Yeey trevlig valborg...

Tänkte lägga upp alla härliga bilder från min fina helg, men blev plötsligt inte in the mood...
Får göra det någon annan dag istället!

Yeey trevlig valborg alltså...


when you try your best but you don't succeed
when you get what you want but not what you need
when you feel so tired but you can't sleep
stuck and reverse

ROLIGAST IDAG!!

Scenario:
Jag står i hallen och speglar mig. Sanna kommer gåendes från köket med stadig blick och steg mot vardagsrummet.
Av en ren slump drar jag av en klassisk och LJUDLIG Lena-rap precis när Sanna passerar hallen, varpå hon gallskriker rakt ut, hoppar till och flyger upp i försvarsställning med ryggen tryckt mot väggen.
DET VAR FRUKTANSVÄRT ROLIGT!

Morning view

HOPPASHOPPPASHOPPAS att yr.no har fel och att detta väder håller i sig inatt också!!

Utöver det så tillönskar jag eder alla en trevlig helg och trevlig Valborg och trevlig demonstrationsdag och allt vad det är nu här framöver!

Puss!

 


Whä!

Läste nu precis på Aftonbladet att Thomas Marth, saxofonisten i älskade The Killers har dött. Förmodligen självmord. Jag ropade VA?! rakt ut när jag läste rubriken. Varför är inte sådana begåvade människor lyckliga bara på grund av det faktum att de skänker så mycket lycka genom sin musik? Så sorgligt!!

Nu får jag aldrig får uppleva min stora dröm här i livet, att ha se my beloved The Killers live! Åtminstone inte originalbandet... Whä


Kvällsdreggel

Killen i Din sko-reklamen är så galet snygg! Huur snygga kläder som helst!
På denna bild är han dock inte ultimat snygg. Det ser ut som om han vidgar sina näsborrar här. Men bortsett från det: mmmmjau!


Partystämning - på en tooorsdag!?

När man bor granne är det inte svårt att hamna i party-mood alltså...
Särskilt inte när de provar ljudet på de nya scenerna de byggt upp!! ihihihiiii Längtar till helgen!!

Nu måste jag dock bita ihop och plugga vidare så att fredagskvällen snabbare ska infinna sig och för att jag och Morgan då äntligen ska få lov att förenas!



För övrigt är jag precis hemkommen från en Willystur med Becka. Vi var helt lyriska över alla rabatterade priser! Willys lever sannerligen upp till sin affärsidé om att erbjuda Sveriges billigaste matkasse. En plast kostar ju bara 1,50 och en pappers 2:-. hehehe skoja bah, men jag fick med mig så mycket mat att det var en ren pina att bära upp allting för trapporna.

MEEEN det var det värt för nu ska det ätas som aldrig förr!

En trappa uuuppp

Har denna afton firat Linn på En trappa upp i Askersund. Mycket god mat och god dryck och gott sällskap. Vi var tio stycken skräninga damer som hade det trevligt. Efter en kort stund var vi de enda kvar. Undra varför?!?

Det var iallafall huur mysigt som helst och nu ser vi fram emot fredagens då vi återigen förenas!

My life be like uuuuh aaah, eh uuuuh aaaah!

Godnatt så småningom!


Cyklarns pöjk

Idag klockan 9.30 hade jag hunnit cykla 4 km till universitetet, fått en underskrift, sett Jasse, Marre och Filip roffa åt sig gratis-redbull ur en stor låda på univ, cyklat tillbaka dessa 4 km, stannat på Ica oscarshallen, postat mina ansökningar till Frankrike, upprörts över de hutlöst höga priserna samt kommit hem igen.

Här är bildbeviset på Redbulllådan. Hann dessvärre inte ta kort på gamarna...


Nu är Becka här och vi skall studera och ha kafferep!

Min dag i bilder

Becka försökte ta en normal bild till mig som jag kunde bifoga i min Marseille-ansökan.
Det gick sådär... Det är galet svårt att vara seriös på beställning!

