Beslutsångest deluxe

Begav mig ut på stan för att köpa ringar.
Var inne på Embrace i ca 45 minuter (det är en vääldigt liten affär men jag spatserade långsamt runt 4-5gånger)
och kom till slut ut med två armband.
Är dock väldigt nöjd trots att det inte blev några ringar. Istället plockade jag åt mig ett snöarmband med en svart läderrem och en "kristall" på samt ett berlock-armband med två tillhörande berlocker. En vinge och ett litet hjärta! Dessa kom från något som heter Lotta design. Mycket fint, må jag säga!




Är dessutom klädd i min nya, fräcka knytskjorta och gamla slitna jeans idag. Kände för att ändra stil lite för en dag!
image description


Jag går i lyxens tecken idag i och med att frukosten var av lyxkaraktär. Nu lagas det därför lyxbiffar och ugnspotatis. Lyxbiffarna är lite festliga och gömmer några fetaosttärningar inom sig. GOOTTTTT!


Oh happy daaaay

Som sagt. Nu är jag utvilad och har hela helgen framför mig!

Ligger nu uppe på loftet och tittar ut över mina ägor. Det ser ut som om det är underbart väder ute, dock en aning kallt. Snart ska jag äta finfrukost och skämma bort mig själv lite granna. Kanske ha mini-spa och göra ansiktsmask!! Bra idé, Lena!

Hoppas därefter att Annica är pigg och kry och vill umgås med mig. Känner mig sprudlande idag och vill ut på stan och köpa fina ringar för mitt presentkort jag fick av Elin och Anders på Embrace design!
Vill även shoppa biljett inför kvällen. Då blir det förhoppningsvis häng i statsträdgården med Tullamore brothers och några andra härliga band!

Puss!


Nu tar jag helg!

Det skönaste med att ha möjligheten att ta helg redan idag är att man kan lata bort hela torsdagen och sedan fortfarande ha hela helgen kvar!

Jag njuter denna eftermiddag av jordgubbar, kaktus/lime-dryck och nya oth. Lovelyyy!

Trevlig helg människor!


Jimmy boy

Jag har sagt det förr men det tåls att sägas igen. Jag skäms inte för det. Jag älskar Jim Carrey!!!

Liar liar går på tv ikväll. Och den är ju helt genial, denna film! Ungen är världens sötaste (delad förstaplats med Logan i One tree hill) och den är fruktansvärt rolig samtidigt som den ändå har ett väldigt fint och djupt budskap.

I love it!

Minns i detalj vad jag gjorde sist jag säg den. Jag hade "ljusparty" för mig själv, satt uppflugen i sängen i min fasansfulla Tybblelägenhet och jag hade exakt samma inneboende känsla i själen som jag har nu. Kan dock inte beskriva den...
Men ja.

Det är iallafall en oerhört bra film!



Lyckan som infinner sig... x2

...när grannen, vars trådlösa Internet jag tidigare tjuvsurfade på, återigen har gjort det tillgängligt!

Obeskrivlig känsla!


Nu ska det streamas serier som aldrig förr och utan att behöva vänta på en halvtimmas buffring - gött!!




Kan även tillägga att jag idag äntligen åt min sista matlåda med chilikassler! VICTORY!
Det blev ju som jag beskrev i ett tidigare inlägg förra veckan, en hutlös mängd mat då jag tillagade denna rätt. Detta resulterade att jag åt chilikassler måndag, tisdag, onsdag, torsdag och fredag förra veckan! Och måndag och idag denna vecka. Men nu är det alltså äntligen slut!
Skulle verkligen vilja ha en större frys så jag slipper riskera att drabbas av skörbjugg på grund av min minst sagt ensediga kost som följer i och med att jag inte kan frysa in maten och spara inför framtiden...

Djurstyckning

Idag har jag och mina två vänner Rebecka och Jasmina klätt oss i vita rymddräkter, hårnät och skoskydd och varit mitt uppe i korvproduktion och djurstyckning!
Jag trodde först att jag skulle svimma i och med att jag på äldre dar blivit sådär töntigt överkänslig, men jag tog ett djupt andetag (innan vi kom in i slaktrummet), kom över min feghet och kom därifrån som en stark och stolt kvinna!

Anledningen till att vi idag befann oss i denna situation är att vi ska genomföra ett marknadsföringsuppdrag för Robertsons charkuteri AB till vår C-uppsats och därför ville få insikt i verksamheten. Det känns jättebra detta! Det svåra är bara att avgränsa det hela så det inte blir FÖR stort. Finns så mycket roligt vi skulle vilja undersöka!

Köpte även gudomliga matlådor för ynka 49:- i Robertsons egna butik. Idag serverades skinkstek, ugnspotatis och någon god ljusbrun sås! Köpte även hemkokt körsbärssaft som jag ska kalasa på snart! MHNHMHMHM!!!! Älskar körsbärssaft mer än livet!

Vi fick även en massa korv att ta med oss hem. Ost- och baconkorv, bacon- och vitlökskorv samt ölkorv! Avnjöt därmed körv med brö på Beckas uteplats för en stund sedan. Och vitlökskorven var to diiiie foor!

Nu har jag Lena-tid! Ligger utslagen i soffan, lyssnar på Thåström på hög volym och ska, så snart jag skrivit klart detta, läsa och inspireras av Style by-tidningen som låg i min brevlåda idag när jag kom hem!

Det är ett gott liv!


Barnslig fascination och matematik

Något som alla kanske inte vet är att jag har en barnslig fascination för matchande påsklämmor och påsar.(...)

I torsdags då jag bakade halloncupcakes hemma hos mamma och pappa hittade jag en sådan här perfect match: en hallonröd påsklämma som passade peerfekt för hallonpåsen.
Jag tog självklart kort på detta:


Denna afton då jag tillagade mina chicken nuggets fann jag att jag vid ett tidigare skede även hittat en perfect match för denna påse. Tog självklart kort på detta också:
Ser ni vad läckert detta är!!??! *njuter*


Det är egentligen även ganska fascinerande att jag tog kort på hallon-påsklämman för några dagar sen trots att jag inte hade några intentioner att visa denna för någon... men jag tar ju faktiskt väldigt många kort på sådana här högst viktiga ting.

