Årets sista blödiga-Lena

Kollade precis på Victoria Secret fashion show online eftersom vi går när det gick på tv, spelade bingolotto. (Pensionärspoäng på den tycker jag!)
Käkar förövrigt coop-pizza och dricker cola samtidigt. Snygga, smala och vältränade kroppar - vad är det?! heeheee
Hur som helst...
Det blödiga i detta var att när Chanel skulle få sina första vita, fluffiga vingar - så började jag tjuta!
Och när hon sedan gick ut på catwalken i dessa gudomliga vingar samtidigt som Akon sjöng sin Angel rann det ännu några tårar till.
Sedan skrattade jag åt mig själv och svullade vidare på min pizza.
Givet att Muse underbara musik fick avsluta det hela också. FINT!
Nu är det hög tid att måla naglar, sminka sig, fixa håret och ta på sig den lilla svarta så man är redo för det nya året som ska börja firas redan kl 16 idag. Kommer bli legen...wait for it..... daryyy!
Gott nytt år!

Cashflow

Nu är denna tids jobb över. Det har varit trevligt att vara tillbaka i lilla välkomnande Finnerödja! Idag fick Micke och jag ytterligare två semlor (de sjätte för denna vecka) men en söt gott nytt år-hälsning skriven på kartongen.

Återvände i afton till Örebro och vi begav oss till mickis för en bingolottokväll! Jag måste sluta att i förväg vara så säker på att jag ska vinna. Jag blir alltid lika besviken när så inte blir fallet...
men en trevlig kväll fick vi ju iallafall!

Nu är jag dock tillbaka i Tybble för första gången på en och en halv vecka, och till min stora förvåning känns det faktiskt ganska skönt! (trots att martankarna kommer så fort jag stänger och låser dörren om mig. Jag har lite halvt lärt mig att ignorera dem nu. Det enda som känns nu är ett dunkande och pulserande i hjärnan, typ som snabba hjärtslag och en hetsig röst) Lyssnar nu på min underbara mys-platlist och njuter.
och i morgon kan jag meddela er, mina kära vänner, att det är nyårsafton! Det innebär trerätters och en massa bubbel med flickorna + något slags röj på stan. Myysigt! Godnatt!

Lycka är att...

... Shoppa!! Jag fick min mellandagsshopping trots allt! Annica övertalade mig att åka till marieberg med henne idag efter vi varit duktiga och jobbat - och guud så vi belönade oss själva! Har nu ytterligare två par underbara skor/pumps, en massa goddoftande krämer, duschtvålar (fult ord!), finfint svart-guldigt nagellack, montazami-läppstift, bedårande snedknäppt kofta, långklänning och även ytterligare ett par av mina favoritbyxor (ramlade ju över dessa i Gbg i somras där jag till min glada överraskning upptäckte att de endast kostade 29(!!)kronor och därför köpte två!) hittade alltså ett par till av dessa och kände att jag bara var TVUNGEN att köpa ett par till utifall att de andra två någon gång skulle gå sönder. Sagt och gjort. Det roliga var dock att de idag, ett halvår senare kostade 99kronor istället. Shopping gör verkligen en kvinna lycklig. Extra ironiskt är det ju att detta inlägg kommer precis efter föregående penga-panik-inlägg.. Hehee.. Skit samma. Godnatt kära jordvarelser!

GAAAH fcking csn

Nu är jag frustrerad!!
Har ringt tre mycket viktiga samtal denna morgon och känner mig nöjd för att ha uträttat något.
En sak som dock inte gör mig nöjd är CSN, vilka var en av de jag nyss ringde.

Våran ordinarie tenta för handelsrätten är den 15 januari. Jag har inte någon släpande tenta och har alltså skött mig exemplariskt (haha).

Några nya regler gör dock så att jag med största sannolikhet inte kommer få ett enda öre i januari eller februari!