Lite senare satt jag och fyllde i ansökan och lyssnade på radio. Det var sporten och jag lade märke till att det var ett fasansfullt liv i bakgrunden när gubben på radion pratade. Upptäckte snart att livet befann sig utanför mitt fönster.
Massvis med fotbollsglada unga män skrålade här nedanför under uppsyn av en massa poliser. De gick sedan i samlad trupp, sjungandes ÖÖÖÖÖREBROOOOOOO upp till drottninggatan och förmodligen O'Learys.



När min ansökan efter timmar av slit (skrev cv och personligt brev på engelska, letade efter en respektabel bild på mig själv (mission impossible) scannade in pass och hälsokort och valde kurser) begav jag mig till Annica och Joel.
Väl där grillades det tjock- och smalkorv, kollades det på Alcatraz och Karatefylla samt skrattades och härjades.
Fasligt trevligt med andra ord!


Nu är jag hemma, saknar min lilla bear och ska sova.


Nattinatt

Nytillskott i inredningsfamiljen

Även denna helg har varit fullproppad med happenings, vilket har inneburit att det varit mycket mysigt!

I lördags förmiddag var jag ute på utflykt med farmor, mamma och Elin. Gjorde rundresa på Smultrongården, Kvarnboden och något som hette något med skatt. Alla ställen var jättemysiga och inrymde massvis med sötsaker.

Fick nytillskott på två nya saker.
Ett stort och fint kors - 60:- på Kvarnboden

och maaasssvis med vinkorkar som jag fick av farmor. La dem provisoriskt i en vas men ska fixa något annat arrangemang i framtiden.



Har för övrigt dammat alla ytor i lägenheten idag. Mycket välbehövligt må jag säga! Insåg att jag inte gjort det sedan i januari innan NA skulle komma och reportaga... Hehe (snusk-Lena!)

Det tog dock ett bra tag i och med att jag var tvungen att lyfta på alla tusentals små prydnadssaker... Men nu så ärre skiinande rent minsann!

 

Lena är söt / Björn


Lika som bär

Är det bara jag eller är denna reklambild från fejjan galet lik JD i Scrubs!?

Kära kamrater

Jag har återuppstått från de döda och är härmed tillbaka i jordelivet igen!

Firar min återuppståndelse med en ledig dag! Vaknade dock 6.50(!!) av att Björns phony ringde på högsta volym. Yeeey! Det var p4 som ringde och beskedet var dock roligt. De hade gått till final i en tävling som hette Svensktoppen nästa. Grattis raring!!

För övrigt idag ska jag ta tag i mitt kommande Marseille-liv tror jag. Det är ju djävulusiskt mycket papper som måste skrivas på och skickas och fås tillbaka och allt vad det är, såå det är nog dags att ta tag i det nu!

Jag önskar eder alla en fin dag trots pissvädret!

(har förresten NOLL träningsvärk idag!! Vissa hart i blode vettuuu! Det där med träning är ingen pärs för mig inte, såatteeeee...)


Direkt-blogg från himlen

Som ni kanske förstod överlevde jag inte springturen.
Skriver därmed detta blogginlägg ifrån kön fram till pärleporten.

Rundan var på 5.11 km och Björn hetsade mig till att springa hela vägen till andra sidan av en asfet snurrad uppförsbacke bortanför Gustavsvik (2km!!!) Väl där var blodsmaken i munnen inte långt borta. Benen skakade och hjärtat pumpade som aldrig förr. Blev sedan tvingad att börja springa igen, och fick inte stanna förrän efter nästa sega backe vid Rusta och McDonalds. Det var efter denna backe jag såg tunneln... Jag såg ljuset och lät mig själv svepas med!

Det var kul att lära känna er alla, mina älskade vänner! Kommer sakna er!
Jag vill att valfri Coldplaylåt och DeVotchKa - How it ends ska spelas på min begravning. Tack på förhand!


