underbara omelett med kräftstjärtar.
Huvudrätt: ris och kycklinggryta med curry.
Och så cola och ett glas vin till det!
En tentatrött liten flicka kunde inte må bättre än efter den måltiden kan jag säga!

Viggo, denna sötnos till hund, kom även på besök och skall vara här tills på måndag.
Jag ska mysa med honom hela natten och halva dagen i morgon!



Tentan kändes helt okej och jag är mycketmycket lättad över att ha den överstökad!
Imorgon kommer jag inte kunna svara på en enda fråga på FEK-tentan. men jag har inte siktat på att kunna göra det heller, så den får jag ta tag i i sommar!

Nu är jag nästintill död.
Godnatt människor!

Skämmande!

Ja gud ja. Jag kommer nog aldrig komma ifrån detta!
Jag är helt förtrollad.
Förstår dock inte vad det speciella är egentligen.
Men ett kokande ansikte, svettningar och läskig hjärtklappning är väl inte ett sunt respons på något så litet som detta? Nej, någonting speciellt är det och jag vet verkligen inte vad det är, och det gör mig galen att inte veta!
Måste tänka på någonting annat för att inte koka upp, helt seriöst!

Imorgon är det tenta! Det känns faktiskt som om jag är väl förberedd och det bådar inte gott.
För aldrig någonsin har det väl gått bra när man förväntat sig att det ska göra det?
Nej. Man borde ständigt gå runt med dålig inställning så allting blir bättre än man väntat sig.
men gud så trist allt vore med ständigt negativa tankar i huvudet...
nej då misslyckas jag hellre ibland!

Nattiii

North side (Farmor och Farfar) i morgon efter tentan för uppladdning inför tenta nr 2!
Det ryktades om kyckling, men vi får väl se.
Jag sa att det dög med vad som helst och farmor sa: "Det där skulle du inte sagt!"
Så nu kanske det blir kålpuddning.
*hoppas det blir kålpudding just därför att det inte ska bli det*

Bloopers

Det var alldeles för länge sedan jag fick min Varan-TV-dos känner jag.
Därför slår vi på stort och drar fram bloopers, dagen till ära.
Jag älskar att det är så sjukt svårt att säga "vit glögg" och hur förbannad han blir när han aldrig sätter det!
och "....dem har istället börjat göra andra grejer va, riktigt dumma grejer, ta droger och annat sånt.. kan jag få en flaska till?!"



Koffeinbehov

Mina ögonlock har vägt 5 ton vardera i några timmar nu. Men jag har kämpat emot att sova.
MÅSTE PLUGGA!! har varit helt manisk!!
Men jag vägrar att dricka snabbkaffe, så det blir inget koffeintillskott i min kropp inte.
Men som tur var var min moder snäll och kom hem med en 2liters Cola till mig nu.
Så nu ska det pluggas till midnatt!


Har förresten världens roligaste/sjukaste/mest lärorika konversation med Bex och Sanna på msn för tillfället!
Skooj!


Substitutvara till vaniljkräm

Ursäkta mitt frenetiska bloggande de senaste dagarna men i varenda pluggpaus har jag någonting nytt att delge...

Gjorde precis en semla (var ej imponerade, det var färdigbakade och ICA-köpta Pågen-bullar)
Hur som helst. Vi hade ingen vaniljkräm hemma så jag fick improvisera ihop fyllningen...

Det blev:

  • Grädde
  • Jättemycket vaniljsocker
  • Söndersmulad bulle

Det var garanterat lika sött som vaniljkräm kan jag lova..  nästan på gränsen till för sliskigt á la Rikard Lind (Stureplanseliten)


HIMYM!

