Känn ingen sorg

Som väntat ÄLSKADE jag den!
Vilken e x t r a o r d i n ä r film!
Och vad BRA och SNYGG Adam Lundgren är!


Ge mig 103 mille och jag flyttar in ögona böj!!!!!

Hittade precis det SJUKASTE huset NÅGONSIN!!!
Eller vad sägs en 16-våningsvilla med 25 rum, hiss och rutchkana?
Vidare beskrivning behövs inte utan kolla här bara:
HOLY MOLY!
 
 














 


Dagens sjukdomsberättelse

Vaknade 5:00 av att halsen höll på att ramla av sitt fäste. Det var åtminstone så det kändes varför jag då smög upp och petade i mig Strepsils... Somnade om och snarkade tydligen gött ytterligare en timme.
Sedan vaknade jag igen och hade lika ont och har det fortfarande trots att jag varit best pal med både Strepsils och Mucoangin hela dagen. Det är inte lätt när det är svårt, som jag brukar säga!
 
 
Tycker såklart förfärligt synd om mig själv även idag.
Jag är nog en av de jobbiaste sjuklingarna att ha att göra med. Blir så otroligt ynklig och eländig att jag tycker synd om min omgivning (men inte lika synd som jag tycker om mig själv såklart!!). 
 
För övrigt har jag idag hunnit med att äta en deliciös matlåda bestående av dilldränkt räk- och kräftpasta - MMMMUUMS!
Har även posat med min nya guldram. Bara sådär lite spontant framför förstret. Inga konstigheter egentligen... (fast den var skittung och jag fick ont i nacken sekunden efter att denna bild togs...)
 
 
 
Nu ska jag sätta på lite kaffe och suga i mig ytterligare en halstablett!
 
ADJÖ

Sjuka hälsningar från stackars lilla Lena

Heppåer!

Jag är sjuuk! Whäää! *tycker fruktansvärt synd om mig själv*
Det hela började med att jag kände mig ovanligt ynklig igårkväll.
Denna ynklighet följdes snart av frusenhet varvat med svettningar, sedan halsont och näskli.

Konstigt nog kände jag mig relativt kry när jag vaknade upp i morse och tänkte att jag kanske bara inbillat mig för att jag skulle bli omhändertagen och matad med choklad (vilket jag ju också lyckades bli - Score!)

Men skenet bedrog!!
När jag promenerade den korta vägen från mig till parkeringen höll jag på att bli ett med Svartån i och med att jag svettades så kopiöst.

Jag hämtade ändock upp min kollega och vi begav oss till jobbet. Höll på att somna flera gånger i bilen och fick feberont i hela huden. Mådde som en påse skit när vi väl var framme och lät som en karl på rösten pga oklar anledning...

Tog dock två Alvedon och känner mig nu en aning bättre mycket tack vare att det varit fullt upp här hela dagen och jag fått spännande och inte bara helt dagliga uppgifter och nötter att knäcka. Skooj!

Fick dock precis massvis med ben i min fiskgratäng med räksås och blev återigen lite ynklig...

MEN detta kompenseras upp med att jag förut då jag stod och väntade på kollegan fick syn på en jättefin guldram som var slängd vid återvinningscentralen vid univ.... Jag satt i bilen en lång stund och kikade på den och spanade för att se om "kusten var klar", när den var det rusade jag ur bilen och bort till sophögen, plockade upp ramen och kutade tillbaka till bilen och slängde snabbt in den i bagaget och satte mig sedan återigen i förarsätet som om ingenting hade hänt... Heheee. Gratis är gött mina vänner!!

Ha en bra dag och tyck synd om stackars lilla mig!


P.S.

Det här är det godaste som finns:

 



(Wienerbrödsdeg, vaniljkräm, jordgubbar, grädde och glasyr. Jag dör!)


Djurinvasion!!

Hela min vardag invaderades av djur igår.
Först blev jag som sagt sönderpsykad av en katt vid frukosten.
När jag senare kom hem från jobbet igen och skulle parkera min bil kom det en hare kutandes i högsta fart mitt inne i stan. Men det hela slutar inte där!!
När jag kom till mr G:s vänners lägenhet där vi mellanlandade innan vi skulle åka och bada dök det upp en liten harunge där inne i lägenheten också! Alltså I lägenheten på andra våningen!!!
Jag trodde vid första anblick att det var deras husdjur och kommenterade scenariot när denne försiktigt sprang omkring i kontoret med ett pipigt: "nej men vad söt!!". 
Då blev även de andra varse om harens existens varpå de förskräckt gapade och skrek vilket innebar att jag snart förstod att det inte var frågan om ett tamt husdjur utan att det i själva verket var en vild rackare.
Efter en lång stund av lockande med morötter och diverse skrämseltekniker sladdade den iväg i närmre 200 blås och försvann ned för trappan och ut på gården.
Senare på kvällen åt vi dessutom myror...
 