HÖR OCH HÄPNA!!

Jag ska ut och springa nu!!(!!!)

Återkommer med rapport om jag överlever...


SJUKASTE GrEJEnn!!1 JAG LOVAR KOmPIS!

41240000125549
Är man på universitetsbibliteket för ofta om man lärt sig ovanståande lånekortsnummer utantill?

För övrigt upptäckte jag och Jasse precis sjuuukaste grejen när vi loggade in på hennes kort. Lider verkligen med henne (men det är samtidigt fruktansvärt roligt! kan inte sluta skratta!) PUSS på dig vännen!



YES!!! jag fick lov att avslöja det sjuka!!!
Wait for it..........



Jasse hade 525 kronor i förseningsavgifter på biblioteket!!!!

Såhär ledsen blev hon när det uppdagades:

Kyckling är gott till curry

Jag är inne i ett sådant härligt flow i livet just nu att jag börjar undra när det ska vända. - Förhoppningsvis aldrig!

C-uppsatsplugget idag gick väldigt bra trots att jag inte sov många timmar i natt. Det blev dessutom en låång dag på biblioteket och jag hittade den ultimata boken!
Har även hunnit med myskväll med Annica! Cykliserade dit, blev bjuden på finmiddag och vin och kollade på några avsnitt Gossip girl!

Nu inväntar jag Björnen som jag ska börja kolla på mordkommissionen med från första avsnittet!

Har för övrigt stött på två småroliga bilder de senaste dagarna. Den ena har jag dock själv målat i Draw something och den andra hittade jag i ÖoBs flygblad. Vas sägs om fleecestoppade foppatofflor?!

 


Till syvende och sist

Förresten!!

Jag var med om världens roligaste situation igår!
På uppsatsseminariet hade vi en ny handledare. Han verkar riktigt bra, trevlig och smart på alla sätt och vis, MEN han hade ett något begränsat ordvokabulär.


Under de tre timmar vi satt och diskuterade våra uppsatser sa han uttrycket till syvende och sist inte mindre än TJUGOTRE gånger!(!!!!) (ja, jag räknade!)


När han sa det för den tjugoandra gången kunde jag inte hålla mig utan utbrast ett väldigt kort och explosivt fniss. Den meningen han sade då var nämligen fullkomligt extrem:
"Till syvende och sist måste jag bara säga att bla bla bla bla till syvende och sist"


Det gick bara inte att hålla sig!

Galet roligt, må jag säga!

I've had the time of my life

Förlåt  förlåt förlåt för mitt egentligen oförlåtande långa blogguppehåll!
Anledningen till detta är att jag har levt mitt liv och haft så mycket roligt för mig att jag helt enkelt inte hunnit blogga.
Jag förstår att ni är idel öra att höra vad jag har gjort sedan i fredags. Därför ska jag härmed delge detta:


Lördag
Dagen började med att jag fräschade till mig och fixade mig inför lilla Ebba Arthursson Bjerleus dop.
Raceade till Vibykyrka, kom fram i sista sekund, hälsade på fina Sofia, Douglas, Ebba och resterande gäster, placerade min bakdel i kyrkbänken - och började snyfta! Förstår inte vad anledningen är till att jag är så fruktansvärt känslig nu för tiden!? Har gråtit både glädje- och pity-tårar numberous times de senaste dagarna. Men, jag får väl bara försöka glädjas av att jag inte är en känslolös psykopat + köpa en vattentät mascara...
Dopet var hur som helst hur vackert som helst och lilla Ebba var jätteduktig och glad och grät inte en enda skvätt (Kanske var det istället jag som stod för den delen...)
Det var ju dagen till ära underbart fint väder och efter dopet serverades tonvis med mat och tårtor (som de gjort själva!!!!). Stämningen var varm och härlig och jag åkte därifrån lyckligare än jag varit på väldigt länge!