Varför? Jo:
Tentan är alltså 15 januari.
Resultatet kommer ut efter (oftast) tre veckor - och är då även CSN tillhanda - kanske med någon veckas fördröjning om man har otur.
De ska därefter granska alla fall och godkänna mig som lånetagare (vilket enligt hon jag pratade med tar mellan en och fyra+ veckor)
(ännu en liten parantes är att jag vid förra ansökan enbart skrev i att jag ville ha lån för 18 veckor av 20 (varför har jag ingen aning om)  och därför bara har fått halva låndelen nu i december.)


Meen. Något slags medelvärde medför alltså att jag ungefär får mina pengar:
15 jan + 3 veckor + 1 vecka + 2 veckor = 26 februari
Och då är ju studiemedlen redan utbetalda så har jag otur får jag inte mina pengar förrän någon gång i mars.
Det känns ju sådär.
Hur ska jag klara av att betala de sista hyrorna på tybblelägenheten + halva hyran för södra lillåstrand + massa nödvändiga saker till nya lägenheten, om jag inte får ett enda öre förrän efter jag flyttat in? (Jag flyttar förhoppningsvis in senast 14 februari eftersom jag måste vara ute ur Tybble då)


Hm. Detta känns otroligt läskigt och ovisst måste jag säga.
Jobbigt är det också att min bankid-dator är hemma i örebro och att jag därför inte kan logga in på csn och ansöka om de där två sista veckorna denna termin också...

Deta blir minst sagt spännande att se var det slutar.
Ska försöka tänka på någonting annat nu så jag inte framkallar panikångest...
HEJ

Sooo not cool

Jag är dödstrött, mår illa och ser i kors. Behöver med andra ord sova - och så är Love actually på tv!!! Och att stänga av eller inte kolla på den filmen då den visas är det ju dödsstraff på så..kommer vara död i morgon på jobbet ( och alltså inte för att jag blivit dödad pga av dödsstaffet utan för att jag kommer vara trött och zombieliknande )

Dag två

Ett dygn och två timmar har gått sedan jag blev lämnad själv här i hushållet i Röfors. Jag har fortfarande inte lyckats tända kaminen. Gömmer mig istället i en filt. Efter jag kommit hem från jobbet idag låg jag i flera timmar i soffan, kollade på dåliga program på tv och blåste in varmluft under filten. Det enda positiva med detta är att febern som jag garanterat hade idag på jobbet försvann i och med att jag på ett naturligt sätt blev nedfrusen. Har även upptäckt ett nytt stressymptom utöver martankarna. Det smakar gummi i munnen och det känns som om jag tuggar på en sån där gummiboll som man trycker på för att pumpa upp den där grejen runt armen när man kollar blodtrycket! Nu ska jag sova och förhoppningsvis vakna upp som en glad och icke klagande tjej.

Long time no see

Det är med gråten i halsen jag nu medger att julen är över. Jag älskar verkligen denna helg - trots att jag egentligen avskyr nästintill all julmat + vädret. Ändå är det så otroligt mysigt osv...

Är helt slut nu efter denna helg. Juldagen blev rivig och jag sov bort hela mellandagsrea-dagen, vilket jag förbannar såhär i efterhand. Är sanslöst shoppingsugen och bara tanken på att noggrannt söka efter fynd på alla klädsnurror och stökiga bord får det att pirra i fingrarna. MEEN, eftersom jag jobbar hela denna vecka har jag ingen möjlighet att fynda.

Håller även på att bli sjuk tror jag, nu såhär lagom till nyår. Skrek alldeles för mycket i lördags vilket har resulterat i en hes Lena. Strumpbyxor är nog inte heller att rekommendera i detta väderlag om man vill hålla sig pigg och kry.

Hur som. Jag rår om mig själv i min ensamhet i Röfors denna vecka. Mor och far, de asen, sitter i detta nu på ett flygplan till Gran Canaria där det vankas golfsemester (pensio-varning big time!)
Jag är inte det minsta avundsjuk...
Jag måste verkligen lära mig hålla elden i kakelugnen vid liv, annars kommer jag inte överleva denna vecka.
Men det värsta är ändå att jag måste skotta garageupp/nedfarten. Världens jobbigaste syssla för en svag krake som mig!

