Tvångsplugg

I och med att jag i helgen försummat mitt behov av tentapluggande får jag stå mitt kast nu på tåget istället.
Jag har TVINGAT mig själv att plugga konstant hela vägen ned till Lund och hela vägen hem igen på onsdag (är redan nu orolig över hur lite ork och fokus jag kommer ha då...meeen det är ett senare bekymmer!)

Men därför sitter jag nu här med stoora pappersbuntar innehållande mina anteckningar, alla användbara lagar samt med överstrykningspennorna i högsta hugg. Det har gått bra nu första timmen men disciplinen sjunker ikapp med min skrikande och hungriga mage...

Får köpa mig en go körv i Mjölby!!

Hare kanin!
Och på återseende!


JAG HAR FUNNIT MIN TALANG!!!

Jag har i stort sett hela mitt liv varit lite ledsen över att jag inte har något intresse jag brinner för eller har någonting jag är sådär extra bra på.
MEN häromdagen kom vändningen.
Då ÄNTLIGEN kom jag till insikt vad min alldeles speciella talang är.
 
Det är att vissla!! Jag är faktiskt sjukt bra på det, både på imiterat fågelläte och melodivissling!
Jag upptäckte det då jag sjöng och dansade runt i lägenheten (...) till nedanstående låt, och precis då "visselstycket" i låten började befann jag mig uvanför min trappa vilket skapade en otrolig akustik och förstärkare. Blev helt varm i kroppen av de ljuva toner som strömmade ut ur min O-formade mun.
 
Så. Lyssna på denna låt, dröm dig bort och inbilla dig att det istället är jag som står i din hall och visslar vackert för dig... (Skitbra låt för övrigt!)
 
 
Så med denna härliga insikt och mitt nyförskaffade självförtroende beger jag mig ut på äventyr... För imorgon går tåget mot Lund, valborgsfirande och Marseille-reunion. Är helt nipprig och glad ända in i blodcellerna! WIIIIEEEE
 
 
Godnattpuss

Morgonfrågor

Eller snarare frågA:
VARFÖR vaknar jag klockan 8.00 och kan inte somna om fast jag inte behöver gå upp förrän kl 11?!

Aaargghh


Godnatt Örebro

Efter att ha spenderat kvällen på alla ställen förutom Frimis första 24h och ändå haft en underbart kväll säger jag härmed godnatt.

Och i och med det faktum att det enda jag har att klaga på för tillfället är dess ohyggliga lampor, och inte dess 90-tals dunkadunka, och eftersom jag är van vid ljus vid det laget, så kan jag med uppriktig ton därmed på riktigt tillönska er en innerlig GOD natt!

Puss kram


Misslyckande

Hade ställt klockan på 8.20 för att jag skulle gå upp och tentaplugga. Vaknar till ordentligt. Får till och med ett samtal där på morgonkvisten vilket innebär att jag går upp, för anteckningar etc.
Efter detta borde jag ja kickstartat dagen, meeeen det gjorde jag inte, utan jag lade mig i soffan en stund, somnade bums (!) och vaknade kl 11.30.

Whääää!
Klantigt Lena!!


Note to self

Svep inte en flaska vatten direkt innan du ska gå och lägga dig. Det blir ett fasligt springande i loftstegen...


Emojii-handuppräckning

Vi kör digital handuppräckning om vilka som ska med ut och käka på lördag.

TÄNKA SIG vad tekniken går framåt. Ujujuj! Snart kan man nog rösta genom att räcka upp en emojii-hand.
Då kan man vara en soffliggare OCH rösta på samma gång!
Praktiskt minsann.


Nu börjas det igen...

Frimis har ju sina "glansdagar" nu i helgen i och med 48h, vilket de verkar vara mycket ivriga inför.

Så pass ivriga att de känner ett starkt behov att testa utomhushögtalarnas maxgräns både sent på kvällen och tidigt på morgonen.