 
Här kan ni se ett bildbevis på den livrädda harens infinnande i lägenheten:
 
 
Här kan ni se en bild (eller närmare bestämt två stycken ihopklippta...) från kalabaliken som uppstod då min mätarställning på bilen slog om till 15000 mil. Vi filmade även den stora stunden så det är nu föralltid förevigat!
 

Berättelsen om den sluga katten med mörka krafter

Har spenderat natten hos Annica som var gräsänka. Vi hade en mycket mysig och välbehövlig tjejkväll igår! Kollade bland annat på Baksmällan 3 (sjuukt kul!!) där vi fick ordentlig biokänsla då svarta skuggor plötsligt tornade upp sig på skärmen och tysta snarkningar anades... (Hehe)
Och idag, nu på morgonen när jag ska till jobbet och Annica det aset får sova pga semester får jag tillfälle att utföra min favoritsyssla: att leka att jag bor i den bostad där jag övernattar.

I denna lek har jag dessutom katt!!!
En kelsjuk katt som precis blivit könsstympad och därför kräver största tänkbara uppmärksamhet. Hon har aldrig direkt gillat mig förr, men nu när jag bor här och hon är needy hamnar allting i en helt annat läge minsann.

Det har till och med gått så långt att hon försökte lura i mig ett av hennes hår (genom att lägga det på min smörgås) så att jag skulle hamna under en förtrollning och bli förälskad i henne...
Sedan stod hon och psykade mig vid köksbordet för att se om jag fick i mig håret eller ej.

Creepy!!!


Det tjuvknepet hade i och för sig inte behövts för jag är hooked iallafall.
Jag fullkomligt ÄLSKAR djur som visar den minsta uppskattning mot mig.
Detta därför att det är så extremt sällsynt... I vanliga fall verkar jag vara offer för någon rasöverskridande pakt alla djur emellan där de beslutat sig för att helhjärtat avsky mig...


Livet är hårt!

Nu ska jag samla pluspoäng och klia öra lite, sedan kallar plikten igen och min lek är över.

 

 


Livin' on the edge!

Har i dagarna två utmanat ödet och ätit saker jag är alergisk mot. Merparten av dem omedvetet såklart.
Detta är listan över vad för farliga saker jag stoppade i mig igår:
  • Farmors hemmagjorda müsli.... med hasselnötter(!!!!)
  • Carlssons livs gudomliga vaniljkaka.... med mandelmassa(!!!!)
  • Marängtårta.... med mandel i marängen(!!!!)
  • Färsk ananas (det stoppade jag dock i mig av ren vilja - cuz I've got no fear!!!)
Idag fortsatte jag alltså detta våghalsspel med att jag till lunch (ackompanjerat med en Billys panpizza) inhandlade en tomat (inte helt mogen, bör tilläggas).
 
Tomater brukar jag ju normalt kunna äta, men tji fick jag för att jag idag försökte vara lite nyttig....
Denna tomat fick bägaren att rinna över och jag är nu svullen i gommen som aldrig förr och känner en blåsa uppdaga sig på insidan av läppen.
 
WHÄ!
Detta suugeeeeerrrr.
Jag vill kunna äta goda saker!!
 
 
 

Dagens nederlag (direktblogg från tåget)

Sitter på tåget nu och bara det faktum att jag är på väg hem från Göteborg igen är ju lite av ett nederlag eftersom vi haft en sådan underbar helg - Och mer nederlag skulle det komma att bli.

Jag placerade min häck på en plats i den obokade vagnen, plockade upp phony och började lyssna på Jonas Gardells sommarprat och njöt. Blev dock snart avbruten av en karl som hävdade att platsen jag satt på var hans varpå jag snällt fick flytta på mig.
Vandrade så skamset vidare i vagnen och fann snart en tom och slog mig ned där istället.
Lyssnade där klart på sommarpratet, grät en skvätt åt det vackra han sa och lyssnade sedan på fabbolåtar en stund medan jag bläddrade i tidningen Kupé, hittade däri ett olöst suduko och letade upp en penna ur väskan och tänkte att livet ju faktiskt är förbaskat bra ändå!