Såg till min absoluta överraskning och glädje att det fanns en liten bit av farfars omelett med kräftstjärtsstuvning kvar i kylskåpet i morse. Den ska jag kalasa på när jag kommer hem! Längtar redan.. Är förresten döhungrig. Har inte lunch förrän om 1½ timme - minst. Jobbigt läge! Får tugga på insidan av kinden eller liknande så länge....


PUSS


Another day in paradise?

Sitter och äter lite paradischoklad och kollar runt på na.se.
Fastnade för en artikel om otrohet på intenet. Ångrade att jag läste det.
Jag mår verkligen illa av folks respektlöshet och brist på samvete. Vissa hade kommenterat sådana sjuka saker så jag blev helt häpen. Nej fy. Ibland känner jag verkligen en strimma av hopplöshet. Det känns som om människan håller på att helt förvandlas till djur som bara går på instinkt och som fullständigt skiter i andra. Varför skräms så många av att binda sig? Måste man alltid ha en reservdörr att kunna smita ut igenom? 
Jag hatar verkligen den synen på och inställningen till livet, förhållanden och relationer i allmänhet. Jag mår verkligen illa.

Hoppas att det finns några människor kvar på denna jord som har förmågan att känna empati och faktiskt bryr sig om någon annan än enbart sig själv.
Jag börjar dock tvivla. Om så inte är fallet är det lika bra att jag redan nu förbereder mig för ett liv i ensamhet. För ingen människa ska få trampa på mig igen. Ingen.


Läs debattartikeln här.

Hej mitt vinterlaand

Sitter på banken. Julstressen har ännu inte nått hit - vilket i och för sig är väldigt skönt!
Har precis gömt mig bakom disken och tryckt i mig en ciabatta med källarrökt skinka från Carlssons chark (fick ingen frukost i morse, vilket jag snabbt var tvungen att åtgärda för att kunna fungera som människa)

Tittar ut genom fönstret på den totalt översnöade naturen och är glad att jag sitter inomhus. Igår morse när jag åkte till jobbet var det -27 grader ute. Sweet. I natt var det tydligen nätta -36 i Åre. Jag tackar gudarna att vi ställde in våran nyårresa till Sälen. Hade garanterat dött.

LÄngtar tills ikväll då julstämningen lär ta vid ordentligt. Hela familjen + mormor samlas och förhoppningsvis blir det julgodisbakning eller klädsel av julgran.


ÅH!  fick nyss ett fullkoligt UNDERBART meddelande av Elin : "Mupparnas julsaga ikväll!?"
yes indeeed

Blow my whistle baby

Har nu suttit och läst en stund. Tröttnade sedan och började stället vissla till en av de klassiska låtarna - en riktigt melodiös sak med väldigt snirklig tongång. Otroligt krävande. Är nu helt torr i munnen (för klassiska låtar har ju en tendens att vara +fem minuter långa och envis som jag är kunde jag ju inte ge upp utan visslade hela låten ut!)

blev även lite besviken på mig själv. "Förr i tia" hade jag världens kontroll över mitt visslande men det hade ändrats. Nu ska jag öva upp mig igen!
Nu ska jag vissla vidare och kolla på Jul med vår allas älskade Ernst!

Strong and independent woman

Jag känner mig som en tvättäkta, vuxen dam i mina bästa år... Har jobbat en åttatimmarsdag på banken och kommer hem (iofs till mor och far i röfors, men mamma är inte hemma så det gills knappt) och intar direkt min plats - vid spisen - och lagar mat till mig själv och karln i huset som är ute och arbetar och grejar i boden. Ropar in karln när maten (hemmagjorda köttfärsbiffar i egenpåhittad sås) är klar och ställer mig efter måltiden vid diskbänken för att ta itu med vad som till synes verkar vara flera dagars ignorerad disk. Allt ovanstående gjorde jag smånynnandes till julmusik dessutom... Har nu även gjort matlåda av den mat som blev över och stökat lite i köket och sett till att det där nu är skinande rent överallt. Har nu förflyttat mig till salongen för att slappna av med en god bok (i mitt fall, civilrätten), bytt skiva till en vid namn "klassisk musik att studera till" samt petat in några pinnar i brasan. Sitter nu nerbäddad i fåtöljen med en varm filt över mig och i min bekväma myströja och hör tonerna av den klassiska musiken, svagt ifrån köket och knastret från brasan här i vardagsrummet.