Alla er som ska dit i helgen kan jag försäkra om att musiken kommer att höras ordentligt... Jag kan även rekommendera att ta med öronproppar, vilket Frimis själva faktiskt borde överväga att dela ut - åtminstone till oss grannar!(!)

/bitter tjej som måste tentaplugga i helgen


Kärt ändock hemskt återseende

Beklagade mig för Mikaela och Becka förut på vårt kvällsmys att min kväll var förstörd eftersom det inte var något bra på tv(...), så jag tog det i egna händer. Jag har nu kollat på gamla dubbelavsnittet "Broken" där House ligger inne på mentalsjukhus. Och det är så fruktansvärt. Både fruktansvärt bra och bara fruktansvärt.

Jag minns att sist jag kollade på dessa avsnitt så läste jag Statistik (alltså ca 2,5 år sedan!) och ägnade tiden åt House istället för att plugga inför den väldigt tätt inpå stundande tentan. Jag visste inte innan jag började titta att det var dubbelt och därmed 90 minuter långt, och jag visste inte heller att det skulle var så sorgligt. Så hela min pluggdag förstördes efter att jag sett detta, eftersom var jag så tagen att jag inte kunde fokusera på någonting annat.

Men åh vad bra det är!!
Jag saknar House!

Godnatt amigos
(Och tips! Kolla på detta. Första och andra avsnittet på säsong 6)


Storm 2.0

Vad är det med Örebros väder?! Det är ingen hamnstad detta, vilket innebär att det inte borde få vara såhär blåsigt!!!!!

Det som bekymrar mig mest är hur, jag frågar mig HUR, det är möjligt att det kan vara "motvinden from hell" både till OCH från universitetet när jag cyklade denna vända under en halvtimmesperiod?!

Helt sinnessjukt!
(Jag har nästan rakt hår nu!!)


Före- & efterbilder

Hör och häpna.
Jag har varit och klippt mig!!!

Sist jag gjorde detta var när jag klippte page, och innan dagens klipp var det såå långt och livlöst.
Men nu är mina toppar glada, fräscha och välmående igen. Grattis till er!

Nedan följer några före- och efterbilder som visar den otrooooliga skillnaden (vilken dock är lite svår att se pga lockarna som frisören gjorde, men jag tror och hoppas iallafall att det där under är en stor skillnad):


The reason one listen to music

http://youtu.be/FcdOLKx2XG8
 
(funkar inte att bädda in från phony...)
 
 
Phosphorescent - Song to Zula
 
 
Denna låt har jag haft en secret crush on sedan en tid tillbaka och när jag kollar på kommentarerna till den på youtube känner jag att jag plötsligt får tillbaka tilltron på mänskligheten. 

För en sådan här bra låt, det kan man bara inte tycka illa om, och därmed inte heller skriva någonting illa om.
Så enkelt är det. Och det gör mig så rörd att en låt kan betyda så mycket att alla för en sekund bara enas om en och samma åsikt. Är det inte vackert så säg?! :')

 

 

 

 

 


Ibland blir jag rädd för mig själv

Jag får skylla på att vi har för få föreläsningar så att jag hinner glömma bort viktiga fakta mellan träffarna, såsom exempelvis vilken grupp jag tillhör och därmed även hur jag ska utläsa schemat...
 

Gratis är inte alltid gott....

Jag hann ha på mig klockan i cirka 45 minuter innan den gick sönder...
(Ping Veckorevyn!!!!!)


/besviken tjej som nu ifrågasätter sin tidigare livssyn och sitt tidigare motto

Presenteeeeer

Henningsonska älsklingsmottot "Gratis är gott" lever vidare. 
 
Prenumerar för tillfället på Veckorevyn pga dessa underbara ting som idag kom på posten. 
Två full size OPI-nagellack och en roséguldklocka (som dessvärre var alldeles för stor... Men det får jag se till att få fixat!)
 
 
Sweeeet!
 

