Dagens bloggkompatibla anekdoter

• Åt jätterinnig yoghurt till frukosten imorse. Misstänker att den blivit upphettad av rumstemperatur i en trasig kyllastbil för att sedan återigen kylas ned i butik. Den smakade dock som vanligt så jag blundade och käkade. 

• Blev kallad champion av en finsk kollega. Det kommer jag leva på tills jag ligger på dödsbädden.

Bubblare från igår: 
• Svalde en tändsticka på lunchen. Helt medvetet. 


Det var nog allt jag hade för denna gång. 


Det bästa med att gå upp 05.30 varje vardag

• att det ofta är förvånansvärt bra musik på "Vaken i P3 och P4". Idag fick jag njuta av både Bo Kaspers och Queen. 























(Detta långa mellanrum indikerar att det endast finns en positiv sak med att gå upp 05.30 varje vardag....)


Det negativa med det är dock att jag inte hinner göra så många häpnadsväckande saker som medför att jag kan samla på mig potentiella blogganekdoter. Jag antar att ni inte är så hemskt intresserade av att läsa att: idag gick jag upp 05.30, åkte till jobbet 06.00, började jobba 07.00, Åt frukost 09,00, åt lunch 12.00, fikade 14.30, åkte hem 16.04, var hemma 17.00, slumrade till lite bredvid Jocke i soffan, kollade på skit på tv, sov?
För det är i stort sett det mina dagar fylls av för tillfället. 

Igår släpade vi i och för sig iväg oss till Pitchers och käkade burgare. Det är ju alltid något! 



Hare braaaa

My hot ride

Min nya bil är verkligen smoking hot. 
En riktig hot piece!
Hundraprocentigt glödhet. 

Detta bevisade den klart och tydligt med att dess motor kokade igår......



Något annan som kokade var jag. Har inte ens ägt denna bil i en vecka och redan krånglar den. Frustratioooon!!!
Så jag plockade upp telefonen och ringde bilfirman jag köpte den från och begärde att få komma och få den fixad. Och efter ca två timmar kunde jag rulla därifrån igen. Mitt shoppingsugna och hungriga sällskap och jag var då gravt försenade till Marieberg men vi hann med en 20 minutersrunda där inne i alla fall. Yeeey!

Jag känner med dig, Idol-Hampus

Stackars idol-Hampus! (som förövrigt tydligen är från Örebro varför jag fann denna bild eftersom han var med i NA)

Han tycks också ha ont i nacken. Är det bara jag, eller är inte hans bild som publicerades i NA idag slående lik min nackspärrsbild som jag lade upp här igår...?
Jag lider verkligen med dig, Hampus! Det är förståeligt att du inte kunde prestera 100% i kvalet, lilla gubben! Med molande smärta är det inte så lätt att ligga på topp. Fråga mig, jag vet! 





Min otroliga slutledningsförmåga

Hela dagen har jag längtat efter att sova, och inte för att jag varit trött (för det har jag inte varit!) utan för att jag har dragit på mig nackspärr och tänkte att det enda smärtebefriande skulle vara att just sova. 

Ack så fel jag hade!
Nu kan jag ju inte somna pga att jag har så ont i nacken. 

Frustrerande moment 22!

Pinsamt är dock att jag gymmade igår och är rädd att jag spänt mig så mycket i speglarna att jag ådragit mig denna spänning i nacken... 

Kvällens slutsats är därför: Träning är smärtframkallande, farligt och dåligt för sömnen.  

Lathund för en smidig och smärtfri bilförsäljning

Nr 1: Lägg inte in ditt telefonnummer i annonsen om du inte vill bli nedringd de kommande dagarna i tid och otid. 

Nr 2: När det blir dags att visa bilen, bestäm dig innan för vad du kan acceptera för pris och säg ett sistapris ÖVER det så du slipper "mötas på halva vägen" under ditt minimipris. 

Nr 3: Se till att din livlina "ring en vän" (i de allra flesta fall; pappa eller mamma) är anträffbar på telefon vid akuta frågor och rådgivning. Är de ute på golfbanan eller har föräldramöte kan det vara knivigt att få tag på dem och den eventuella köparen kan då bli småirriterad på att du drar ut på tiden. 

Nr 4: När ni kommit överens och köpet ska slutföras är det en fördel om du i förväg har letat reda på del 2 i ägarbeviset och även har den med dig. Annars kan det bli så att du behöver stressa hem till dig, hämta nyckeln till dina föräldrar, åka hem till dem och rota igenom alla pärmar och tidskrivssamlare efter registreringsbeviset för att sedan återigen stämma träff med köparen för att slutföra det hela. 

Nr 5: Ha med en fungerande penna så att man ser vad som står på ägarbyteslappen. 

Nr 6: Rensa bilen på saker innan eventuellt köp. Annars tvingas du raka ihop alla cd-skivor, gamla vägkartor, trasiga solglasögon, parkeringspengar, "need a ride home-mini-t-shirts som hänger runt backspegeln, cykelkrokar och ölplattedragare i all hast för att sedan bli ståendes med allt detta på trottoarkanten medan du ser din forna bil försvinna i horisonten. 

Nr 7:  Se till att du har båda nycklarna och vinterdäcken tillgängliga. Annars kan det bli så att ni återigen måste stämma överens dagen efter för att överlämna resten av tillbehören. 

Nr 8: Se till att det dagen efter försäljningen inte är din tur att köra till jobbet. Annars kan det hända att du måste störa dina samåkningskamrater på kvällen för att skamset be dem köra i ditt ställe. 

Nr 9: När du sedan ska kolla på en ny bil: undvik missförstånd som tvingar dig att åka till Kumla sent på kvällen för att under tvång och pistolhot (nästan iallafall..) kolla på en sketen Seat Ibiza som gör att du känner dig smutsig ända inpå skelettet efter en provtur. 



Följer du dessa simpla råd kan du nog lyckas komma igenom din bilförsäljning lite smidigare än jag gjorde. 

Lycka till! 

Njutarhelg deluxe

Jag och Jocke var på Lundsbrunns kurort i helgen och bara laaatade oss och njööööt. 

Känner mig helt ledlös i kroppen och önskar man bara skulle kunna bosätta sig i den där varma bubbelpoolen eller i ångbastun och aldrig någonsin behöva lämna dem igen. 

Åt dessutom en fullkomligt delikat tvårättersmiddag, och en god aperitif till efterrätt. Mmmmh, vi njöt som sagt fullt ut hela helgen. För det var vi faktiskt värda! (Tycker åtminstone jag..)

Huvudrätten - som förvirrade oss en aning. Vi spanade länge efter potatisen innan vi insåg att det var fråga om en felskrivning i menyn. Tänka sig vad ett litet bindestreck kan göra!



I förrättsbuffén fanns VÄRLDENS godaste foccacia. Drömmer om den fortfarande. 


... Och sen hotellfrulle på det!


Vi var nästan själva där mestadels av tiden 









Såhär bredkäftad och nöjd blir man efter en riktig slapparhelgdeluxe. 

RSS 2.0