Sjukt klyshigt, inte sant?! Håhå jaja... Skönt är det vilket som! På återseende!

Storpackning

Kom precis hem från julmys med Milla och Becka. Upptäckte då att jag har sjukt mycket grejer att fixa fram tills i morgon bitti klockan 7 då jag, på något sätt (utan spade, snöskyffel eller liknande), måste gräva ut min bil och bege mig till Finnerödja för att jobba. Kommer förmodligen inte återvända till Örebro förrän på juldagen och måste därför storpacka för en hel jobbvecka + komma upp med någon julaftonsoutfit + få med mig alla julklappar.


Nu blir det med andra ord mangkänguppvisning i min ensamhet för att skrapa ihop allt detta. Ganska jobbigt må jag säga.  Och en annan småtrist grej är att jag de senaste dagarna varit alldeles för lat för att orka diska - vilket såklart har resulterat i att jag har ett antal kastruller, stekpannor, tallrikar, skålar, glas och vinglas utplacerade i mitt lilla rum.


Det känns som om det inte blir så mycket sömn i natt...

Gladiator techno remix

Kollar nu på Gladiator. Har i förväg kunnat säga vad Russell Crowe ska säga - oh tack vare en sjukt bra technoremix på en gladiatorlåt som jag lyssnade på som fjortis, och alltså inte för att de är kända filmcitat... Är ändå ganska stolt.
"at my signal. Unleash hell!" Dadada dadadaa da da da da....

Och "What we do in life - echoes in eternity"

ÅÅH måste lyssna på den låten i reklampausen!!

svt 2

Sitter för stunden och tjuter till svt2. PSL på Peace and Love och nu är det kent - utan dina andetag - live, med en otrolig känsla och kommentarer från självaste Jocke Berg. LOVELY

The return of the matblogg

Med tanke på den otroligt goda måltid jag nyss avnjöt kände jag att det var på sin plats att skriva ett matbloggsinlägg.
Penne med smakrik kycklingsås

Det här behöver du:
Penne-pasta
En kycklingfilé
En buljongtärning (det räcker nog med en halv tärning för mitt blev väldigt skamrikt och jag tvingas nu plimpa vin för att släcka törsten...)
Mjölk
Mjöl
Soja
Sweet chilisås
Oliver

Såhär gör du:
Koka pastan och stek kycklingen i småbitar.
När kycklingen brynts klar - häll på mjölk och strö över lite mjöl (alternativt häll bara på matlägningsgrädde men jag hade ingen sådan hemma)
Lägg i buljongtärningen och häll på sweet chilisåsen. Krydda efter behag och addera ett litet stänk med soja för att få en finare färg. Låt puttra ett tag på svag värme och lägg därefter i oliverna.

Lägg upp allting på en tallrik och servera det genast - gärna med ett gött glas vin. (för er finsmakare passar det nog bäst med vitt vin med tanke på att det är fågel, men jag var sugen på rött och tog istället det)

Enjoy!


Bloggen är inte på min sida idag och krånglar därför med bilduppladdningen. Återkommer därför senare med bild!

Millove

Har precis pratat ovästentligheter med Milla i en timma.
Jag saknar verkligen att ha henne här i närheten, men då är det ju underbart att teknikens utveckling gått så långt att man slipper hamra in meddelanden i stenplattor och skicka iväg med häst och vagn utan istället bara kan ringa!
Vi kom förresten en annan dag fram till att vi köpt exakt likadana vinterjackor! Vi har bra smak vi!
Puss på dig min älskade Milla!