 

Skönsöndag

Idag har varit en skön dag. 
Vaknade relativt tidigt, kollade på Nyhetsmorgon, grät ikapp med några s.k. beliebers som vann Justin Bieberbiljetter, åt god frulle, åt glass och egengjord chokladsås, kollade på Bambi, fick besök av Sannie, kollade på Taken 2, lagade och åt världens godaste kyckling, ris och currysås, slickade currysåskastrullen ren samt drack cola.
 
 
Mycket bra dag med andra ord!

Västhaga in my <3

Trots att det inte var en kanonkväll bland raggarna på trappan i Askersund blev det ändå en helkväll tack vare mina fina flickor. Är nu precis hemkommen efter en säker skjuts hem, med ett stopp i Västhaga där jag hann med att sänka en go korv med bröd (och perfekt påspritsad ketchup. Tack nattluckekillen!!)

Godnatt gott folk och tack för mig!

Askersundswestern

Nu hamnade vi tydligen i Askersund....... Hur känns det då?!?
 
det är westerntema på Trappan så vi har laddat upp så gott vi kan med jägermeisterscarfs.
 
Fräckt värre!
 
 
 
 

Mamma, vakna rååå!!

Pappa vaknar ju i ottan som vanligt och befinner sig redan sedan några timmar tillbaka i Askersund.
Mamma är dock bättre på att sova och under tiden som jag väntar på att få sällskap roar jag mig så gott det går på egen hand....


(Smsade henne nu och fick svaret att hon rävsovit en stund!!!)


Skoj. Och faktiskt sant

När jag hörde stammarlåten för första gången trodde jag helt på riktigt att det laggade... Det var bara väldigt konstigt tycker jag!

Meeen jag älskar Håkan iallafall!


Det bästa och det sämsta med att ha fredagsmys med mamma och pappa

Det bästa: det är mysigt. Och man får god mat och trevligt sällskap.

Det sämsta: pappa somnar innan eventuell film ens gått halvvägs och mamma vill gå och lägga sig så fort eftertexterna börjar rulla...

Så nu ligger jag här i vardagsrummet med volymen på TVn så tyst att jag omöjligt kan hänga med i handlingen oavsett om det är textat eller ej. Och jag är piggare än någonsin. Har ju bara varit uppe 12 timmar än så länge idag medan mor och far varit vakna åtminstone 18...

Not fair!
Men tack ändå kära föräldrar för en mysig (men kort) kväll!

Puss!


Disneyförmiddag

Idag återupptog jag mitt Disneyfilmstittande och åt frukost tillsammans med Anastasia i gamla Ryssland. Vilken film det är alltså!
Har bara sett den en gång tidigare och vid den tidigare tidpunkten förstod jag nog inte så mycket av filmen egentligen. Men idag när jag är så mycket äldre och klokare talade den till mig på ett annat sätt.
Och hur läskig var den inte?!? Måste ha varit fruktansvärt rädd som 7åring då jag sist såg den eftersom jag var rädd än idag....

Nu står jag inför ett mycket svårt val.
Ska jag leta upp ytterligare en bortglömd Disneyklassiker och titta på eller ska jag läsa Marian Keyes-boken som jag lånat av min klasshomie samtidigt som jag fortsätter lyssna på Håkans nya album?

Det är inte lätt att vara sysslolös alltså. Alla dessa val!!! Får nog köra sten, sax, påse med mig själv och låta slumpen avgöra mitt öde.

Trevlig helg på er mes amis!


Ännu en dag då inget blir gjort

Men å andra sidan har jag ingenting som ska bli gjort, så då intalar jag mig att det inte är lika illa.

Istället för att lösa världskriser har jag idag legat i soffan och kollat på film (Wicker park - hade glömt hur bra den var!!) och en massa serier. Helt ok.

Nu inväntar jag Jasmina och är superduperhungrig men helt obeslutsam om vad jag ska käka...