Direkt från dopet åkte jag ut på roadtrip med ett bestämt mål - Sala och Björn!
Solen sken, jag körde bil, lyssnade på och sjöng med The Killers på omänskligt hög volym och bara njöööt av den ca 1h och 45 minuters långa bilresan.
Väl framme i Sala plockade jag upp Björn och vi åkte på sightseeing Sala runt, gick ned i silvergruvor, tittade på hus och torget. Åkte sedan tillbaka hem till honom, parkerade bilen och promenerade ned till en sjö och en restaurang som hette Måns Ols. Där var det hur fint som helst och vi satt där och smuttade på närproducerad öl och kaffe samtidigt som vi såg solen gå ner i sjön. MYSIGT!
När dryckerna var uppdruckna begav vi oss hem till Björn igen för uppsnoffsning inför festligheterna som stundades. Vi promenerade sedan vidare lite närmre mot "stan" och träffade Björns halvvilda och galna vänner. Där dracks det öl, pratades och sjöngs och det var mycket roligt att träffa dessa trevliga herrar!
Vi fortsatte sedan in till riktiga "stan" och fick en liten barrunda på de två ställena som fanns där (om jag inte missuppfattade det hela). Dansade till Grease och hade allmänt trevligt!


söndagen vaknade vi upp och åt frukost. Björn kände sig sjuk och jag tyckte synd om honom. Åkte därefter till Willys och handlade på mig cola så jag skulle klara av hemresan och begav oss sedan till Västerås där jag dumpade av Björn där han skulle jobba.  Jag fortsatte hem och stannade hos mamma och pappa där även Elin var på besök. Umgicks med dem i stort sätt hela dagen. Satt och glassade på balkongen och myste.


På söndagskvällen begav jag mig till Sofia och Douglas där det vankades grillkväll med dem, Becka och André! Satt i deras suuupermysiga uterum hela kvällen och åt, pratade, lyssnade till livemusik framfört av André och bara njöt av tillvaron.


I går, måndag, började dagen inte så bra pga försovning, hetcykling i regn för att sedan upptäcka att vi inte hade seminarium förrän 13:00... Trots detta blev även detta en fin dag!
Björn kom tillbaka till Örebro på kvällen och kom till mig där jag lagade Flygande Jacob medan han spelade gitarr och sjöng för mig.
Idag pluggar jag hemifrån och fick därmed sova huuur länge jag ville - lyx!
Känner mig dock sprudlande glad och har redan fått mycket gjort av det som står på schemat!
Ikväll är det vårkonsert med Studentsångarna (Elin och Anders & co.) vilket även det ska bli mycket trevligt!
Ha en fin dag och puss på er vänner och bekanta!

Fredag den 13e - lyckodag!

Detta har varit en av de finaste dagarna på länge!
Den började totalt kravlöst med sovmorgon, trots att jag vaknade 8 låg jag kvar till 10 - Underbart!
Sedan gick jag ut på stan och mötte Annica och shoppade och spanade lite.
Gick därefter hem till Annica och Joel där jag lekte frisör och fönade håret på Annica.

Begav mig sedan till Fröken Brogrens veranda (världens mysigaste café) där jag mötte upp Pia och Angelica för "afternoon tea" och catch up:ande till stängning!

Strosade sedan omkring på Ekershallen tills vi skildes åt och jag gick hem i regnet, full av lycklighetskänslor.
Lagade en väldigt sen lunch nu vid 19-tiden som blev deliciös och har lyssnat på bra musik och dansat runt här hemma sedan dess. Packar även inför helgens lilla trip till Sala! Blir mysigt får jag hoppas (och tror jag!)

Snart kommer Linn och hämtar mig så ska vi bege oss till Mikaela på myskväll!

Fick även min South lane-klocka idag!
Kan dock inte ställa in den på rätt tid i och med mina nyfixade naglar...

Such a perfect day, minsann!
Ingen olycka så långt ögat kan nå!