Intensiv pluggdag?

Har nu suttit och spelat Angry Birds med handbollen och family guy på i bakgrunden i 2 timmar och 45 minuter i sträck, med civilrättsboken uppslagen under iPhonen. Känner mig duktig...

My year in status

De allra flesta applications på facebook är ju enbart töntiga och irriterande, som exempelvis "spåkulan", "kommer du få ragg ikväll?" eller liknande. Denna däremot: "My year in status" tyckte jag var riktigt rolig!
Har nu suttit i en timma och läst igenom alla mina statusrader (ja jag vet att jag uppdaterar väldigt ofta, men har faktiskt dragit ner på det nu på sistone...)

Här kommer den i alla fall och jag har valt ut de statusar som jag tyckte bäst symboliserade mitt 2010




Paket x4

MMMH  detta är den bästa dagen på väldigt länge!
Som grädde på moset kom idag två paket till mig på posten.
Att innehållet inte var fullt lika fint som det var på bilderna därifrån jag beställde eller att premien från Solo inte alls var det som utlovades spelar ingen roll!
Det är ju så roligt att få paket (+ att allting var inlindat i rolig bubbelplast!)
Har nu även slagit in några fler julklappar och skrivit fyndiga rim till dem alla!
Trist med en butiksinslagen julklapp men som fattig student hade jag inte presentpapper
så det räckte till att slå in den själv...

Life's goood sometimes

Kära vänner,
Härmed kan jag gladeligen meddela er om att jag har fått en lägenhet!
Så från och med 1 mars (förhoppningsvis tidigare eftersom jag måste vara ute ur min cell den 15 februari)
ligger min bostad på Södra Lillåstrand 44. Och jag misstog mig på kvadratmetern i det förra inlägget jag skrev om den.
Den är på hela 67 m2! Så där har jag plats nog att vifta på tårna.
Planlösningen är även så att man har möjlighet att springa i en cirkel igenom alla rum. Så jag ser redan mig själv framför mig där på inflyttningsdagen springandes som en liten fet unge runt runt runt tills jag blir så yr att jag ramlar...


Självklart måste jag ju följa traditionen och lägga upp en egenritad bild över planlösningen. Helt skev och inte alls skalenlig. Och köket och sovrummet ser ju ut att vara större än vardagsrummet, men så är inte fallet...


Jag är hur som helst helt salig!
Känns så underbart att jag kan räkna dagarna tills jag kommer ifrån denna fängelsecell!


Pusss på livet och på Melins fastigheter!

FG

Meddelades av min kära syster att det låg inte mindre än två(!) nya family guy-avsnitt ute på familyguylol.com
Dagen var därmed räddad!
Ett dubbelavsnitt om hur Stewie och Brian skulle åka till Nordpolen för att döda tomten. Underbart och underhållande!


Nu ska jag snygga till mig inför kvällens julklappsbyte hos Beckis med alla tjejerna! Måste vända upp och ner på hela garderoben för att hitta någonting rött att ha på mig, eftersom det är kvällens dresscode!
Ååh, det ska bli så myysigt!


l8er

Nostalgi

I morgon är jag ledig, men ändå skall mitt alarm ringa klockan 7:00.
Varför då?
- Jo, jag ska återuppleva lite nostalgi från grundskoletiden då min mamma ofta väckte mig kl 7:00 genom att sätta på tvn i mitt rum där en bedårande luciakonsert då började.
Detta ska jag alltså väcka mig själv för att njuta till om ca. fem timmar. Kommer garanterat somna strax efter 7 men då har jag ju iallafall fått höra lite skönsång!
Bra idé tycker jag!
Skall även ringa Melins och säga att jag vill ha lägenheten(!!!) Hoppas hoppas hoppas jag får den.
Återkommer i morgon med mer info.

Jag är fortfarande ungdomlig!