Är sugen på allt annat än det jag har hemma. Jobbiiiigt!


Jahaja. Ovärt inlägg, men ville ändå bara "säga hej".
Så hej!

Och godkväll!


Den mödosamma resan till Adolfsberg

Är precis hemkommen från en filmkväll i Adolfsberg. Tidigare idag tänkte jag att ja men det är ju inte så långt. Dit kan jag lätt ta mig på min räserbike!.

Där tänkte jag fel!!!
För resan dit var allt annat än lätt.
Det var ju nämligen full storm och på den plana Gustavsvikslångsträckan var jag nära tårar (och egentligen redan kommen till tårarna pga blåst i ögonen...). Jag skrek högt för mig själv, trampade och trampade men rörde mig inte ur fläcken, förutom åt sidan vid ett tillfälle då jag var nära på att blåsa ned i diket.

Jag överdriver inte när jag säger att det var den jobbigaste cykeltur jag någonsin haft. Flera gånger tvingades jag svälja min stolthet, kliva av cykeln och leda den istället. Skämdes så mycket när flådiga bilar, bergis hemmahörande i Adolfsberg, swischade förbi och jag riktigt kände hur de hånade min lathet, svaghet och rostiga cykel....

Vägen hem gick lyckligtvis betydligt lättare eftersom jag hade sällskap samt medvind och nedförsbacke.

Ändock var jag när jag kom hem heeeelt död (och hade ännu ondare i nacken än någonsin tidigare) och ville bara stupa i säng ögona böj.

TJI FICK JAG! Jag tvättade tidigare idag och tvingades därmed skrapa ihop den sista ork jag hade i kroppen för att bädda rent i sängen innan jag kunde krascha.

Så NU är jag död!

(Och för övrigt verkar jag vara den enda i denna värld som inte visste att Dermot Clemenger, som jag nämnde i föregående inlägg, var från Örebro... Pinibelt?)


Chocken som uppstår

När man läser Aftonbladet och får reda på att Let's dance-domaren Dermot Clemenger (eller hur han nu stavar) bor i Örebro!!!??

Say whaaaat?!


Veckans värsta I-landsproblem

Min nackspärr blir bara värre för var dag som går?!
Igår var jag tvungen att byta sida på soffan och ligga i den kanten som gjorde att jag hade solen i ögonen under ett helt tv-program.
Nu idag fram på kvällskvisten blev jag tvungen att sitta upp, men så fort jag rörde mig så ömmade det till såsom någon slog mig sitt hårdaste (!) med ett basebollträ. Och värst av allt, när jag (som är den största pillermotståndaren på detta jordklot) inte längre stod ut utan bestämde mig för att ta en Alvedon och böjde huvudet bakåt för att svälja den, gjorde det så ont att ögonen mina blev blanka och jag var nära böl!!!

/ tjejen som det är mest synd om i hela världen


Jag är hel igen

Efter ca en månads sörjearbete och inre tomhet har nu det tomma hålet efter min stulna cykel nu fyllts med ett nytt tillskott.

Och tack vare att jag var student fick jag pityrabatt och kom undan med ynka 250kr *nöjd tjej*

Om någon person skulle få för sig att sno denna också kommer jag personligen bedriva detektivarbete till jag hittar det aset och därefter långsamt strypa denne med mina bara händer. Just sayin'
Så, jag varnar er alla. Håll er borta!!!!


Titta nu då vilken liten sötnos jag numera kommer glida runt på Örebros grusade gator med:


Åter i Örebro

Sent igår kväll kom vi hem från vår underbara Trysil-trip.
Det har varit en galen helg och natten mellan lördag och söndag utvecklade det sig så att jag inte sov en blund utan var uppe hela natten... Är därför helt befogat DÖD idag.
Jag har dessutom nackspärr....
Men min dödhet och nackspärr är klart värt det, för så roligt hade vi det!!

