Vila kan man göra i graven...

Måste bara nämna att midsommaren i Smögen minst sagt var lyckad!  Så sjukt mysigt och roligt och galet och otippat!  Detta kommer man minnas länge! :)

Kom hem igår eftermiddag - heeeeelt död och varm och go. Fick besök av Millis två sekunder efter att jag klivit inför dörren. Vi åkte till bryggan och la oss och sola och badade litegranna. Åkte sedan hem till mig för att strax därefter få besök av Bex varpå vi åkte till kommunal för att snacka skit och käka chips på stenarna.
Skjutsade hem Millis till Laxå och åkte sedan hem. Somnade sent trots att jag var död.

Ställde klockan fel i morse och fick döstressa till jobbet. Hann typ dit i tid men var helt slut och död i huvudet hela dagen. Kom hem därifrån kl 17 efter att ha uträttat några ärenden på Laxå-centrum.

Började packa upp från Smögen och packa till Peace and löve. Jag och Lisa måste åka tåg till Borlänge i morgon 8 minuter efter att jag egebntligen slutar jobba.. så det blir att åka direkt efter jobbet till stationen och dra iväg.
Blir nog dock bra när vi väl sitter där och är på väg!  Kommer vara pålassad till bredden. Har mamma och pappas backpacking-ryggsäck + två andra väskor....      
Hur sooom. Sedan väntas camping och festival liv tisdag-söndag!  FIIINT!

Så nu hörs vi inte på ett tag!
Nu måste jag verkligen försöka sova men är alldeles för mycket uppe i varv...

Hare kanin!


FAIL

Jag kan inte formulera mig i ord...
Jag har precis upptäckt att min absoluta favorit-bög-bloggare i själva verket är en tjej!!!
Det är väldigt omtumlande måste jag erkänna. Hela min värld vänds upp och ner och alla intryck och all inspiration jag fått av "honom" räknas inte länge. Jag kommer inte kunna läsa den längre
:( !!! usch


nicenice

Gjorde precis en delicious äggröra vilken jag la på ett underbart färskt och nånstans-bakat brööö som jag köpte på Carlssons livs i Finnerödja! NICE
Nu ringde Milla på hemtelefonen och meddelade mig att hon var hemma. Ska svänga ner till Laxå för att hämta henne för att sedan åka till Brunnsnäs och bada och sola på våran brygga! NICE

På torsdag är det tenta och det är inte nice över huvud taget. Kommer ICKE klara den. Det är ju för fint vänder för att man ska hinna plugga...  hm
Men åker till Örebro i morgon och ska hetsplugga det sista, sen så får det gå som det går!

Adios


Detta var förövrigt mitt femhundrafemtionde (550) blogginlägg!! NICE


stop thinking

Jag tänker och känner efter alldeles för mycket för mitt eget bästa.
Mitt sommarlöfte detta år: just go with the flow och ha det trevligt (men var ändå inte ansvarslös och gör inte överdrivet dumma saker som man sedan bara ångrar)

Nu ska jag racea iväg till Mickis och Milla och därefter till Little Beckiiis för myskväll och matlagning!

YEY

Gårdagen var mycket trevlig!
Värmde upp med nudlar och guntrum.
Vi begav oss sedan till Satin efter att ha blivit rejected från Pitchers pga vår ringa ålder...
Jag fann det väldigt roligt på satin men det var det delade meningar om. Trevligt sällskap och enligt mig, bra musik iallafall så det fanns inget att klaga på!

Idag är jag otroooligt trött. Käkade pommes, bea och schnitzel till sen frukost samtidigt som jag kollade på how i met your mother. Forsatte sedan tittandet i sängen och somnade snart - Sov i 3 h.
Upp för att åka hem till Röfors igen. Kom då underfunn med att det visst var inatt som vi skulle skjutsa min kära syster till Skavsta.  så 3:30 elelr liknande lämnar vi vårt hem i natt. Känns sådär måste jag säga...