Den tanken fick jag snart tänka om då en tvärilsk tant kom och rörde på sina rödmålade läppar. Jag som lyssnade på så hög musik och var inne i min egna lilla musikbubbla kunde omöjligt höra vad hon sa men förstod att jag även satt på hennes plats då hon demonstrativt slängde upp sin väska på sitsen bredvid min. Jag rafsade snabbt ihop mina saker och flydde.

Fann ytterligare en ny plats var jag satte mig ned. Tog ett djupt andetag, satte igång min musik igen och plockade fram tidningen som hörde till denna plats och hade pennan beredd i högsta hugg. Bläddrade snabbt fram till Suduko-sidan och möts där av en sönderkladdad och fellöst suduko!!!!!!!!!


Blev på riktigt arg och drämde igen tidningen. Skämdes snart över mitt beteende och koncentrerade mig istället återigen på musiken och efter att nu lyssnat på best of mysplaylisten en stund känner jag att livsglädjen är på väg smygandes tillbaka.

Det var väl för väl!


Gynstolssolning

Smälter bort här med Milla. Balkongen vi befinner oss på är utrustad med gallerliknande staket varpå det känns som om brännan kommer bli skev... Därför ligger jag nu i gynekologsstolsposition för att solens strålar ska komma åt mina arma vader och överdelen av låren.

Nu är det dags för rotation och jag ska istället ner på filten och CG ska hoppa upp i stolen och låta solen undersöka hennes sköte.


Robbie igår var för övrigt alldeles underbart!! Berättar mer sen!


Laxå - Sveriges svar på Detroit

Sorgligt!!


Jag gör anspråkan på min egen cykel!

I morse ämnade jag ringa herr/fru konstapel för att göra anspråk på min cykel. 
I all hast och iver plockade jag bara första bästa numret på informationslapparna jag fått av polisen, stod i kö en stund och kom sedan fram till en dam och presenterade med precision och noggrannhet mitt ärende. 
Blev då snart varse om att jag ringt socialförvaltningen och att de tyvärr inte kunde ge mig min cykel hur gärna de än velat...
 
Förlåt, då har jag nog ringt fel, ursäktade jag mig och önskade generat damen en trevlig sommar.
 
Kontrollerade sedan telefonnumret och ringde sedan det rätta och gjorde anspråk på min egen cykel.
Ärendet ses därför nu som avslutat och jag är välkommen att hämta min cykel hos konstapelns hittegodsavdelning under en utsatt tid.
 
HURRA!
Snart är min älskling åter i min ägo!!!!

The final countdown

Iiiiiiiiiiiiih!!!


Lunch from heaveeeen

Nedan följer en bild på min himmelska lunch.
Jag är inte ett dugg ironisk för detta var verkligen himmelskt!

Omeletten smakar som fluffiga moln och salladen har göttat te sig under dagen med oljeblandningen som jag hällde på.

Det är så konstigt med mig, jag kan så mycket! (Citat Lotta på Bråkmakargatan och framöver även mitt eget).

 

 

Morgoneffektiv!!!

Är man inte förskräckligt morgoneffektiv om man hinner laga matlåda på morgonen? Jo, erkänn!

Idag "slängde jag ihop" en krämig omelett (pga att mjölken var för gammal *sUrPrIsEd* och jag istället fick ta grädde) och en fräsch feta- och olivsallad.


mmmmuuuummsssigt minsann!


PRÅLIGT!!

 
Läckert!!!?
 
 
Ett sådant där superduperpråligt duschdraperi existerar nog enbart i Stockholm.. inte för att det egentligen borde få vara acceptabelt någonstans... Hur rättfärdigar de detta duschdraperi?!?
Jag är i chock!!!
 
 
Och i vardagsrummet sen... Vad är det där för någon gräslig gardinuppsättning då?! VA VA VA!?!?
 
 
 
 
 
 
Nä, si di där stöckhölmarna.. de kommer då allt unna me vaad som helst!
Int klokt ä dä!

Nu känner jag att jag lever!!!

Hör och häpna!! Igår var jag ute och sprang!!!!!

Körde även efteråt backträning (light-versionen. 2 varv...) och masssvis med diverse magövningar.