Såg det roligaste How I met your mother-avsnittet all time igårkväll!
Jag utbrast multipla gånger i Lena-skratt! (gapskrattar alldeles i sin ensamhet)
Dual-citizenship hette avsnittet (s05e05) och handlade om Robin som ville bli amerikansk (kul att jag skrev USAisk först för jag inte kunde komma på vad det hette) medborgare istället för kanadensisk. Men det var inte den delen av historien som var den roliga...
Utan det var att Ted och Marshall skulle åka på roadtrip till Chicago enbart för att äta på pizzerian Gazola's. Detta gjorde de nämligen ett flertal gånger under sin tid på college, trots att pizzan var vidrig.
Under resan brukade de alltid enbart dricka Tantrum (koffeinspäckad grön dryck).
När Ted är redo för att åka upptäcker han att Lily ska med också, och blir sjukt besviken eftersom han ville ha en killroadtrip-just-like-good-old-times med Marshall. Men icke!
De får inte lyssna och göra rörelser till "I would walk 500 miles aandd I would walk 500 more..." utan lyssnar istället till en lam ljudbok om en hund.

jaja det låter skittrist när man läser detta upptäckte jag nu, men det var så hysteriskt roligt!
Särskilt när Ted och Marshall är arga på varandra i bilen och ljudboken stämmer in precis på dem!
och när Lily ska försöka passa in och säger "So, you wanna talk about bitches?  I'm kidding, they're called women."

Klockrent är det iallafall!
se själv på http://www.ninjavideo.net/video/45672
(måste trycka på "Click here to launch the NinjaVideo Helper Beta 0.3.10" och intrallera nån liten grej innan det funkar)

Ferry, Ferry, who the fuck is Ferry?




Guld, Farsan!

WHOOO fick precis reda på att vi vann OS-guld igår,  i någon slags skidåkning. I couldn't care less, men visst är det alltid kul att vinna!  eehehee.
För skidskyttedamerna gick det ju inge vidare.
Det var bergis någon som schlipat schlö-kant och bak-hart' (bakhalt) på schidorna deras! (norrländsk dialekt)



Sov 9h i natt, det var mer än välbehövligt kände jag! Har inte sovit mer än 6h sedan gamle kungen dog.
Kollade även på Farsan igår på bio med Marlene! Schjukt kul! Men vi hade några gangstersch bakom oss som var tvungna att klappa i händerna och sparka med benen samtidigt som de skrattade. Varenda gång de skrattat klart avslutade dem det hela med att, kippande efter andan, utropa: "jag klarar inte meeerrr!!!"
Ibland skrattade man mer åt dem än åt filmen.
Machosalladen var dock roligast enligt mig!
Grät även i slutet..... (inte ett dugg blödig, nejdå!) men det var ju faktiskt väldigt tragiskt där ett tag, men som tur var ordnade det upp sig igen lagom till slutet! Puh!!

Wait for something better



the sky is full of dreams
but you don't know how to fly

Berättelsen om mina mirakulösa studentballonger

Idag är dagen kommen. Och som jag väntat!
Den egentliga komna dagen var för 2 månader sedan men eftersom jag då var vilsen på datum så missade jag att uppmärksamma det hela..
Hur som helst. Den karamellen jag nu gått och sugit på i väldigt många månader, är den
magnifika och osannolika berättelsen om mina studentballonger.

OHNEEJ! jag upptäckte precis att jag missat det denna månad med :(  jag är nog mer vilsen än jag själv är medveten om........ Men det skiter jag i nu. Idag var jag inställd på att göra detta, så nu kan ingenting stoppa mig:


Det är idag (eller egentligen i fredags den 12e) 8 månader sedan jag tog studenten.
Studenten är ju som ni alla vet en riktigt festlig högtid, vilket medför festliga attiraljer såsom ballonger.

När min mamma utsmyckade vår bostad en regnig dag för 8 månader sedan, titulerades hon (among other titulations) ballonguppblåsare. 
"och!?, säger ni med drygt tonläge.... När kommer det mirakulösa?"
Nu kommer den! *trumvirvel*

Dessa ballonger är fortfarande vid liv!! Nästintill oförändrade!!!! Bara pyttelite rynkiga och väldigt dammiga!
Är inte detta ett mirakel så säg?!
Varje natt innan jag går och lägger mig fascineras jag av dessa tre, ihopknutna, 8-månader-gamla ballonger.
Aldrig tidigare i mitt liv har jag varit med om att en manuellt-munuppblåsen ballong hållt formen såhär länge. De brukar ju vanligtvis ha skrumpnat ihop vid kalasets slut.