Är nu hemkommen från ännu en jobbkväll på Prisma. Det är riktigt kul där faktiskt! Meen ibland blir det segt och idag verkade inte Örebros 30-plusare vara så partysugna, så det blev en hel del dötid.
Hur som helst så är jag nu hemma - och jag är inte ens trött! Fast klockan är 3:00!!
Jag känner mig som fjorton på nytt (ur en positiv synvinkel)
Ska nu lägga mig och kolla på kvällens avsnitt av Så mycket bättre och bara må bra!
Godkväll

Johnossi på frimis. Lena på prisma

... Och som en extra kick i magen börjar Dead end - Johnossi spelas på P3 precis när jag sätter mig i bilen och ska åka till jobbet. Schysst!

En vanlig kväll hos Annica

  • Lagar jättemycket mat men orkar knappt äta något.
  • Diskuterar Jackie Arklöw och andra criminals
  • Annica demonstrerar hur dvärgar ser ut och säger att de har skjorts som långbyxor
  • Joel dricker kött-öl (smakar rökt vildsvin)
  • Annica blir yr och mår illa
Nu ska jag försöka få dem att spela "alfapett".

Cons and pros med min potentiella, framtida lägenhet

Framsteg på boendefronten, gott folk!
Jag fick idag reda på att jag var en av tre utvalda att kolla på en lägenhet på södra lillåstrand, som jag intresseanmälde mig till igår. En 2a på 47 kvadrat.

Var därför uppe på Melins kontor för några timmar sedan för info och för att få numret till den som bor där nu.
Jag var inställd på en viss sunkighetsfaktor på lägenheten i och med att det hela vad ett så kallat "renoveringskontrakt" och fick berättat för mig att den skulle renoveras någon gång tidigast 2012.

Men när jag ringde denne man som nu bodde där möttes jag av en väldigt negativ attityd. Han sa att den var jätteäcklig och att det var groteskt fula tapeter och sunkig toalett m.m. m.m... Han sa även att en person varit där och kollat på den för några dagar sedan och att denne människa inte var intresserad efter att hon/han sett den. Det kan ju innebära att jag är en av två intresserade... och som desperatsökande student får man ju kanske inte vara så petig, eller?

Jag ska iallafall kolla på den på söndag. Det cirkulerar nu måånga tankar i mitt huvud som jag måste få styr på.
Kände därför att jag måste skriva en cons and pros-lista.

Börjar positivt med Pros:
* Min mentala hälsa lär nog förbättras avsevärt om jag kommer ifrån denna 19 kvadratscell.
* Jag får ett alldeles eget kök där jag kan pyssla och baka och laga mat och diska och torka och pimpa huur jag vill, när jag vill.
* Jag har yta nog att göra olika saker där de hör hemma. Exempel: Jag skulle ha ett ställe att äta på (vid ett köksbord i det stora köket) Ett ställe att plugga på (vid ett skrivbord inne i vardagsrummet exempelvis) Ett ställe att titta på tv och umgås med vänner på (i soffan i vardagsrummet) Ett ställe att sova på (i sängen i sovrummet) Ett ställe att ha kläder på (i en av de många garderober) etc... Idag lever jag ju ett sådant extremt compact living att jag äter, pluggar, sover och umgås i sängen - inte så värst inspirerande.

(Denna pro-lista blir nog inte längre än såhär, men dessa tre punkter skulle ha väldigt stor vikt för mitt välmående...)

Cons:
* Om den är så sunkig som mannen säger att den är så är det ju inte så kul.
* Den ligger på norr (= ganska långt att cykla till universitetet + att om man vill åka buss måste byta för att komma dit + långt ifrån mitt älskade gym på öster)
* När de någon gång 2012 renoverar den kommer hyran höjas med 1000 kr vilket skulle innebära att jag inte skulle ha råd att bo kvar när den förmodligen kommer vara asfräsch i och med att den ska totalrenoveras.