Jag har tagit 2434 bilder med phony sedan vi två blev ett.

ÅÅH - Nu inspirerades jag av matematikern som nyss var med i "Får vi följa med?".
Måste därmed räkna ut hur många bilder detta blir per dag.


Förutsättningar:
2434 bilder.
Jag skaffade min älskade phony 4 november 2010 (detta var ingenting jag hade i hjärnan utan tittade efter i inställningarna...)
Detta innebär att jag ägt den i 508 dagar (detta räknade jag ut på en framgooglad hemsida)


Resultat:
Jag har alltså i genomsnitt tagit 4,79 bilder per dag.


Holy moly! Det är ju faktiskt ganska mycket...


Jahaha. Detta var kvällens hjärngympa.

Tack för mig och godnatt!

Dör godhetsdöden

Var ute på en uppiggande kvällspromenad med Pia nyss efter en seg pluggdag. Det blev en lång runda som avslutades på ICA ekershallen vilket innebar att vi insåg hur ofantligt hungriga vi var. Jag småsprang därför hem och rotade som en crazy person efter något gott i frysen och kylskåpet.
Fann till min stora förtjusning chicken nuggets och mango raja!!!!! Till detta har jag nu druckit en liter fläderdryck...

MMMHMHHMHM!!!!!
Gött gött sa gris-Lena

 


Jag har förlorat i kriget med mig själv

Nu är helgen som bekant över...
Den har varit väldigt spontan och trevlig, må jag säga!
I fredags satt jag, Annica och Joel på Ivy ett tag och drack bira och mojitos! Det spelades dubstep där, vilket resulterade i  att vi suktade efter mer och begav oss till Satin! (Fick dessutom sällskap i outfitspegeln!)


I lördags var det födelsedagsgalej för mig hemma hos mina kära föräldrar. Aldrig någonsin har jag sett så mycket godsaker på samma gång. Jag hade gjort enorma cupcakes, mamma hade gjort en kladdkaka, köpt ännu en kladdkaka och en morotskaka och Elin och Anders hade med en chokladmoussetårta från Sveas... Sliskigt värre för en småbakis Lena... Men gött var det! Och trevligt var det också!

På lördagsaftonen var det dags för den sedan läänge efterlängtade Thåström-konserten. Jag var i depp-mode hela eftermiddagen vilket lämpade sig bra för att komma i riktig thåström-form och få den rätta feelingen.
Konserten var huuur bra som helst! Han körde alla låtar man tänkbart kunde önska sig. Och stooora plus var att han även spelade två Imperietlåtar!(!!!!) - Kriget med mig själv och Du ska va president. Så sinnessjukt bra och otippat var det.
Efter konserten begav vi oss till Stallyktan för öldrickande och socialiserande. Detta var även det väldigt trevligt och det slutade med att vi gick vidare till Prisma (för virus var fullt...) och försökte samtala med ett skränigt rockabilly-band som bakgrundsmusik.


Idag har det ju varit smygsommar vilket innebar att jag och Annica packade våra cyklar fulla med fika och begav oss ut i Oset. Satt och solade mot en husvägg och njöt av livet i stort!
Är seg i hjärnan så det kommer inte ut mycket inspirerade text ur mig idag märker jag... Hoppas på förändring inför veckan!


Nu ska jag sätta mig till rätta i soffan, sippa på ett glas mjölk och skråla med till Coca cola cowboyssss

Förtidspensionerad student

Är precis hemkommen från en hembygdsträff i Ervalla (ja, ni läste rätt!)
Elin med band hade "konsert" och i pausen bjöds det på gofika!
Det var även lotteri och jag med familj köpte sammanlagt lotter för en sissodär 200 kronor (farmor själv köpte för hundra!). Och detta lönade sig minsann!
Mamma vann ett keramikfår och farfar vann en sådan där mysig chilli-filt.

Vi fick även berättat för oss att hembygdsföreningen i sommar drar ihop en hoper med folk för att besöka ett cykelmuseum i Sköllersta. Det ligger där uppi backen vid bonden Persson, sörrni!
Note to self: Glöm INTE att anmäla dig!

För övrigt var konserten underbar. Det var lite av ett jazz/poptema och de sjöng och spelade (på piano och bas) Utan dina andetag och tre av de finaste Bo kaspers-låtarna. Jag njöt till fullo!


#dåliga ordvitsarnas dag

Jonas Gardell har infört #DOD (dåliga ordvitsarnas dag) idag på twitter.
Detta har nu skänkt mig en rolig och skrattfylld afton, för de ordvitsar som cirkulerat är inte dåliga någonstans.

Nyss skrattade jag ett högt och klassiskt "HA HA HA" för mig själv då jag läste följande vits:

-Vad säger dom i Litauen när det knackar på dörren? -Vad villnius?

Några andra som föll mig i smaken:
Vad kallar man en amputerad kvinnlig präst? Protes-tant!

Vilket djur har det slappaste könsorganet? - Fladdermusen!

Varför får inte jag dricka mjölk när Cameron Diaz?

Varför får inte jag binda våran hund när Antonio band deras?

Hur fick man veta att Molly Sandén var singel? - Eric Sa de.
(Denna, fast lite fräckare, hörde jag dock av Malin förrförra helgen...)

Fidel Castro är och klipper sig. Säger till frisören: Låt Che Guevara!

Varför får inte jag bära sten, när Tommy Körberg?

Vad är det för likhet mellan Jonas Gardell och Palestina? Båda vill ta Mark i Gazaremsan

Om man tappar sin klocka skall man gå till SJ för de har vagnar som spårar ur.

Varför säger de att jag är slö när det är Silvia Somm Er Lath?

Ett annat ord för samisk dildo? -fusklapp



Hehehwhe!

Godnatt!


Hej du glade!