Så nu har jag träningsvärken from hell, men ser dock ut såhär vilket ändå gör mig väldigt stolt:

 


Träffa Lena - vinnare i rally-SM

Sov som bekant hos mor och far i Ingelsby i natt. Råkade åka därifrån ca 5-6 minuter för sent i morse men anlände ändå på något mirakulöst sätt till jobbet 6 minuter för tidigt....
Ooopsi!
HUUUR kan det komma sig?


Kvällslek: Gissa saken!

Vad är detta?

 


1. Gårdagens uppkastade pizza
X. Mysstrumpor som mor och far fått i gåva av damen i torpet bredvid
2. En död och överkörd katt



Vinnaren av tävlingen vinner... vad detta nu är! Så tveka inte - Lämna in ditt bidrag på en gång!!!


Ja hart bra här ute på vischan!

Blev så illa tvungen att återvända till vischan och mor och fars torp redan idag pga att min söndersolade hjärna inte kunde komma ihåg att ta med laddaren till phony hem sist.....

Men vad gör väl det?
Här mår jag som en drottning.
Fann när jag kom hit en söt välkomstlapp bredvid en vaniljbulle.... (som ser ut som en sprängd finne... men smakar desto godare!) Hehee

 
 
 


Så nu har jag slagit mig ned i en fåtölj som är så pass stor att jag nästintill drunknar i dess överflödighet (se bifogad bild där jag imiterar hur en drunkning skulle kunna komma att te sig),

blundar lite medan jag njuter av bullen

 
 

och läser annars lite förstrött ur boken Påven Johanna.

 

 


(Måste ju läsa på så jag kan lyckas få påvetronen vid nästa skifte!!!)

 


Min helg - för alla som är intresserade!

Jag har en tendens att bli en väldigt dålig och omhändertagande bloggare på sommaren.
Denna sommar verkar som ni märker inte vara något undantag.
Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för det och bjuder därför på en blidkavalkad med tillhörande pedagogiska texter från den svunna helgen.
(För det kräver minsta möjliga ansträngning och tankeverksamhet vilket lämpar sig bra för min sega söndersolade hjärna)

 

Möttes på fredagsmorgonen av detta fynd utanför banken. Jag började snabbt noja mig och tänka det värsta - att det var fråga om ett bombhot!(!!!!!) Det visade sig dock bara vara gravt förvirrade holländare som var på jakt efter skjuts till Stockholm...

 

 

Denna fina och himmelska jordgubbstårta gluffsade jag och chefen glatt i oss till det bävriga eftermiddagskaffet!

 

 

 

Efter jobbet på fredagen begav jag mig till farmor och farfar som visade sig ha parmiddag och bara sådär, som på ett bananskal blev jag inbjuden till en helt underbar trerättersmiddag. Detta är förrätten och består av färskpotatis på spätt (tagen från egen skörd) samt baconlindad halloumi toppad med rosmarin och överringlad honung. (MMMMMMUUUMSS!!!)

 

 

Detta är huvudrätten - Ungsbakad röding (uppfiskad av grannen) med färskpotäter, sockerärtor och haricot verts.

 

 


Och till efterrätt serverades liiitervis med jordgubbar. Den bilden jag tog togs dock när allting var uppätet och blev därför inte speciellt aptitlig varpå jag istället googlade fram denna lilla jordgubbe.

 

 

 

På lördagen begav jag mig till sjöss med mor och far. Rogivande minst sagt!

 

 

 

Såhär mycket njöt jag!

 

 

 

Och sådär glad var jag över att hitta en gunga på ön vi lade till på! Pappa verkar också varit ivrig då hans finger är med på varenda bild han tog....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Och här ser ni en närbild på den fina märke som bekläder vår fina båt....

 

 

 

 

 

SÅ. Det var allt jag hade att bjuda på för denna gång!

 

 

Heppåre!


Fredagsmys

Firar livet (och att chefen går på semester) med en uuumderbar jordgubbstårta.
Nu skall det svullas hela eftermiddagen här!!


På takterassen kommer man ännu närmare solen!

Så här uppe är det fortfarande asgött och vaarmt! Synd bara att myror uppenbarligen kan leva på hög höjd också.....