Måste även tillägga, för allas trevnad, att anledningen till att jag låtit dessa ballonger hänga kvar i mitt rum i 8 månader enbart är i egenskap av detta mysterium och experiment, och inte för att jag aldrig städar.... eeh. ja. 
Tanken jag har är iallafall att de ska få hänga kvar där tills de vandrar ut av sig själva. Så vi får se hur lång tid det tar!

Jag ser fram emot att följa dessa tre under dess utveckling från släthudade till rynkiga.




Bildbevis!


roger över

DÖD

Har pluggat konstant (bortsett från en tiiny facebookpaus precis i början och en kvällsmacka nu på kvällen) från klockan 16:00 tills nu, 22:35.
Jag har träsmak i röven, sittsår och avdomnade ben och tår.
Undrar om mina armar orkar dra mig upp för trappan upp till sängen eller om jag blir tvungen att sova, sittandes, här vid matbordet?


Godnatt iallafall. Imorgon 8:15-11 är det lektion och genomgång av de gamla tentorna man övat på och vilka jag alltså gjort idag...
(jag är körd!)


Hoppet är tillbaka

Både Andreas Johnsson och Eric Saare gick vidare direkt till finalen!
Kärleken finns!


Jag glorifierar inte längre alla hjärtans dag...

Alla hjärtans dag.
Jag minns så väl hur jag förra året glorifierade denna dag, kärleken och vänligheten.
Tråkigt nog känner jag inte alls samma entusiasm inför denna dag i år. Kanske kan mina nyuppkomna tvivel bero på att det nu är första gången på väldigt många år som jag är singel den 14 februari.
Men jag tror faktiskt inte att det är den grundläggande orsaken. Orsaken är nog att jag den kärleken jag förra året glorifierade, nu i efterhand har visat sig varit väldigt bräcklig. Jag kanske är väldigt tragisk, men jag känner att jag börjat tappa hoppet om att någonsin kunna finna den där riktiga kärleken. Det jag förr trott var kärlek har nog inte varit det. Det känns olustigt att tänka på.
Den kärlek jag upplevt var till största del byggd på en uppmärksamhetskamp och lögner. Det handlade om att ljuga så bra som möjligt och hoppas på att den andre var tillräckligt lättlurad. Och lättlurad var jag verkligen.

Trots mina nya upptäckter har jag nog hoppet kvar någonstans...
Och jag vill ändå slå ett slag för kärleken och för alla hjärtans dag, eftersom det trots allt finns väldigt många människor som lyckats hitta den riktiga kärleken och inte den lögnfyllda.
Dessa människor ska skatta sig lyckliga och jag önskar dem en mysig dag i morgon, då de bara ska ägna tid åt varandra.


Lesbian eyes

Jag har ännu en gång bevisat mina skarpsinta ögon när det gäller att se homosexuella människor.
Sitter och pluggar med OS-invigningen i bakgrunden (jag måste motvilligt erkänna att det faktiskt var ganska maffigt)
Hur som helst. En kanadensisk sångerska (K.D Lang) kommer upp på scenen. Jag slänger ett öga (alltså max 1 sekund) och utbrister -"Oj vad hon är lesbisk!"
Jag googlar sedan lite och får mina spekulationer bekräftade.
Jag tror faktiskt att Pappa blev lite imponerad.
Men i och för sig hade hon ett klassisk lesbiskt utseende så kanske var det inte så extraordinärt av mig iallafall.
Men iallafall fränt att jag hittills aldrig haft fel när sådana här händelser inträffat!


*återgår till mikroekonomiplugg med självömkan och tårfyllda ögon*


My beloved

Lovade ju er ett Messiah Hallberg-klipp.
Det har tyvärr inte kommit upp i sin helhet.
Men här kommer iallafall en liten del, en sk. teaser!
Underbart kul!