Förslag på förmildrande åtgärder av cons:
* En (eller flera) burk(ar) färg gör lätt om en ful tapet till en fin, acceptabel vägg.
* Man får motion av att cykla längre än 200 meter till skolan. I 20 minus är det nog dock enbart jobbigt.

Man kan ju även hoppas att jag har vunnit en massa pengar/tjänat ihop massa pengar fram tills 2012 så att denna tusing extra i månaden inte svider det minsta.


Jag inväntar söndagen med spänning!

Uppkastning på toan

Mamma är överlycklig över sin nya tvål med choklad- och apelsinlukt.
Jag är dessvärre inte lika förtjust eftersom jag milt uttryckt HATAR(!!!) romerska bågar, vilket är exakt vad denna tvål luktar. Jag utbrast ljudligt: "eeew" nyss när jag utan närmre eftertanke tvagade händerna (Elins ord - betyder tydligen tvättade... weird gurl)

Christmas is all around me

Har vigt kvällen åt julklappsinslagning och nu har jag jul upp över öronen!
Jag gjorde även det där med att lacka sina julklappar i en ny tappning - använde nagellack för att pimpa presenterna lite!   mmmmh Love it! 

Perfect day

Detta är en sådan otroligt bra låt!
och bara det att så många storheter såsom Bowie, Bono, Elton John, Duran Duran m.fl. m.fl... är med är ju heelt fantastiskt! MMMM I'm lovin it



Julhitler

Har nu spenderat 60 livsviktiga minuter på att samla alla låtar från albumet Absolute Christmas (1994 års version) så jag nu har dem i en Christmas-playlist på spotify. INGEN JUL UTAN ABSOLUTE CHRISTMAS -94 SÄGER JAG BARA!
Så nu är jag nöjd och fylld av julkänsla. Gick även så långt att jag adderade två utomstående låtar till listan, nämligen O helga natt framförd av Tommy Körberg och O come all ye faithful med Josh Groban.

Men min stående favorit är fortfarande Fairytale of New York med The Pogues


Nu är jag redo!

Disaster

Plockade fram den där B-filmen med Team Americakaraktär nu. Disaster heter det bådas ju gott...
Måste bara delge vad som står på baksidan innan jag kollar på den. Den verkar verkligen helskum:

"Hero's emergency rule no 2: No more tight pants on fat chicks!

Beavis & Butthead är väluppfostrade söndagsskolselever, South Park är ett gäng vissna scoutpojkar och Team America vet inte ett skit om att "kiss ass". Det här... det är the real thing!


Beklagar vänner! Vi är fucked. Ett alltför stort stycke sten har satt kurs mot vårat hörn av vintergatan och kommer inom loppet av några dagar daska oss rakt i röven (där var ordet igen). Armageddor. End of days. Slutspurten.


För att rädda så många rövar som möjligt så skickar människan ut det bästa vi har. Dessvärre är de bästa inte riktigt bra!


Oh... Rockbandet Mötley Crue med bad boy Tommy Lee i spetsen är förresten också inblandade i handlingen.
Snyggt!"


och den enda källa som kommenterat filmen är "sick IMBD user" som väljer orden "Far out funny and very bad humour!" för att beskriva det hela...


Detta ska minst sagt bli spännande!