Homestyling i den allra bästa form

Jag har nu utvidgat mitt researchområde till hela Örebro län när det gäller bostadsmarknaden. 
Hittade denna lilla idyll belägen utanför Odensbacken. (Rart ju!!):
 
 
Jag bläddrade ivrigt vidare bland bilderna och fann en charmig detaljbild på en stenmur (observera den tydliga bildtexten):
 
 
Fann ytterligare en bild på denna vackra stenmur - fast ur en annan vinkel:
 
 
Bläddrade vidare ytterligare och fann en bild på en sten som "homestylaren" förmodligen tyckte var lite "fräck":
 
 
"Undra vad mer detta hus har att erbjuda?", undrade jag nyfiket och fann till min stora överraskning att huset även kan förvara skidor!(!!!)
 
 
 
 
WOW, vilken ställe alltså! Är det någonting som INTE finns där!?! Tveksamt alltså!
Det är ju ett rent under att detta objekt inte är sålt ännu alltså...
 
 

Lite kyschlaget såhär på morronkvista

Nog för att det var lite småkyligt i morse när jag gick till bilen, men jag tror ändock att termometern i min bil fått spatt på riktigt nu...


Fyra nyanser av Håkan

Håkan på Skansen. Det var bra. Minst sagt!

Han är ju såå härlig. Jag satt här i soffan och tampades frenetiskt med att blinka bort tårarna, flinade som ett as, skrålade med i texterna och storgrinade. Det är inte alla som kan framkalla så många olika känslor på en och samma gång.

Jag tror när vi går genom tiden att allt det bästa inte hänt än


Den mödosamma matlagningen

Ta en titt på denna tallrik med mat:


Ser ganska gott ut, inte sant?
Ni vilar ögonen på en pangasiusfilé med dillgräddsås och mos.

Vägen hit var allting förutom lätt. Nedan följer en lista av allt som gick fel under min matlagningssession.

• jag tänkte först göra riktigt mos men insåg att min mjölk var alldeles för gammal (närmare bestämt 7 dagar gammal).
• fann då istället pulvermos i skafferiet, kokade upp vatten (och enbart vatten pga föregående punkt) och blandade sedan i pulvret (sista påsen) för att inse att jag hade haft i för mycket vatten och att moset istället blev "potatissmet".
• skulle blanda ihop gräddsåsen och upptäckte att jag hade mycket mindre matlagningsgrädde än jag trott. Fick därför dryga ut den med vitt vin och massvis med vatten.
• skulle enligt ett inspirerande recept ha i oliver varpå jag glatt plockade fram burken och fann att den var överfull med mögel. Grät då en skvätt.
• läste även i receptet att fisken skulle sjuda under lock och kom på att jag inte äger något lock stort nog att täcka en stekpanna. Improviserade litet och slängde över en annan stekpanna istället.
• Skulle skära upp gurka och fann att ena ändan var helt mosig och mjuk. Löste detta genom att titta åt andra hållet och skära bitar från andra sidan istället.


MEN! Det blev faktiskt riktigt gott ändå måste jag säga! Men jag är frrrruuuktansvärt trött på att vara fattig och matlös...


Nu ska jag dock trösta mig med Allsång på Skansen och spana efter farmor och farfar som är på plats!

 


Wannabe same

Fick precis det dagliga mailutskicket ned tips om lediga jobb som passar mig.

Detta blev resultatet:


Känns som om jag verkligen får angenäma matchningar som verkligen passar just mig. Synd bara att jag inte begriper någonting av annonsen eller ens av jobbtiteln pga att de är skrivna på samiska...... Är nog hög tid att jag börjar hårdköra en samekurs om jag ska kunna få mitt framtida drömjobb någon gång!

 


Mumsfillibabba

 

/ hon-som-är-för-lat-för-att-laga-matlåda-och-därmed-får-skylla-sig-själv


Note to self :

- Ha inte skithög volym på TVn när du stänger av den.


Det kan nämligen resultera i att du sätter på den på kvällen och en actionfilm är på och det första ljud som kommer ut från TVn är tickande bombljud tätt följt av en enorm och otroligt högljudd exposition.
Höll på att ramla ned från mitt loft och har fortfarande maxpuls...

Godnatt!


Skit samma sa grisens mamma

Har stekt som en riktig schnitzel idag på stranden i Harge. Smörjde mitt fejs så omsorgsfullt jag förmådde men det verkar inte ha varit tillräckligt.
Skulle nu kunna bli tagen för en skär gris pga mitt skarpt lysande ansikte...

Annars tycker jag personligen att jag i min lägenhets dunkel ser kopiöst brun ut, men så fort jag går ut i solljuset och möter andra människor kommer jag förmodligen se ut som en albino och skifta i blått och vitt...