Worth it!

Den som väntar på något gott...

Jag känner mig kvinnligare och ståtligare än aldrig (hahaha det autokorrektade till älskog!) förr!

Nu ska jag försöka laga mat.


Salooon

Sitter och väntar i nagellacksångorna på nagelsalongen. Min bokade tid var för 1 timma och 10 minuter sedan. Jag väntar fortfarande... Det är ytterligare tre personer efter mig och salongen stängde egentligen klockan 18. Detta blir en lång kväll för de stackarna...

Jag är dock hungrig, kissnödig och måttligt road av att sitta här och vänta.
Något en aning roande är dock den OTROOOLIGT tacky tavlan som hänger här på väggen. Ska fråga vart de köpt den och köpa en likadan till min lägenhet!


Bajsbok

Jag förstår inte vad det är med mig!
I samma sekund som jag plockar fram en bok (av kurslitterärt slag) så känner jag all livsglädje rinna ur mig. För 10 minuter sedan var jag jättelycklig men nu när jag sitter här med boken "Organisationer" i knät suckar jag djupt och kan omöjligt ens få till ett fejksmile.

Denna bok är ändå intressant och det handlar ju om att hitta nödvändiga saker till vår C-uppsats, som jag ju tycker är rolig, men det hjälper icke!

Whä!

Cheer me up, please!


Present day

Är i presens sittandes i min soffa, nipprig som en liten skolflicka.
Varför?
- Jo, för att jag fått nya örebroarn (första gången i världshistorien jag är glad över det) och att kupongen som vi å Jasses vägnar grävde i soporna efter igår fanns i denna nya tidning och att jag därför också kan fixa mina naglar!
Har bokat tid till mig och Becka imorgon.
Vilken fin uppsatsgrupp vi kommer bli!! Alla med fina, långa, nymanikyrerade klor!

För övrigt har jag dessutom fått en present på posten idag!
Rouge, mascara och necessär från Face och ett armband från mint.

Imorgon kommer jag förhoppningsvis få ytterligare ett paket då min South lane-klocka enligt löfte äntligen ska komma i min besittning!

Älskar att få pakeeet!!! Hihihihihihi


Nu ska jag läsa lite och vänta på att min älskade Annica ska sluta jobba och leka med mig!


Jasse på luffen

Idag erfar jag och Jasmina någonting nytt och fräscht tänkte jag säga, men någonting nytt i alla fall...

Vi smög ut till sophuset och rotade i soporna!
Tack och lov så var vi på jakt efter en gammal tidning och nöjde oss därmed med att gräva i tidningsinsamlingen. Pinsamt nog det!

Vi fann tillslut det vi sökte: en rabattkupong på nagelfixning, och smög generat ut igen.


Vilse på väster

Idag har jag haft en mysig heldag med kära Jasse! Vi började dagen med en långpromenad i en annan riktning än vi brukar gå. Detta resulterade i att vi gick vilse. Upptäckte tillslut att vi var något kvarter ifrån min mor och far. Och på helt andra sidan av dem än jag trodde... Väster är sannerligen ett förrädiskt område!!

För övrigt har vi lagat uuuunderbar husmanskost. Potatismos, köttbullar, gräddsås och vinbärsgelé. Så gaaalet gott blev det!!!

Nu börjar Alcatraz igen. Måste fokusera!

Godnattpuss


Bad ass

Kände bara att jag var tvungen att blogga nu för att dokumentera vilket bad ass jag är... Klockan är 04.17 och jag kom precis hem från äventyr!

Var i Askersund och träffade mina fina flickor. Gick och geocachade vid en kyrkogård vid midnatt och kollade på en rolig kärleksfilm (detta gör mig ju dock till en mildare form av bad ass... Den gjorde mig däremot smått kärleksfull och kärlekskrank!)

Nu är jag relativt "uppe i varv" och ska försöka varva ned med några rundor patiens (vilket också förmildrar bad asset ytterligare...)