Nu ska vi till g-stugan och äta pizzaaa!
KRAM pådä

Ännu en påminnelse till mig själv:

GLÖM INTE NYCKLARNA NÄR DU PACKAR IN SAKER I BILEN!!
Det leder bara till att du måste klättra in genom fönstret, river ner saker från tv-bänken och skaffar dig snygga skrapsår på benen!

Nu är det soommarr! och jag beger mig hem till Röfors för att äta godare mat, för frukostätande ute på altanen, för eftermiddagssovande i hammocken, för att så småningom börja jobba, för att pimpa gröna faran och för att umgås med mor, far, Beckis, Milla, Annica och Sanna! Underbart!



sommarnatt

Helgen har varit helt underbar, minst sagt!
Läs Annicas blogg för en kort resume (jag är alldeles för trött för att skriva och hon gjorde det så bra så jag hänvisar till henne!)

Tror jag har solsting. Är rödare än mina glasunderlägg i röd filt.
Men det förvandlas snart.... till flagor och sedan vit hud igen. JIPPIE


annicapannica

Vi har två otroligt sköna dagar bakom oss och två att se fram emot!
Igår träffade vi först Amanda, Pia + andra i stadsparken och satt där och myste bland poliser och fulla studenter. Sedan vandrade jag och Annica till Frimis där det minst sagt var röj!  Så tjockt med folk att man knappt kunde andas - med andra ord - hur kul som helst!
Var inte hemma förrän 4 igen då vi somnade som små barn.

Idag har vi varit lite segstartade men låg ute på en filt och stekte en lång stund samidigt som vi käkade piizzaa!
Åkte sedan till IKEA för att möta upp mamma, pappa och mormor för att hämta två badenbaden-stolar så man slipper myrorna som annars invaderar filten.
Väl på IKEA kom jag med ett oväntat förslag : ska vi köpa körv!? sagt och gjort. och gott var det ju också!
Gick sedan in på willys och rotade i film-lådan i bergis en halvtimme. Gick sedan därifrån helnöjda och 5 filmer rikare! Nu har vi precis kommit in från att suttit i våra badenbadens insvepta i filtar och smuttandes på cosmopolitans och riesling - jättemysigt!

Nu ska vi sätta på nån av de nya fillmerna. Jag har som mål att inte somna. Får se hur det går!
adios amigos

O'Learyssss

När min vitlöksaura äntligen suddats ut skapar jag mig en ny.
Var på O'learys med la familia + Annica och Anders precis. Åt en chicken club salad! Heeeelt gudomlig!
Vitlöksbröd, tzaziki och guacamole var givetvis huvudingredienserna!
Nu är jag så mätt att jag inte kan stå upprätt.
Annica och jag ska nu diska lite sedan göra så lite som möjligt för att i morgon vara fit for fight för förhoppningsvis solning på filt och sedan utgång!

PUSS

Inte för att skryta men...

Jag är BÄST på att googla!

Kom att tänka på att jag för några veckor sedan sett en reklamsnutt där det spelades låt som lät bra. Mindes inte alls vad det var för företag som annonserade men fick för mig att det handlade om elektronik av något slag.
Googlade: "reklam kamera" och första träffen talade om för mig vad det var för låt!  reeeespect

Monty - Seglaren

Exhausted!!!

Det är inte torsdag och trots det kommer jag på mig själv med att sitta och stirra rakt ut i luften i minuter...
Dagen har bestått av pluggpluggplugg med en liten fin touch. Låg ute på en filt och glassade med Marlene och Jasmina. Fick mycket gjort faktiskt!  Men kan ändå ingenting.  Nu ska jag plugga lite till, sen lämnar jag det hela till ödet eller något liknande.

Brände upp mig något så kopiöst på ryggen också - otroligt nice!

Nu är jag utsvulten... och sugen på cola och chips :( WHÄ
Är lite ynklig och ensam i själen för tillfället. ursäkta

Önska mig lycka till! för i morgon 8:15 smäller det! USCH  fick panik av att skriva det...
Efter tentan vankas dock storfest! Ska blir såååååå obeskrivligt skönt!

ADJÖ

RSS 2.0