Grymt, sa grisen!

Har för övrigt haft en alldeles fabulös dag med mina fina vänner och badat, snackat skit, hoppat från hopptorn samt förtärt en suuupergod måltid på en terrass utblickades över Vättern, så jag kan verkligen inte klaga!

 

 

 


Bra häng på Thomas balle

Denna afton har det grillats på Thomas balkong. Nu lyssnar vi på Scooter, Elvis, alla hits från Jabba Dabba Dance samt sensation black-låtar.
För det är sådana vi är... hårda och coola!


Dummis!

Som så många gånger förr lär jag aldrig av mina tidigare misstag.

Nu sitter jag åter igen vid köksbordet, med turban på huvudet och i några shorts jag slängde på mig i farten, och väntar inte fullt så tålmodigt på att mitt nagellack ska torka...

Varför, jag frågar mig VARFÖR, gör jag alltid såhär? Varför fixar jag mig bara inte i ordning FÖRST och målar naglarna SEN?
Så svår är ju faktiskt inte den ekvationen att knäcka...

Men annars är det braaaa!

Trevlig fredag och helg tillönskar jag eder, kamrater!


Private show av Wyclef Jean!

Det har varit ett fasligt liv på Frimis hela aftonen och jag har inte förstått varför... förrän nu.

Självaste Wyclef Jean börjar ju snart spela!!! Och jag har första parkett från mitt fönster!

Heeelt OK!

 

Nu började precis förbandet (vet inte vad det är för tjomme men han är vääldigt taggad) och mina fönster skallrar värre än mina tänder gjorde härom morgonen och jag lär omöjligt kunna somna förrän efter 2... Men det gööör inget!

Ingenting kan förstöra denna dag!!

 

 

00.09. 

Update. Nu har Wyclef kört igång och han är gryym! Inte ofta man får chansen att kolla på en världsartist när man är iklädd pyjamas!

 

It's a beautiful day!

Denna dag har sannerligen gått i lyckans tecken.

Förlorade i och för sig stort på minigolf men hittade istället min long lost cykel, köpte då en trisslott på vilken jag vann 30:-, bytte in den och vann 60:- till!!

Och det sjukaste är hur jag fann min cykel. Vi cyklade längs Drottninggatan när jag plötsligt utbrast "det där såg ut som min cykel!!!" varpå vi vände och tittade på den. Upptäckte snabbt att det inte var min men slängde omedvetet ett öga på cykeln bakom den cykel jag trodde var min och fick en smärre chock : den cykeln var min!!!

"Siri Östlund, Hallsberg" (min gammelmormor reds. anm) var som bekant ingraverat i ett märke på ramen och lyckan var därmed total!!!

Åh, vilken fin dag!


Fortsätter i ren Rudolf-anda...

Och käkar wienerbroads!

 

 

Godmorgoooon

Har spenderat denna natt i Brunnsnäs hos farmor och farfar där det igår var huset fullt av golfnördar som taggade inför golfveckan som nu för fullt pågår på Askersunds golfklubb.
Eftersom viss släkt rest långväga för att vara på plats denna vecka fick jag snällt sova på golvet i "farstun" på en uppblåsbar madrass.

Jag vaknade upp vid 6-tiden i morse av stela leder i dubbel bemärkelse: det var nästintill minusgrader i rummet + hälften av luften i madrassen hade pyst ut varpå jag snuddade golvet genom madrassen med vissa kroppsdelar...

Kände mig precis som Rudolf i Sunes sommar när jag stapplade in i stugan i morse, bortsett från att jag inte hade myror överallt och ej hade imma på glasögonen.


Drömhem à la Lena

Det har ju blivit lite av en tradition att jag om somrarna är den som bevakar och har stenkoll på bostadsmarknaden här på kontoret samtidigt som jag drömmer mig bort till fjärran län och flådiga drömvåningar.
 
Här bjuds ni några av mina favoriter just nu:
 


























 

Oh ni underbara djur!

Ibland är ni inte mina bästa och mest trofasta vänner...

Särskilt inte den mygga/flygfä som stack mig på ögonlocket i förrgår och särskilt inte älskade Tuwa vars päls igår var all over the place (och speciellt i mina ögon...).

Detta har resulterat i att mitt vänstra öga ser ut såhär idag:

Svullo har återuppstått!!!


RSS 2.0