Jag har insett att jag är inne i en bloggsvacka för tillfället.
I hate it! Inte kul alls, men det blir ju så när det är så mycket plugg att vardagen bara innefattar just bara plugg.... så mycket annat hinns inte med och därmed har jag ingenting roligt att delge här. BUHU


Istället tänkte jag delge ett visuellt bevis på min dåliga hårdag som jag i skrivande stund sitter och grämer mig över i min mysiga onepiece. (Ser ni att håret är så platt att det på en bild ser ut så som man målade hår när man var liten. Två strängar på varsin sida av huvudet... Väldigt snyggt irl!!)

Your image is loading...

Frustratiooon

Nu insåg jag precis varför jag sa att jag inte skulle kolla på Big brother i år.
Det står på nu i bakgrunden och Sipan och Amandus sitter och tjafsar i soffan.
Sipan säger att Amandus har sålt sig för att Sipan tror att han bara säger att han är bisexuell för att få uppmärksamhet. Han tjatar och tjatar och tjatar på Amandus och jag fattar inte att han inte flippar ut! JAG flippar ut här hemma i soffan. Sexuell läggning är ju någonting som man enligt svensk lag inte ska behöva tillkännagiva om man inte vill. Men ändå tjatade Sipan så mycket att Amandus tillslut fick nog och svarade på alla de förnedrande frågor som Sipan ställde.
Nej fy. Jag blir tokig av detta tjatande! Från och med nu ska jag inte kolla på ett enda program (förutom kanske någon söndag... haha)

För övrigt har jag bäddat rent i min säng och längtar nu redan efter att gå och lägga mig. Längtar dock först efter att äta någon slags kvällsmat. Tror jag ska lyxa till det och göra äggröra och kanske till och med lite gröt! MMMMMMUMS!

Taskigt, granne!

Jag har tjuvsurfat på någon grannes snabba internet i en dryg månad nu. Och så plötsligt har denna anslutning försvunnit!!! Snacka om taskigt! :""(

Nu får jag alltså snällt återgå till min egna supersega bajs-Tele2-dong... INTE okej!


Love me. That's all I ask of you

Läste att Peter Jöback premiärar i London med The phantom of the opera nu i dagarna som man så uppstoppat brukar säga. Jag skulle nästintill döda för att få se den musikalen i och med att det är min absoluta älsklingsmusikal.
Åååååh jag blir helt svag när jag tänker på hur bra det lär vara!!!! Jag älskar ju Peter Jöback också!

Har inte sett filmen på flera år men hör varenda låt i detalj i huvudet om jag frammanar dem.
De är ju så kopiöst vackra!!

Say you need me with you,
now and always.
Promise me that all you say is true.
Love me, that's all I ask of you.


http://www.youtube.com/watch?v=o2GuK0kshNo&feature=youtube_gdata_player


Rödvinsgolv

Idag tog jag tag i mitt liv (min lägenhet) igen efter helgen. Det bestod i att diska i ca 30 min och skura golvet.

Efter städningen var jag helt slut och slocknade på soffan i en timme.

Har sedan lagat chilikassler till ett helt kompani så nu har jag matlådor i måånga dagar framöver.

Såhär rödvinsfärgat var skurvattnet efter att jag gått lös med moppen... Fräscht!!

Nu ska jag dö på soffan igen så jag är piggare imorgon!


Hunger!!!!!!

I och med att jag knappt kunde äta något igår så är jag förståeligt MONSTERHUNGRIG idag. Åt min vanliga frulle vid 8. Var magskrikhungrig igen vid 10!!!

Nu är det uppcatchinglektion på univ och jag är svimmfärdig. Det är inte lunch förrän om en timme!!

*dör*


4000 svanar

Fränt! Bara för att jag var och kollade på svanar idag så publicerades en Aftonbladet-nyhet om det just stället nyss. (hej konstruerad värld!)

Det var tydligen några knäppa pojkar som gjort "busstreck" och skjutit raketer mot de stackars svanarna.


Världens sämsta människq

Jag mår verkligen SKITKASST idag!!!!
Har inte kunnat äta ordentligt på hela dagen och mår fruktansvärt illa konstant. Än dock åkte jag med mamma, pappa, farmor och farfar till Tysslingen och kollade på svanar i morse... (fråga mig inte varför jag hängde med. Att promenera runt där bland alla pensionärer var det mest ansträngande jag gjort i mitt liv, typ)
Det var dock mysigt att umgås med familjen såklart!

Jag blev sedan skjutsad till Mickis där jag var hela dagen och dog på soffan eller vid köksbordet. Kollade på film och klunkade cola hela dagen. Ansträngande det med!

Nu ligger jag som en döding i soffan och kämpar för att hålla "uppkastningarna" inom mig... Ser även suddigt.

Tyck synd om mig!(!!!!!)

Fick även en skitskum kommentar på ett gammalt inlägg idag från någon anonym person på Lidingö av IP-adressen att döma. Personen hade gått tillbaka till ett blogginlägg år 2010 och kommenterat
"Vita strumpor är bläää använd svarta istället tack!"
Jjjjapp.... Skumt folk finns det gott om!


Första ålderskrisen

Är på dormy med min moder och min fader. Jag hittar MASSVIS med kläder jag skulle vilja ha *ålderskris*

Särskilt kär blev jag i en lyle & scott-tröja i marinblått med vita prickar på!


Kratta

Hej och hå!

Läste igenom mina senaste blogginlägg och ser att jag vid flertalet tillfällen stavar som en kratta!!

INTE okej!

Ville bara be om ursäkt för detta!
Det ska bli skärpning hädanefter!

Bonne nuit mes amis!



HOOLY CHRIST! Nu höll jag precis på att skita ned mig här! En video jag har liggandes i safari började plötsligt spelas av sig själv vilket spred tre skrikande flickors röster på högsta volym!
Puh!!! Pulsen är fortfarande skyhög vill jag lova!

https://fbcdn-video-a.akamaihd.net/cfs-ak-ash4/349019/881/10150503067461632_3653.mp4?oh=ace3f49891c3f5556185791678175394&oe=4F667900&__gda__=1332115712_fa156ff150c26ea9d3968883577bf692

Det funkar nog inte att kopiera URLen såhär. Men om det funkar så titta, njut och FÖRSTÅ min nästintill nedskitenhet!