After ski mitt i backen där 3000 glada människor (mestadels sådana utan pjäxor utan med vanliga skor...). Dessa hade med sig svarta sopsäckar som de åkte med på i de röda backarna sen... Vissa åkte även snålskjuts med skidåkare och som mest såg vi tre personer åkandes på ett par skidor - galna norrmän!!

Så. Är som sagt död så jag får inte fram något mer för tillfället...
Därför kommer istället ytterligare några bilder!

Pusskram


Morgontimmarna

Jag har ännu inte gått och lagt mig. Klockan är strax efter åtta och jag är inte trött av någon outgrundlig anledning. Sitter därmed ute på verandan och spanar ut över vinterlandskapet och lyssnar på min mysplaylist - livet är helt underbart med andra ord!

Godmorgon vänner!


Mitt nyfunna kall

Mitt nyfunna kall är att åka skidor!!! Hör och häpna, jag som vanligtvis gråter och skriker ut i ren frustration efter tredje åket pga fruktansvärda fotsmärtor, MEN idag åkte jag med pjäxor av storlek 42 vilket gjorde att de lymmlarna inte klämde åt någonstan och därmed gjorde min åktur minst sagt angenäm. Jag blev dock TOTALT utskrattad av norsken som jobbade i "Högfjellssenter" då jag frågade om det var farligt att åka i pjäxor med storlek 42 jag har 38... Men hans svar var enbart ett mycket långt och ljudligt skratt vilket jag tolkade som ett "Nej" och därför nöjt åkte upp i liften. 
 
Och vilka backar det är här dessutom?!?!? Stundtals var vi i samma nivå som molnen (!) och det var så vacker utsikt att jag bara swischade ned för backarna och högt "åååh:ade" för mig själv av den underbara "tavlan" som avbildade sig framför mig. Såattsägaa....
 
Måste även passa på att skryta lite... Vi åkte ned för en svart backe!!!!!!! 
 
Det var dock inte alls meningen utan vi ställdes plötsligt och oväntat inför ett vägskäl (i livet) om huruvida vi skulle åka ned för en avstängd led eller en svart backe (dvs döden eller döden!).
Vi valde den sistnämnda döden, tog förskräckta kort framför avgrunden, övervann våra rädslor och åkte ned för den 180-grader branta backen......
OCH VI ÖVERLEVDE!!! OCH DET VAR KUL!!!!
 
Jag gick även crazy och hoppade över gupp och lekte Anja Pärsson i en sådan där slalombacke med flaggor eller vad det heter. 
 
Kan ni tänka er mig in i dessa situationer?!
 
För övrigt har vi det hur trevligt som helst här och jag känner mig verkligen lycklig ända in i själen! 
 
Ikväll har dock jag, Mikaela, Eveline och David stannat hemma i stugan medan de andra drog ned på byn (eftersom vår skjuts försenades och vi inte hunnit ner till stan förrän stängning...). Men vi kör desto hårdare imorgon istället efter en heldag i pisten!!!
 
Så nu ligger jag nedbäddad i överslafen och lyssnar på de andras tunga andetag. 
 
Jag ska nu viska till Mikaela att jag är färdigbloggad och att det är fritt fram för henne att läsa, men jag tror att hon hunnit somna och att hon därför kommer läsa detta i morgonbitti istället... Sååå, godmorgon raring!!
 
 
Och godnatt eller godmorgon till er andra också!
 
puss kram
 

 

 

Destination Trysil

Nu är vi en bra bit på väg.
Gjorde dock rookiemisstaget som jag ofta gör och åkte på fel sida av sjön (Vänern eller liknande).... Och är nu i Torsby. Vi alla imponerandes av hur vackert det var här nattetid!!!?

Har även hunnit med ett stopp på Willys i Karlstad där mat för 1600:- inhandlades. Eve gissade i förväg på 3500 så det blev en otroligt glad överraskning. Så nu bör vi nog ha så det räcker i några dagar.