Myssöndag

Gårdagen blev intressant. På vägen hem från jobbet (ca 2:40) ringde Annica och sade med lätt panik och grav desperation på rösten att hon och Timmy inte kom in i hennes lägenhet för att Joel hade gått hem tidigare och låst dem ute. Och trots 25 försök i att väcka honom genom att ringa och hetsiga plingningar på dörren som därefter övergick i bankande fortsatte han sova så gött där inne. Jag vände därmed tillbaka och hämtade de två utlåsta stackarna och det blev minst sagt trångt på mitt lilla rum - men ack så mysigt!
Idag fortsatte myset på stortorget tillsammans med tusentals andra frysande människor - nu tillsammans med Becka, Pia och Amanda! O, helga natt! Men jag måste säga att fjolårets konsert var såå mycket bättre (haha fjol! världens fulaste ord)
Självaste O helga natt-låten var dock rörande när den framfördes på originalspråket franska av en ruskigt duktig tenor. Då var inte ett öga törrt såattsäga....
När det hela var över knatade vi hem till Becka för adventsfika. Söt som hon är hade hon bakat mjuk pepparkaka och chokladsnittar. Till det dracks det underbart chai-te!  Det var en riktigt mysig och välbehövlig kväll med några av flickorna!   Sådant här får vi se till att göra mycket oftare!
Nu ska jag tända lite ljus och kolla på någon film. Funderar på att ta en B-film i Team Amerika-stuk som jag rotade fram i någon såndär billighetslåda för något år sedan. Annars kanske det blir Torkel i knipa (åååh vad jag blev sugen på den nu!  meen tror jag ska vänta till något ännu mer ultimat och njutbart tillfälle)
Ska även ta och titta på G som i gemenskap någon dag. Hittade den i mitt lilla film-case nu. Den är ju så otroligt bra!
Adios och puss

Om löördag

I morse vid 11 hade jag date med farmor på stan. Gick och spanade runt och fikade på Vasa. Mycket mysigt!
När vi satt där och sippade på chailatten/cappuccinon utbrast jag plötsligt: ERNST! för då gick han förbi fönstret upp för trappan till stortorget där de riggade inför morgondagens O, helga natt. Han ser ju så otroligt mysig och snäll ut alltså!
Åkte sedan hem till farmor och farfar där vi åt lite och kollade på sprintarna på tv.
Nu är de på Kalastider och jag blev avsläppt här hemma!
Såg en otroligt snygg cykel parkerad utanför mig nyss - helt i leopardmönster - den vill jag ha!!
Ska om ett tag åka iväg till Annica för att umgås med lite förfestande folk innan jag ikväll beger mig till Virus/Prisma för lite jobb. Funderar på vad jag ska ta på mig för något varmt och skönt för att slippa bli sjuk av draget ifrån dörren där jag står i garderoben...

Boom

Grannarna ovanför lyssnar på Boom boom boom boom - Vengaboys så högt att mina glas klirrar.
Mmmh vad kul det är när andra har roligt....

Together we're invincible

Du och jag forever,bloggen!! Så fort jag skrivit förra inlägget försvann martankarna! Nu blev jag till och med sugen på att plugga. GÖTT!

Vidriga martankar!!

Jag förstår inte varför mina vidriga martankar bara tror de får komma och gå som de vill! Nu vet jag att jag har en lång och hemsk ensamdag framför mig, och då kommer dessa surrande röster och gör mig sällskap. Jag vill inte ha ert sällskap!! Blir galen snart. Som tur är, är de inte ens i närheten så starka som de var sist, men jag hatar de lika mycket för det. Psyk-Lena i farten. Wohoo..

Huuuge

Som den sanna, blivande ekonom jag är kollade jag nyss på ekonominyheterna...
I USA:s nya budget föreslås ett sparpaket motsvarande 28 000 miljarder kronor de närmsta tio åren.
Det är en sjuuukt stor siffra!

Foood

Har idag lagat mat till en fet tiopersonersfamilj (hade i en hel extra konserv med bambuskott).
Det blev huuur mycket food som helst - och det blev även huuur gott som helst!
Idag överträffar jag verkligen mig själv gång på gång...
oj vad stor bilden blev...
Det blev fyra överfulla matlådor (modell större) över. mmmmmjaa tack!

Love myself

Har nu i en timmes tid suttit och läst gamla inlägg här på bloggen.
Ibland imponerad jag verkligen av mig själv. Jag är så otroligt rolig och smart och vitsig och alldeles, alldeles underbar!

eeeh. nej men jag roas iallafall av mig själv. Jag har världens bästa humör, enligt mig själv.


Nu ska jag laga en magnifik kycklinggryta innan jag spyr av hunger.
Detta blir förövrigt andra gången jag lagar mat idag! Det är nog rekord.

RSS 2.0