(det är iallafall en video på mig, Mikaela och Jasse som härjar till Avicii på någon förfest för några månader sedan...)

 


Tack raringar!

Nu är jag officiellt en gammal kvinna.
Gårdagen var superdupermegamysig! Den avslutades hos Becka där vi trängde ihop oss en massa flickor i soffan och kollade på Puss in booots. Vi råkade dock först få tag i en kortfilm. Vi myste oss ner i soffan och laddade med cola, och plötsligt, efter ca 10 minuter, var den slut....

Raringarna försvann sedan plötsligt in på toaletten och kom senare ingåendes, sjungandes med en stor present till mig!
Ett jättefint sådant där tvåvåningsfat som man kan ha frukt eller prydnadssaker på. Eftersom jag är dålig med fruktätande (dock mest för att jag är allergisk, faktiskt!!) så är jag numera tillåten att åka på loppis och inhandla fynd - wohoooooo!

Idag fick jag även ett blombud för världens raraste mr. M!

Så jag är en lycklig 22-åring!

Och tack alla söta människor som gratulerade mig på fejjan!


Nu skall det käkas korv och drickas av glatta livet här på phragmensvägen!!!


Här kom bildbeviset!

Jasse är inte bajs längre.
I love you!!


Another perfect day

Denna eftermiddag har verkligen varit outstanding på alla sätt och vis!
Den började dock med att Jasses bil inte startade så vi fick putta och greja ett tag, vilket resulterade i att vi kom för sent till utlandsstudiemötet. Men det var ingen biggy!
Efter mötet promenerade jag och Jasse hem från univ i det underbara vårvädret.
Vi gick därefter till Stallyktan (puben precis under min lägenhet) för lite "after school" med Emma.
Där dracks det öl och cider, snackades skit och spelades pek- och pictionaryspel i cirkus fyra timmar.
Vid 21-tiden sade vi adjö och jag pallrade mig upp för mina trappor upp till mig.
Där påbörjade (och slutförde) jag plockning och diskning i min lägenhet för att få stället skinande rent. Och allt detta till tonerna från min underbara mys-playlist.

Nu är därmed min lägenhet och min skäl helt ren och fin inför morgondagen som nämligen är min....
FÖDELSEDAG!!!!

Älskar mina födelsedag lika mycket idag som jag gjorde för 20 år sedan av någon outgrundlig anledning, vilket innebär att jag nu är helt nipprig inför min dag!

Jag och Jasse "ringde förresten varandra i morse innan vi skulle bestämma kläder" och såg därmed exakt likadana ut från topp till tå.
Jag bad henne skicka bildbeviset på detta men eftersom hon går under benämningen Bajsjasse har hon fortfarande inte svarat på mitt sms......

Men jag är lika glad för det!

Godnatt älskade vänner och bekanta!


FG <3

Dog nästan av garv när jag kollade på dagens nya family guy-avsnitt!
hilaaarioouuuusssss!!

Queen nämndes numberous times i avsnittet, plus att det hette Killer Queen - vilket fick mig att återingen inse dess storhet så nu ska jag dansa runt till Queen i några minuter! NICE!


Oerfaren jobbsökare

he he he.... Satt och trodde jag la upp mitt CV och skit i allmänna databaser på manpower, adecco och allt var det heter. När jag tryckt på sista "fortsätt"-knappen visade det sig att jag sökt några specifika jobb, ingen aning vad det var för några. Ingenting i min ansökning var anpassat till tjänsterna iallafall, så de lär ju undra vad jag är för idiot som bara random-söker saker och inte ens verkar intresserad av jobbet.



Oooopsi!





Idag var jag förresten riktigt vårigt och fräckt klädd om jag får säga det själv!
Vit, söt klänning, svarta strumpbrallor och lite hårda svarta stövlar till.
Min nyfunna outfitspegel i naturen blev därmed besökt även idag så
jag kunde delge denna outfit för er, mina ack så rara läsare!



OCH. DALIDA MATIROS!! Jag gjorde rörliga bilden på http://picasion.com/ Aslätt och smidigt!
Kör hårt!

...and it is continuing

Åt precis den mest PERFEKTA kvällsmaten:
"Himlagott"-te, mannagrynsgröt och rostad limpa med ett PERFEKT stekt ägg på. Det låg i relativt länge på låg värme och gulan var hel och rinnande i mitten men ändå stekt på ytan... MMMMMHHHHH!!!!!


Har även skriv-flow så snart är jag klar med uppgiften.
Just nu är jag en lycklig människa!


Såhär "fotosnygg" var jag inför fotograferingen med finansutskottet förut!

Such a perfect day

Klockan är 18.25 och jag går ute i uppkavlad kavaj och väst - och det är underbart varmt och härligt!

Nu fattas bara: drink sangria in the park, and then later when it gets dark, we'll go home. Perfect day - Lou Reed


Hej bloggeeen!

Jag har tack vare alla "meterologer" på facebook blivit informerad om att det är jättefint väder idag.
Jag ska dock spendera hela dagen inne framför datorn.(förutom någon timme vid 17-tiden då jag måste stressa iväg till univ för finansutskottmöte)
SKOJ.....


Nu måste jag köra igång! Denna morgons startsträcka har varit lång... vaknade 8 men har fortfarande inte hunnit checka av att äta frukost..


Ha en trevlig dag ute i solen, mes amis! Det unnar jag er verkligen...


Kände för att lätta upp stämnningen lite och gjorde därför en sådan där supercool, rörlig bild!  Hade dock bara flera år gamla bilder på datorn.. men fräckt ändå juuu!
gif maker online


Mmmmmello

Är nu hemma efter en mellofest. Vi begav oss till Ritz efter mellofestivalen och detta var den enda braiga, icke översvettiga ritzutgång jag någonsin varit med om. Niiiice!

Min stackars älskade cykel blev dock vandaliserad under tiden vi var inne. Men som tur var hade jag dubbla lås så den är osnobar! (IN YOUR FACE, TJUV!!)


Nu sitter jag vid mitt köksbord och äter limpa (the best) och lyssnar på mix megapol!