För övrigt då så dunkar vi midsommarmusik och tysk techno, äter chips och försöker så gott vi kan förtränga den olidliga och oidentifierade sura stanken i bilen...

Planerad arrivationstid (egenpåhittat ord) är 00.30 och då börjar kalaset och uppvärmandet av stugan!

Trevlig helg mina vänner!


D. E. A. D

Ligger helt död och utslagen på soffan (se bifogad bild) efter min tunga och kämpiga promenad hem från Systembolaget.
Med lite snabb huvudräkning kan jag konstatera att det var ca 12 kg mina arma armar (haha) bökade på.
Jag trodde seriöst att jag skulle dö där ett tag... Fick stanna bergis 10 ggr på vägen för att pusta ut, vila och knäcka fingrarna. Framstod förmodligen samtidigt som en komplett galning eftersom jag under hela proceduren pratade med Matilda i headset och vid ett flertal tillgällen ljudligt utbrast "jag dööör snart", "ååååh vad tuuungt det äääär" etc mitt i folksamlingar...

Men nu är allt på plats, dock inlåsta nere i mitt förråd då jag omöjligt hade klarat av att bära upp dem ända hit upp till lägenheten.

Bra jobbat, Lena!!
I och med detta förtjänar du nu ett avsnitt Carrie diaries!


Goggleposering

Tror jag fått in de rätta poserna nu, eller vad tror ni?


There's a lot of things to do before you die

Ikväll beger vi oss till Trysil!! 
Jag är inte redo för fem öre... Har inte packat, vet inte vad jag ska packa i och vad jag ska packa ned och är redan frusen, MEN det ska bli hur kul som helst!
 
Vad som idag står på min To Do-list:
  • Rensa bland bilderna på min phony. Igår fick jag det ödesdigra meddelandet att minnet var fullt och jag inte kunde ta några fler kort... Håller därför nu på med att ta bort bilder från 2011. Känns lite överflödigt att ha kvar dem på phony, trots att det ju är kul att gå tillbaka till dem. Men jag har ju ändå bilderna på datorn, så det går väl ingen större nöd på mig. Hatar dock att inte längre ha hela mitt liv med mig hela tiden...
  • Svara på en massa frågor och problem inför måndagens förberedelse för tisdagens case.
  • Gå till systemet och släpa hem mitt och Mikaelas proviant för helgen.
  • Söka kurser till hösten in case of emergency. Har INGEN SOM HELST aning om vad jag skulle kunna tänka mig att läsa, vilket gör denna uppgift lite svår.
  • Packa - och tampas med att få plats med allting i min superlilla väska?!?!
  • Öva på coola skidåkarposer med mina goggles.
  • Laga och äta mat. Glömde det igår. Oops.
 
Men jaha, detta var ju inte alls så mycket egentligen, så det är väl bara att sätta igång så jag blir färdig tidigt och därmed har tid att kolla på ytterligare några avsnitt av Carrie diaries (vad som hände med Carrie Bradshaw innan Sex and the city). Har pinsamt nog fastnat för den serien fullständigt och kollade på 5 elelr 6 avsnitt bara igår... heheee

Fräscha Lena i farten

Häromdagen gjorde Jasmina ett makabert fynd i mitt kök.
Jag har slutat dricka kaffe sedan en tid tillbaka pga magont och illamående. Min kaffebryggare går därmed enbart varm då Becka är på besök. Senast hon var det var den 16 mars, och eftersom jag ej vårdar min bryggare gjorde vi alltså detta fynd häromsistens:

Pretty gross!


Matkoma deluxe

Utnyttjade iadg den matkupong som jag fick som betalning för min Marseille-föreläsning. Det resulterade i att jag käkade ca. 1 kg tacos med obscena mängder köttfärs, tacochips och mjuka "brön".
Det var nog inte den bästa grunden för del 2 av dagens 6 timmarsföreläsning. Nu påbörjar den mödosamma uppgiften att kämpa mot mina tunga ögonlock i tre timmar!