I skuggan av mina familjemedlemmar

Googlade precis på mitt, Elins, mammas och pappas namn.
Pappa fick drygt fyra sidors träffar.
Elin fick roliga träffar från varierade tillställningar.
Mamma fick eventuellt en träff, men vi var inte säkra på om det egentligen var henne det handlade om.
Jag fick dötråkiga träffar vilket måste betyda att jag inte gjort så mycket häpnadsväckande saker under mina snart 20 levda år.
Fick träff på Facebook, min blogg, Klaras vimmelbilder - prekärt! (jag lärde mig precis det nya ordet! synonym till pinsamt!) Elins, Amandas, Sofias och Hannas blogg samt på laxamissionskyrkan.se där jag gratulerades till min student! Hittade nu även vår marknadsundersökning SP3EU gjorde för Hallsbergs kommun! och "Hyper diaper" och "Röj i bil" på youtube! 
men that's it. Guud så flashigt!


Nu: På spåret! Äntligen! Har tvingats att kolla på OS-snack innan *spyr lite i munnen*

Trevlig helg!

Segheten personifierad

Jag är något så otroligt seg idag, zombiestyle.
Gårdagen blev så lyckad som vi förutspått och det var sjukt kul!
Min mage är bottenlös idag. Åt dock inte ett skit innan typ 16. Hemskt!
När jag kom hem sen åt jag toast, ägg och drack litervis med juice.

godnatt!


Underbart

Jag funderar om det helt utan min vetskap, startats en facebookgrupp vid namn: "Från och med idag ska alla vara dyngdryga och otrevliga mot Lena Henningson", och slaviskt går in för att följa det...
Underbart!

Lushlyx

(Samtliga inlägg idag tar fasta på pappa i någon bemärkelse märker jag)
Jag älskar när han har businesstrips till Stockholm, vilket han hade idag.
Varför då, undrar ni säkert hoppades i stolen av iver.
Jo det skall jag tala om för er; han har nämligen alltid med sig någonting smaskigt från Lush när han kommer hem därifrån.
Denna gång berikades vårt badrum av en bubbelgumsrosa fotkräm vid namn Fair trade foot lotion och en ansiktsrengöringskaka innehållande lakritsrot vid namn Coalface.
Jag använde/applicerade båda dessa innan jag kasade iväg till sängen, och guuud så gosig jag är nu.
Jag har tagit begreppet babyröv till en ny nivå (alltså len som en sådan, ingenting annat)

 

Nu: En salig blandning av Enya, Enigma och Gregorian.
Sen: Sova och drömma hatiska drömmar.
I morgonbitti: Upp klockan 5:45!!
I morgon vid lunchtid: Myslunch med Farmor och Elin vid Naturens hus.
I morgon eftermiddag/tidig kväll: Förfest följt av en förmodligen rivig atfon på Strömpis!

Fettisdag

Pappa-citat:
- Men idag är det ju fettisdag!! Vi måste ju äta semlor!
Mamma och jag i kör:  VA!? är det fettisdag idag!??!
- Nej men det är ju tisdag..

Messiah

Kollar på Raw comedy club.
Av någon konstig anledning älskar jag Messiah Hallberg.
Kan det bero på att han är smal, elak och har backslick? Ja, förmodligen. Det är ju dessa tre kriterier jag har i min jakt efter den perfekta mannen. Härlig är han iallafall, Messiah!
Jag återkommer om några dagar med youtubeklipp (om jag kommer ihåg dvs)



Efter pausen kommer Jonas Gardell!
Synd. Min planerade pluggtimme är fruktansvärt hotad...


Istappar!

Jag har upptäckt att jag finner istappar väldigt fascinerande.
Jag fann mig själv sittandes och titta ut genom bussfönstret, observerande och spanande efter istappar hela vägen från centralen till universitetet. Det finns så sjukt stora istappar såhär års. Vissa skulle man dö av att enbart springa in i. Och man skulle förmodligen bli delad på mitten av att få dem över sig. Fascinerande, m-mh!
Just när jag tänkte på hur hemskt läskigt det är, åkte vi förbi en ung man som tydligen tänkte i samma banor som jag. Han stod uppflugen på en stege och slog ner alla enorma istappar. Bra initiativ, mannen!