Förresten måste jag delge en rolig/tragisk sak som hände förut idag....

Vi var på "vigselinspiration" förut i Axbergs kyrka. Och jag var innan start mer fokuserad på förfesten som komma skulle. Utbrast därmed högt och ljudligt att jag köpt en box med vin och behövde råd om hur mycket jag skulle behöva medta för den rådande förfesten... Var nog en aning olägligt att prata i kyrkbänken där vi satt, omringade av kyrkliga personer..... Pinsaaamt!

Jag tjöt även till Ronja Rövardotter-orgelmusik under ceremonin helt sonika. Det fick mig att känna så FRI och känslosam. En helt underbar och tidigare oidentifierbar känsla! Önskar jag var barn igen!!

För övrigt har det varit en mycket trevlig dag! Undrar dock hur morgondagens pluggdag kommer gestalta sig....



Godnatt människor!


APK-limpa!!

Helt out of the blue kom jag att tänka på APK-limpa här där jag ligger och mornar mig och i detalj planerar min lördagsfrukost. Vaknade 8.30 idag men har fortfarande inte kommit ur sängen - and i looooove it!!

Åter till APK-limpan. Den finns ju inte kvar länge vilket ju är en stor besvikelse och vilket medför en enorm sorg i många hushåll.
Jag körde en Annica (=googlade en hel mening istället för nyckelord: Vad hände med APK-limpan?) och fick snart klart för mig att Skogaholmslimpa (som jag har liggandes i skafferiet. Så färsk att det vattnas i min mun bara vid blotta tanken på den..) och APK är samma sak!!!!

Fick även reda på att bageriet som gör de magiska limporna är grundat i Örebro!!! *numera stolt örebroare*


Och med det sagt kravlar jag mig nu ned från loftet och vandrar, suktande som en zombie, mot köket och min älskade limpa!


Bubbel

Denna afton har jag, Annica, Emma, Linda och Anna bubblat i trippel bemärkelse.
1. Bubblat i jacuzzi
2. Bubblat såsom i att prata en massa strunt
3. Bubblat bubbelrosé och bubbel-chapel hill

Det var huur mysigt som helst. Och galet att vi klarade av att sitta så länge utan att frysa!! Ca 3,5 h blev det tror jag!

Hela jag ser därmed ut som ett russin nu - de e niiice!


Dagens outfit!

Strosade på stan (systemet och willys) en stund förut och kände mig allmänt chic av någon oförklarlig anledning.
Hittade även en perfekt outfit-spegel ute i den fria naturen!
Kändes som om jag levde "on the edge" när jag stod där och tog dessa två kort. Trodde hela tiden att jag skulle bli påkommen av någon förbivandrande varelse, men det blev jag som tur var inte eftersom denna plats ligger sådär perfekt undangömt från drottninggatan.
Byxor: Mina svarta älsklingar från Gina (inhandlade för 29:-)
Vit skjorta: Någon gammal trasa. Också från Gina om jag inte missminner mig.
Grå slipover (!): Vet ej varifrån denna kommer. Den har dock varit i min ägo i många år. Kan ha "ärvt" den av min moder.
Svarta boots: Ärligt snodda från min moder. De är från barna Hedenhös tid (dvs skitgamla). Minns att jag hade dessa när jag visade upp till Spice girls när jag var liten. Då var de så höga att det var näst intill omöjligt att gå i dem...
Brun täckväst: mitt älskade och nyaste fynd från Erikshjälpen!
Bruna mockahandskar: Lindex julrea tror jag. 30:-
Väska: också Gina (pinsamt att så mycket är därifrån...) Denna är dock det dyrbaraste i dagens outfit. Kostade hela 129:- på årets julrea.



Nu ska jag dock snart snida om till badkläder för kvällen ska spenderas ute i ödemarken (utanför Kumla tror jag) där det ska badas badrunna med Annica, Emma och co. MYYYSIIIGT!

Hjärtattack!

Bajs-Jasse ringde precis och gav mig en hjärtattack såhär lagom till lunch.

Samtalet:
B-J: "Har du sett de nya antagningarna till utbytesstudierna eller?!"
Jag: Nej?
B-J: "Inte? Det har ju kommit på mailen." (bör tilläggas att jag ca en minut innan samtalet hörde att jag fick mail men inte brydde mig om att kolla det...) "Det har ju blivit en skaplig förändring för dig kan jag ju säga...."
Jag: VAAAAA!??!?!?!? Vadå!?!??!
B-J: "Jaaa... men kolla mailet..."
Jag: MEN VADÅ!??!?!? Får jag inte åka till Marseille eller vad!??!?!
*Går in på mailen och har enbart ett nyinkommet från H&M, uppdaterar till förbannelse och panikar vidare en lång stund*
B-J: "Hahahahahaaaa Jag skojade bara!!!!!!!"
Jag: *ligger död på marken pga hjärtattack*



Tack för den, ditt AS!!!!!


U kiddin' me?!

Har nu äntligen läst klart boken!! Sitter ned vid mitt köksbord med datorn framför mig och fixar lite inför påbörjandet av skrivandet.
Under tiden jag har läst har jag fört anteckningar av intressanta kopplingar och reflektioner i iphonefunktionen med samma namn. Jag mailade nu dessa anteckningar till mig själv och klippte in dem i worddokumentet - OCH ENBART DESSA ANTECKNINGAR HAR NU TAGIT UPP DET TOTALA ANTALET SIDOR SOM FÅR UPPNÅS I DENNA UPPGIFT! (och då ska på dessa sidor även en artikelanalys få plats som alltså inte ingår i dessa anteckningar....)


KUL! Då kommer jag nu alltså behöva sålla bort MASSVIS med reflektioner och helhetsintrycket kommer därmed säkerligen bli tunnt.  KUL, JÄTTEKUL!



Ännu ett existentiellt bevis

Haha!

Jag har inte käkat en måltidsbar sedan 2004 då jag jobbade på Laxå-Ica och såg set positiva med att äta fort och därmed kunna jobba mer = fett mycket mer med caaash.