Wish me luck!

Glossy glossy

Idag fick jag min första Glossybox (som jag fick av Elin och Anders i present!) och det var som en liten julafton i april - lovely!!!

Så nu ligger jag nedbäddad insmord i en Body shop-nattkräm som luktar himmel och kärlek.
Imorgon ska jag testa den kombinerade eyelinern/ögonskuggan och det är så SPÄNNANDEEE!

Älskar denna affärsidé!

För övrigt har denna dag bjudit på mycket saker såsom en heldag på univ, gratis fika x2, totalt utmattande långpromme hem från univ, storhandling, trip till aspholmen med Becka, umgänge med Jasmina, pilotstudie av hennes D-uppsatsintervju, påläsning av lagrummen kring tjänstledighet samt premiär av Nugammalt med Fille och Fredde samt sist men inte minst: bestämmande att åka till Trysil med Mikaela och gänget nu på torsdag!!!!

NIIIICE!

Nattinatti mina hjärtegull!


Irmadagen

Nu är det dags.
Efter 23 års förnekelse träder jag härmed fram och omfamnar min stora hemlighet och skampåle:

Jag är namnsdag idag. För jag erkänner nu: Jag heter Irma i andra namn!

Kan ni föreställa er hur jobbigt jag hade det som barn som tvingades dras med mitt supertantiga namn "Irma Lena"?
Det har varit en lång och jobbig tid, men jag känner nu att jag är gammal nog att leva upp till mina tantnamn och slutligen acceptera dem.

Så därför är det nu med blygsam stolthet jag firar denna namnsdag!

/ stolta tant Irma Lena


Zombieinvasion på universitetet

Kom till univ imorse klockan 8.30ish, första gången på vad som kändes som en evighet och möttes av helt öde korridorer.
Man kunde fritt välja och vraka bland pluggställen och till och med i biblioteket var det helt öde.
Jag kunde inte hjälpa det, men jag började allvarligt överväga ifall det varit någon slags zombieinvasion på universitetet under min tid därifrån som utplånat och skrämt bort alla studenter.
Är det någon som vet något om detta?!?


Curryfingrar

Hela jag stinker curry.
Träffade nämligen rara Mikaela och Beckis på stan förut, käkade currysub i solen vid slottet och blev attackerade av ankor.
Bortsett från det sistnämnda var det mycket trevligt!

Den sista tiden då jag legat nedbäddad här uppe i tornet hade nästan fått mig att förtränga hur vacker världen där ute är :')
Nej men ja. Trevligt att komma ut var det iallafall!

Desto mindre trevligt är det som nu pryder TVn när jag ska se Criminal minds.....


Kul. Nu hoppade det igång igen och jag har blivit berövad på hela background storyn!


Överkänslig much?

Aschberg pratade igår på tv om hur han märkt av att man blir blödigare och blödigare ju äldre man blir...

HUR SKA DÅ DETTA SLUTA FÖR MIG?!?!?

Jag har aldrig någonsin tidigare sett ett helt Sveriges mästerkock-avsnitt. Jag hade ingen aning om vad de två som i afton stod i utslagstävlingen hette, men ändå började jag gråta krokodiltårar då en av dem gick vidare....
Är fortfarande BLÖT på kinderna.

Får skylla på sjukdomen.
Och för övrigt mår jag illa efter räkorna... Hoppas bara det är inbillat!

Och för övrigt igen kan jag även idag gladeligen meddela er om att jag i sommar återigen ska återvända till älskade Finnerödja och Handelsbanken! Wiiiiie!!! *en sten, lika stor som Himla-Maja i Röfors, lossnar från hjärtat*


Första måltiden

Första måltiden sedan i söndags intogs av mig nyss.
Det var gammal räkgryta från den 23 mars....

Undrar hur lång tid det tar innan spykaskad no. 2 kommer?