Jag är nog lite konstig och disträ idag tror jag. Jag fann nämligen även mig själv gråtandes till how i met your mother förut. Eller iallafall tårögd till råge (men det var fint och kom så oväntat faktiskt, så det känns okej)


Plugga mån trosa?
mmmh jag måste!  :'''''(

Lunarstorm

Ja jag erkänner. Jag har kvar min! Men enbart för att halva mitt liv finns bevarat i min lunardagbok!
Höjden av uttråkning måste nog vara när man går in på Lunarstorm. Förra gången jag sjönk så lågt var i oktober förra året...
Det är så sjukt med Lunarstorm. Så fort man loggar in blir man övervälld av skamliga förslag i lunarmailen. I gästboken frågade även en p23 från Nässjö efter min msn. "Ja men visst gubben lilla, här har du!"  tssss idioter finns det gott om.
Det var inte detta jag tänkt ta upp egentligen, det råkade bara ta den riktningen.

Det är som värsta nostalgitrippen att titt som tätt besöka lunarstorm, så om ni är så smarta som mig och fortfarande har den kvar så råder jag er att göra just detta!
Jag hittade massvis med gamla bilder i mitt "galleri".
Dessa hade jag nu tänkt att delge (dålig kvalitet men snälla ha överseende, det är ju inte toppklass på lunar längre...)

   
  


Vildmarkssafari

Spenderade dagen med Becka, Milla och Sanna i Örebro och Kumla.
Gick loss på alla klädsnurror på Myrorna och fann tillslut några riktiga kap av olika slag. Begav oss vidare till Ur&Pen och Panduro för att köpa kedjor och nitar.
Åkte sedan till Kumla och hade pysselafton. Nu har både Sanna och jag kedjoprydda axlar på våra tröjor/kavajer! Smoooking hot!

Till det egentliga ämnet: Vildmarkssafari.
Körde hem lyssnandes till The Killers - Sam's town. Jag hade glömt hur mycket jag älskar den skivan.
Hur som. Resan gick galant tills jag kom till Laxå. Kommer förbi Pump och ser en taxi blinka med helljus åt mig. Kopplade först inte varför men slogs snabbt av att hon/han varnade för någonting. Mycket riktigt - 100 meter bort står en stor, fet (två meter mellan ögonen) älg på vägen!!! Jag fick hjärtklappning och stampade på bromsen. Körde dock långsamt från början så det blev inga problem med detta. Det äcklet hade dessutom placerat sig på körbanan i motsatt riktning. Jag glider långsamt vidare och möts snart av en bil som kommer i världens fart. Jag blinkar i min tur till denne som efter lång tid saktar ner. Ser i backspegeln att denne stannar helt och står still en lång stund för att få älgen att flytta på sig. De är inte det minsta rädda för människor eller bilar längre. Läskigt!

Kom in i Röfors och ser på en gång en hare hetsspringandes i strålkastarljuset. Denne viker av och jag åker förbi. Närmar mig skol-kurvan och får då syn på ytterligare en hare. Den stackarn virrade runt på vägen en lång stund så jag var tvungen att stanna helt. Åkte sedan vidare de 100 meter jag har hem och möttes på den sträckan konstigt nog inte av något mer djur.

Jag blir så illa till mods när jag ser vilddjur, och främst älgar. De är så stora, sega och läskiga. De gör mest nytta i söndagsgrytan... he he he


Godnatt!
Och Grattis min lilla älsklingsMilla som nu lämnat tonåren bakom sig.  20 bast, det är inte illa det! Puss <3

WOHO TACK ALLAH

Gudars så förvirrade ni måste bli av denna omställning. Jag har varit segbloggad i flera dagar förut men detta är mitt fjärde inlägg, idag!

Måste bara delge glädjen som nyss infann sig i min kropp!
jag surfade runt på cyber space och kollade nek-schemat. "Döööö vi börjar klockan 8:15 i morgon", tänkte jag.
MEN! Se där: Grupp 1 börjar klockan 10:15! Woho!
Det var sannerligen en glad överraskning!
Men skall ändå försöka sova nu. Är exhausted these days.