Men så bröt jag alltså detta och åt en sådan där äcklig bar igår. Och nu. Lägst upp på Aftonbladets app ligger denna bild.

Är detta inte en konstruerad värld så säg?!


Systrarna Töntson

Idag blev det rödvinstorsdag på Lounge med min kära syster. Mycket trevligt initiativ av henne, må jag säga!

Vi beställde in en flaska rödvin (shiraaaaz) och näst intill "rubbet" på tapaslistan: vitlöksbrö, gurk- & morotsstavar, kycklingspett, potatisklyftor (som var större än ett spädbarn!!), oliver samt en massa dipsåser. GÖTT!

Satt sedan och dippade och "chittchattade" mången och mycket!

En servitris kom sedan fram och frågade om vi ville beställa något mer att dricka. Och det var då systrarna Töntson kom fram...

Scenario:
Vi tittade på varandra. Utbytte blickar.
Sade: - Hmmmmm... Jaadu.... Vad är klockan egentligen? *kollade på klockan* 21.40!!! Utbytte blickar igen... *konstpaus* Vände oss till servitrisen och utbrast neeee-e du! Det är bra tack!


Det är ju trots allt en dag i morgon också! Så nu ligger jag uppe på loftet och ska läsa det sista kapitlet i min bok (vilket oftast konstigt nog brukar gå bäst efter några glas gött vin i blodet. Det är värst vad många goda och djupa idéer man får då! Det är dock ingenting som ska bli en vana. Vin är bra i måttliga mängder, kära barn!).

Ställer nu klockan på 7.30. Imorgon skall det skrivas PM så tangenterna glöder!

Godnatt! Och tack Elin för en superdupertrevlig kväll!


(Jag skäms förresten för att jag skrev fel på min incheckning på Facebook förut... Skrev att vi skulle "beakta" vår kvinnliga sida när jag i synnerhet menade "bejaka". Pinsaaaamt!)


Intense

Har glömt att delge min otroligt intensiva gårdag. Då var jag duktig minsann!

Gick upp tidigt. Förberedde mig med en kraftig frulle och begav mig sedan till stadsbiblioteket för att läsa den där pörskans boken. Kl 9.30 satte jag mig, som jag tidigare nämnt, i den tysta lässalen. Fann snabbt min plats i en behaglig fåtölj, slog upp boken och förde kaffetermosen mot munnen och sörplade (dock tyst) i mig det medhavda kaffet.

Jag läste och läste och läste och läste.
Blev tillslut hungrig, vid 13-tiden, och tog mitt pick och pack och gick till Ica för att inhandla någon sorts föda.
Fann en måltidsersättningsbar som jag nöjt norpade åt mig med tanken att denna gör mig mätt OCH kan intas inne i den tysta lässalen.
Gick därmed snabbt tillbaka till bibblo igen (hade ca 15 minuters "paus" där då jag gick till ica och tillbaka), slog mig ned i fåtöljen och plockade upp boken och min bar med choklad- och caramellsmak. Tuggade ljudlöst och hade snart ätit upp hela.
Kände mig då jättenöjd över mitt lunchval.

Detta kom dock snart att ändra sig då jag efter några minuter började må fruktansvärt illa och fick andas tungt för att inte kräkas. Läste dock vidare, men slängde upp fötterna på fåtöljen bredvid för att bli lite mer bekväm.
Mådde konstant illa resterande tid men satt ändå lydigt kvar i samma fåtölj och läste till klockan slog 17.30!!!
= 7 timmar och 45 minuters konstant läsande alltså!!

Snacka om disciplin?! Eller? Är iallafall stolt över min prestation i och med att jag kom en riktigt bra bit i mitt läsande.
Synd bara att jag inte kom på den smarta biblioteks-idén tidigare. Då hade jag bergis varit färdigläst för länge sedan.


Idag har jag dock inte varit där. Varför, kan man då fråga sig.
Jo, för att jag trodde i början av dagen att jag hade massvis med saker att åka på under dagen. Det stod på C-uppsatsschemat att vi skulle ha handledarträff plus att jag vid 17 skulle på fotosession med finansutskottet.
Fick sedan reda på att handledarträffen dock inte gällde oss.
Och fotosessionen bestämde vi precis att vi skulle skjuta upp tills en annan dag.

Så nu sitter jag här hemma, helt utan inplanerade saker att göra och är så osugen man kan bli på att läsa klart boken. Jag mår fortfarande(!) illa från gårdagens måltid och snön gör mig lat så jag inte orkar gå utanför dörren.

Jobbig dag! Idag är jag inte duktig minsann...


I'm the king over my own world!!!!

Nu hände en sån där läskig sak igen att jag läste en sak och så sades det på tvn precis efter!!!

Jag läste fina Amandas blogg och var precis i slutet och läste om hennes "donut" till frisyr. En halv sekund senare säger de på Criminal minds som stod på i bakgrunden att "He is in there. In the donut shop!!"

Jag lever nog i en konstruerad värld(!!!) Hur annars skulle så många sådana här händelser som "repar upp sig" ske...?

Jag har nog inte berättat det förut men denna superdjupa filosofi har jag haft i bakhuvudet ända sen 2an på gymnasiet då vi pratade om parallella och påhittade universum på filosofin.
Jag minns en gång år 2008 när jag åkte bil på motorvägen och mötte en skitsnygg, sproilans ny, vit Audi som då inte var alls vanligt förekommande. Någon minut senare mötte jag en exakt likadan och flippade ur (typ) och fick för mig att mitt liv bara var en konstruktion och att detta var en "repa på bandet" som gjorde att bilen råkade dyka upp två gånger...
Nu har alltså flera ytterligare exempel i min tillvaro påvisat detsamma... Sååå. Jag har överlistat mitt eget öde!!!
Jag ska nog manipulera min egen framtid så att jag kan få något slags nobelpris för detta...

Holy moly. Borde nog sova nu innan hjärnan min kokar över!
Godnatt


Tyst lässal biter inte på småkids

Sitter på stadsbibblo i en tyst lässal och läser (!).
Det myllrar av förskolekids här idag och väggarna till denna sal är inte fullt så isolerade som jag hoppades...