En strapats på stan

Mötte upp farmor på stan för ca 1 h sedan med tanken att "äsch, det blir väl ingen match! Jag orkar hur mycket som helst".
- så var inte fallet.
Vi gick bara i långsamt tempo runt en sväng och jag kände för varje steg jag tog hur utmattad jag blev, så det blev inte särskilt långvarigt tyvärr.

Men vi hann iallafall leta efter min cykel, fynda skitsnygg matta på bra&begagnat, gå in på Lagerhaus för att köpa ett anteckningsblock för min otroligt hektiska vår samt på Embrace design och shoppa upp mitt presentkort som jag fick av farmor och farfar i födelsedagspresent. Tack så mycket!!

Seeee vilka skönheter jag fick med mig:


Surprised Patrick

Började följa Surprised Patrick på twitter för några dagar sedan, och dra på trissor så mycket glädje han skänkt mig!!

Se bara:


Tiden efter sjukdomen

Jag är så OHYYGGLIIGT hungrig!!!
Fick inte i mig mycket krubb igår och pga min lathet har jag ännu inte stigit upp ur sängen trots att min mage bokstavligt talat skriker efter mat. Är dock rädd att jag ska frossa och må illa igen...

För övrigt har jag nu hittills smittat Elin, Anders och mamma som insjuknat med ojämna mellanrum under det senaste dygnet. VARSÅGODA! En alldeles personlig påskpresent från lilla miig!

Missade idag dessutom en av de väldigt få föreläsningarna jag har pga detta... Not good!! Men jag tror inte heller att det hade varit så värst uppskattat om jag smittat ner hela klassen. Och jag hade förmodligen somnat innan första rasten pga utmattning och födobrist.

Såå, istället får jag ligga hemma och kurera mig ytterligare en dag. Om jag senare känner mig pigg nog tänkte jag gå ut på en liten slapp promenad och lönlöst leta efter min cykel.

Ha en fin dag amigos!


Fantasterna

Eftersom jag bott framför TVn idag har jag otrolig koll på dess tablå.
För tillfället kollar jag på Fantasterna på TV4 - vilket program!!!
Jag ligger och muttrar för mig själv över hur otroligt nördiga (och imponerande duktiga) de är!

Temat ikväll är Melodifestivalen och en kille satte exempelvis att Nanne Grönwall medverkat, både som artist och låtskrivare, 10 gånger under mellos historia. Han rabblade upp alla bidrag som flytande vatten.

Huur kan man kunna så mycket?!
Jag blir faktiskt lite avundsjuk... Jag vill också brinna för något. Jag har ju inte något intresse över huvud taget, och skulle aldrig kunna bli fantast inom något område.

Men kul var det att kolla på i alla fall!


Bilden

Oj. Jag glömde visst bifoga matbilden...


April april!!!!

Hur mycket jag än önskar att det förra inlägget var sant så är jag inte så själlös.

Så april apriiiil. Jag är visst sjuk!!
Har faktiskt inte mått såhär dåligt på jag vet inte hur länge. Jag blir helt slut bara jag reser mig från soffan och tampas nu med att försöka äta det första sedan igår innan kavalkaden kom....
Vet dock inte ens om jag kan lyckas få i mig denna macka!

Så förlåt för detta värdelösa skämt men det var det enda min utmattade hjärna kunde komma på idag.....


Heheee

Jag skojade bara!!
Jag är inte alls sjuk.

Men nu har jag fått massa empati, snälla sms och ett fyllt kylskåp av mamma och pappa!

Tackar tackar!


Kaskadspya

Nu är påsken snart över.
All god mat som ätits som rester i dagar börjar sina och det allra mesta av detta krubb ligger i allas våra magar.....
Förutom i min!

Jag drabbades nämligen idag på kvällen av plötslig maginfluensa och drömmer därmed om mat såsom hägringar utan möjligheten att kunna äta något mer...

Kul avslut på denna härliga helg, minsann!


RSS 2.0