Måste bara uttycka mitt ogillande till en facebookgrupp jag blev inbjuden till idag.
"I smiled when Marrisa died in the O.C" (felstavat på Marissa dessutom...)
Okej, jag erkänner att det inte är så allvarligt eftersom det bara är en serie, men sjukt onödig grupp för det! Varför le när någon dör, fiktivt eller på riktigt? Bara töntigt tycker jag.
(En liten bakomliggande faktor till att jag tycker det är så larvigt med denna grupp kan ju i och för sig vara att jag själv fulbölade när Marissa dog i O.C...)


Mando!

Måste bara meddela mänsligheten - men Milla mest:
Jag har nu kollat upp vad de tvålfagra männen i Mando Diao egentligen skrålar i slutet på refrängen i sången Gloria.
Svaret är SLAVE! "She's no longer your sliiiiive" (låter det som de sjunger) Precis som vi har gissat, Milla! men ibland är det väldigt tveksamt om de verkligen sjunger det! Iallafall i Bassflow-remaken.
Jag råder dem att besöka en sångpedagog och jobba på artikuleringen!

Natti!

Good music!







Jag älskar min egna, sjukt blandade, musiksmak. Från trum- och gitarrstark rock till lite småsmörig rn'b till supersynth + rap.




Måste även tillägga att jag är väldigt ledsen att jag inte förutspådde att företaget Otivus AB skulle gå så bra i år.
Skulle varit nice att ha investerat i några sådana aktier eftersom de gått upp 353% på 20 dagar!!

Gross nuts

Satt för en stund sedan och åt nötter (försökte komma in på bloggen ett X-antal gånger i samband med att jag åt dessa nötter men det blev "sidan kan inte visas" hela tiden!!!!)
Hur som helst. Jag åt alltså nötter (hetsåt) Pistage och cashew.
Fick plötsligt en pistagenöt med rutten och murken smak - har inte vågat äta några mer sedan dess. Inte så gott!

Åt även en semla förut! Hemmagjord (synd bara att det var kardemumma i bullen!) med egenvispad vaniljsås.
Sprutgrädde hade mamma köpt också (hon var väldigt imponerad av detta som om det vore en sensationell nyhet på världsmarknaden, men lite roar tanter). Drack malmö-te till! (julklapp från becka!)
Det var underbart alltihop!


Perdones

Är slö!
Orkar har ingen kraft att göra någonting vettigt över huvud taget.
Becka och jag åkte till henne efter föreläsningen som slutade 12. Satte på Twilight och somnade(!!)
Sov till 19-f*cking-00!

Vid åttatiden tillagade vi en delikat måltid - flygande jacob! Det blev gudomligt!
Nu är det nattlig televison i form av Scrubs, 2½ men och How I met your mother.
Good night!


Att tänka på innan man går stavgång

Det enda konkreta tips jag har är: klä dig inte för varmt!!
Innan vi skulle ge oss iväg kollade jag ut genom fönstret och drog slutsatsen: Det är jättemycket snö = Det är jättekallt ute! På med flisfodrade mjukisbyxor, termobyxor, linne, flisfodrad tjockiströja och täckjacka modell längre + mössa och stickade vantar.
Till råga på allt fick jag ta pappas stavar (dvs alldeles för långa stavar!)
Sen begav vi oss mot Fagerviken i en ordentlig fart. Elin hade inga som helst problem att ta sig framåt. Jag klagade som en liten vidrig snorunge och hade stundtals lust att lägga mig i en snödriva och vänta tills Elin återvände igen och kunde hämta mig med bilen. Jag bestämde mig även några gånger för att vända men fick då skäll av Elin och blev tvungen att fortsätta. Jag klagade över att Elin roffat åt sig av all envishet i arvsanlaget från mamma och pappa och därför lämnade mig att födas helt utan sådana egenskaper.
Men jag klarade mig till Fagerviken, gott folk! Och tillbaka också! Men det var inte en behaglig resa. Jag kände verkligen att jag inte varit ute och gått sedan i början av sommarem förra året.... usch!
Att det var snöskyfall gjorde inte saken bättre.

Min look när den strapatsfyllda resan var till ända:


RSS 2.0