Scenario:
Jag hör snabba gummistövelsteg närma sig nedre delen av bibblo där jag sitter. Hör uppspelta barnröster växa sig större och större ju närmre de kommer.
De tystnar plötsligt varpå den ena ungen säger: -"Ssscch!! Det står tyst lässal där på dörren!"
*en kort paus av tystnad*
Den andra ungen: - "Det måste ju betyda att vi får skrika här ute!!!!"


Yeeeey. I love kids...


KP, vad är det för fel på mig?!

Igår OCH idag har det otänkbara hänt!!
Jag har vaknat exakt 4.30 av mig själv och panikat över allt jag har att göra och därmed inte kunnat somna om på vad som känns som en evighet.
Därefter har jag vaknat igen, exakt kl 7.30 och därefter inte somnat om igen.

Hur i hela fridens namn kan jag vakna 4.30?! Två dagar i rad?!
Och det faktum att jag vaknar så tidigt som 7.30 är också ett stort mysterium.

Jag ska nog skriva in till KP och fråga vad som är fel med mig. (Jag kommer ju dock få det alltid givna KP-svaret att jag är heeelt normaaaal, vilket ju är skönt att höra.........)


Odiscipinen i högsta person

Det är jag det!

Jag MÅÅÅSTEEE läsa ut den där boken och skriva ett smärre arbete tills nästa tisdag, men jag kommer ju ingen vart med läsningen som vanligt.

Har suttit hemma i två dagar nu och "kämpat". Resultatet: jag är på sidan 44...

Nu är jag istället på väg till univ för ett sponsormöte iklädd mina walkingshoes. Ska nämligen powerwalka hem och hoppas då pånyttfödas och vara en pigg och snabbläst människa när jag är tillbaka i min lya...

Wish me luck!


Tre meters särskrivning

Fille och Fredde gör min kväll så fort de visar sig på tv alltså!

De hittade Sveriges största särskrivning.
"en tre meters särskrivning"
enligt Fredrik
Pizze. . . . . . . . . . . . . . . . . . ria


Känslolösa idiot!

Läste precis en artikel på Aftonbladet om en bok som skulle lära ut hur man smyger och kommer undan med otrohet. Den var skriven av en 21årig tjej som både bedragit och blivit begragen och ansåg att "det inte var det värsta hon varit med om"... Hon vill avdramatisera all uppståndelse kring otrohet - "Det är ju inte världens undergång. Man måste kunna förlåta".

Jag blir uppriktigt upprörd när jag läser denna artikel. Känner hon och hennes partners att trohet och ärlighet inte är viktiga faktorer i livet är det ju upp till dem. Men då borde de kanske istället kalla deras förhållande för "öppet" i och med att båda uppenbarligen är okej med att de bedrar varandra samtidigt som de är tillsammans.
Jag tycker inte att hon ska komma och avdramatiera otrohetsbegreppet, bara för att hon råkar vara en känslolös människa som inte tror på trohet och kan hålla sina fingrar i styr.
Det finns andra människor som har helt annan syn och erfarenhet på detta. Att hon i och med denna bok uppmuntrar otrohet och planterar dessa tankar i var och varannan känslolös människas huvud, kommer förmodligen bidra till att måånga hjärtan krossas och att många människor i många år framöver omöjligt kan lita på människor i sin omgivning. Känns det bra att ha det på sitt samvete!?


Usch!  Jag förstår verkligen inte hur vissa tänker.
Klyschan att gräset är grönare på andra sidan kan säkert stämma i vissa fall och vissa förhållanden. Men innan man ger sig ut på upptäcksfärd på andra sidan staketet ska man se till att man avslutat det man höll med på den nuvarande sidan!
Alla människor är ju olika, men samtidigt är det omöjligt för mig att bekriva hur ont det faktiskt gör att bli bedragen, så jag förstår inte hur denna själlösa idiot kan sitta och skriva om att det inte är världens undergång då det mycket väl kan vara det för en annan människa!

Vomit soup

Jag är grym på att göra soppor som ser ut som spyor!
Det positiva sidan av myntet är att de dock smakar desto bättre...
Nu har jag precis avnjutit en kräämig potatis- och morotssoppa med falukorv i. Låter inte direkt glamouröst.. och är inte det heller, men åååh så gött det var!


Nu ska jag påbörjade denna veckas läsande... till min stora glädje är denna bara på 330 sidor och på svenska istället för de engelska plus 500-böckerna vi tidigare haft. YEY!
Synd bara att det inte är varmt ute... annars hade jag velat gå ut och sätta mig på en pankbänk och läsa.
Det skulle förhoppningsvis uppehålla mig från att somna. (Hemskt dock om jag ändå skulle göra det och förväxlas med en hemlös...)

Sweeeet music

Meddelades precis av Sanna om att Marina and the diamonds ska vara förband till Coldplay i Stockholm i sommar. Ssssweeeeet!!!(!!!!)
Någon Frank Ocean skulle också förbanda.. måste kolla upp denne!
Men ååååh. Nu längtar jag ÄNNU mera tills 30 augustiiii!
Och det läskigaste är att det blir den avslutande grejen jag gör med några av mina mest älskade brudar på lääänge. För några dagar efter konserten åker jag förmodligen till Marseille!
Crazy!

Fortfarande inte miljonär

- Det är tyvärr sant.
Bingolottospel stod på schemat även denna söndagskväll och vi vann ingenting denna gång heller.
Fruktansvärt frustrerande!!
Jag hade ju trots allt bra känning inför idag, men det hjälpte inte alls tydligen!

För övrigt har jag varit galet segstartad hela dagen. Kollade på bergis tio FG-avsnitt i förmiddags. Och på hela vem vet mest-maratonet #vetgirig!
Nu har jag dock gett upp hoppet om att piggna till och gått och lagt mig istället.

Såg till min stora glädje att reprisen av andra chansen precis började på televisionen så nu ligger jag här och dreglar över Andreas Johnsson!
Puss!


Fyndarns pöjk

- C'est moi!!
Har idag varit ute och promenerat, strövat runt i Rosta och Västhaga och balkongsolat med mor och far! Har även ätit superspontan familjelunch då Elin sammanstrålade med oss på Saigon.


Hur som helst. Medan vi promenerade runt så hoppade vi in på MIO och Erikshjälpen, där jag fick tillfälle att fynda rejält!! Nöjd tjej vinkar nu!! *vink*


Jag köpte:
1. Fyra fina böcker anno 1943 och 1927 som ska stå på min framtida hylla bredvid min tidigare inköpta, fina lagbok från -64. Dessa böcker visade sig vara fina inombords också, då den ena var en diktsamling som mamma hade fått läst för sig när hon var liten!  Två av de andra är skriva av Leo Tolstoy (som jag motvilligt lärde mig en massa skit om på litteraturhistorielektionerna på gymnasiet...)
Pris: 18:-, 18:-, 15:- & 15:-

2. En väst som jag framöver ska bära under mina våriga powerwalks för att slippa försmäkta av värme. Den är snygg med manchesterdetaljen där upptill, tycker jag!
Pris: överkomliga 20.-

3. Tre stycken prismor (eller vad man skall kalla dem) som ska ligga och reflektera den fina vårsolen på fönsterbrädan
Pris: Jag trodde de kostade 35 men väl framme vid kassan visade det sig vara 50% på 50% så det blev 18:-

Macarena update x3

Sist jag kollade var inte Macarena en 2012-hit... Men enligt Frimis DJ och alla skrålande youngsters är den tydligen det!



Update en minut senare: HAHAHA! Men favoriten är fortfarande Highway man! Den brukar ju dock vara standardlåten kl 01.45, men de börjar tidigt idag... Det unisona "höp höp höp höp:en" i början av låten är priceless. Det låter så högt att det är som om jag har en gäng huliganer sittandes och skrikandes i min soffa...

update igen 01.58. Roligast någonsin är ju dock att de spelar "vill du ligga med mig" såhär precis innan stängning... Skrattade högt för mig själv precis!

Upplevde för övrigt snabbaste omställningen ever nyss. Vaknade av att kära och vinsusiga Jasmina ringde för att meddela att hon gick förbi utanför mig. På en minut var jag påklädd och nere på gatan och pratade med henne!! Utförde även en god gärning och lånade ut mon cykel så hon skulle komma hem säkert!

Nu signar jag ut på riktigt. Godnatt!

Spykavalkad

Har som sagt haft "myskväll" hos Becka. Det var verkligen inte mysigt på alla plan. Vi har nämligen kollat på human centipede. Först ettan och nu är vi inne på tvåan... Jag förstår sannerligen varför dessa filmer är förbjudna i många länder.
Ettan var ju helt sinnessjuk och tvåan är ju om möjligt ännu värre!!
Aldrig någonsin har jag sett något så sjukt!
Usch usch usch usch!

Om ni inte sett filmerna så råder jag en alla att INTE heller göra det! För er egen hälsas skull!


Trevlig älg!

Sjukdom is the shit. På riktigt. Alltså skit!

Hur som haver. Kvällen levererar istället för de tidigare planerna umgänge med tacomys och skräckis hos Beckis! Nice!!

Seminariet idag var väldigt smärtfritt och intressant förövrigt! Kommer sakna dessa ivriga diskussioner när kursen är slut!

Måste även delge det faktum att jag insett att jag behöver tvätta oftare... Satt begraven under tros- & strumpberg förut. Räknade det hela till 37 panties... Hehehejeh. Kanske skulle ha som regel att tvätta typ varannan vecka istället för var femte... Det där med att vara fräsch, hel och ren är kanske något att satsa på?!

Trevlig älg, allesamman!


Snorhuve

Har ju som tidigare nämnt varit lite småsjuk dagarna till ära...
Men denna kväll har det tagit sats, må jag säga! Har snorat så mycket att jag riktigt känner hur mycket segt, slajmgrönt snor som flyter omkring som någon slags halvfast substans uppe i min hjärna.
Har dessutom nyst så mycket att jag har ont i halsen (ni som känner mig vet att jag nyser väldigt högt... Så min hals är i ett tillstånd som om jag stått och skrikit rakt ut mitt allra högsta i cirkus tjugo minuter)

Ska nu, trots denna beklagliga kondition, försöka sova.
Det är ju en dag imorgon också...!


WHÄ!

Att one tree hill-avsnittet skulle tänkas vara "väldigt sorgligt" är en graaaav underdrift!
Så här mycket tjöt jag inte ens när min kanin dog!!
Sorry älskade lilla söta Wille, men det är sant!

Viiiilken härlig dag. Shalallalaaalallalalalaa

quote: Ted Gärdestad


Detta är en fin dag.


Ett utkast av händelser:

  • Vaknade upp bredvid Sanna
  • Har tvättat/tvättar - MEN har gjort det till en mindre mödosam och tidspressad uppgift genom att ha bokat upp tvättstugan 7-18... hehehe. Varsågod, grannar!
  • Har lunchat med Andörs på Svarta pannan = riktigt pensionärsställe med superbillig mat + att det var öppen buffé med massvis med olika husmanskost! jag åt dillkött och potatis, ris med biff och bambuskott plus en human mängd pannkakor med grädde, sylt OCH grädde...... Är måttligt mätt nu. 
    Bildbevis:
  • Jag cykliserade sedan iväg till Becka som blivit med hundar!! Umgick med dessa sötnosar (som dessutom verkade tycka om mig!! Kors i taket! alla hundar brukar annars hata mig...)
  • Och nu upptäckte jag att ett nytt One tree hill-avsnitt ligger ute - och det heter A Rush of Blood to the Head!!!! Kan ju inte bli annat än bra (men förmodligen då också väldigt sorgligt!)
  • Vi har förmodligen fått ett C-uppsatsuppdrag ute på ett företag!! Ska planlägga marknadsföringen i stort samt genomföra någon slags kund/varumärkesundersökning! SKOJ!


Om ett tag ska återvända till Beckas crib för filmkväll och mys ute på hennes uteplats! NICE BICE!

RSS 2.0