Jag är nog inte så bad ass trots allt. Meen lite cool är jag allt som är vaken såhär sent!


Puss!


Slumberparty och stök

Sov hos mina kära föräldrar idag för att jag den senaste tiden omslutits av människor och därmed inte ville överge det. Det är så mysigt att vakna upp här. Första gången var vid 7 när min galna pappa stod i hallen, snörde på sig golfskorna och baxade ut golfbagen genom dörren och försvann.
Andra gången var när han kom hem två och en halv timme senare.
Och mamma och jag sover båda två fortfarande...

Nu väsnas han dock med frukostpreparationerna i köket för att vi ska vakna och komma och äta frukost med honom. Ska nog vara en lydig dotter och gå upp och joina!

Heppåre!


Pöskfin

Glad påsk!!!

Såsom typ alla andra människor i detta land är jag med min fina familj och påskmiddagen stundas nu klockan 13.00!

Ser fram emot det och jag höll på att dö av förtjusning då jag upptäckte att farfar tillagat sin gudomliga omelett med kräftstjärtar! GÖÖTT!

Farmor och farfar har även en mycket bra outfitspegel så jag var bara tvungen att provta en bild!

Detta är dagens outfit: vit knytskjorta, konjaksfärgade skinnshorts och skor med träklack i samma ton som brallerna! (det var inte en cykelvänlig outfit. Höll på att göra en WOW-Jocke, dvs att frysa knäna av mig! Hade behövt en pläd...)


Fiestaaaa

Igår var det party party för Lili på Satin.
Sanslöst skoj var det!
Palette var dessvärre stängt så vi sjönk så lågt att vi gick till grillcorner. Skäms fortfarande en aning... Mycket gott var det dock måste jag medge!

Sedan hade jag, Milla och Sanna slumberparty hemma hos mig.
Mycket mysigt!

Idag har jag och CG kollat på det sista one tree hill-avsnittet någonsin.
Det var så vackert att det svider runt ögonen på mig fortfarande!

Nu ska vi strax bege oss på bio. American pie. Kommer bli skoooooj!

Puss!


Distraherad

Oj! Jag glömde visst delge VARFÖR jag var ett bloggproffs...
Blev distraheras av björnkramar minsann!
Men det var så som såhär att jag hjälpte Annica med designen till hennes jobbs nya blogg. Satt med HTML-koder upp till öronen men tillslut lyckades jag knäcka nöten såattsägaaaaa... Tog dock ca 1h och 20 min...

Jag kan även härmed avslöja för er att vi gick till stallyktan! Kan meddela att jag hittat en ny favorit-lyxöl: murphey red. Mmmmmmmmmhhhhm!

Nu ska jag försöka somna!
Vissa andra har redan gått i ide...


Bloggproffset såatteeee

C'est moiiii!

Denna afton har varit till belåtenhet!
Var först på Jam och lyssnade och kollade på en minikonsert med Generalernaaa med Jassebomba.
Vi gick därefter vidare till alla onsdagars paradis (Stallyktan) och tog en iiiiskallpäroncider och åt oss mätta på gratisbuffén. Jag slog nog rekord i chilinötsätande denna gång. Herrrree Gud! Har magknip som inte är från denna värld! Plus att jag är skinnflådd i gommen och på tungan... inget vidare skoj!


Vi fick ett gäng trevliga bordsgrannar där nere också! Tre gubbar som frågade oss om kvinnliga utgifter för smink, hårklippning etc för att de skulle veta hur mycket de kunde lägga på stickbågar och borrmaskiner om året för att det skulle gå jämnt ut.. Lite skoj!
Nu ska jag ner till Stallyktan igen en snabbis! (fast jag kanske ljuger för nu sa vi att vi kanske skulle stanna här uppe istället... Det visar sig!) elelr nu kanske vi går ner iallafall... eller kanske inte.
HAHAAA ni får aldrig veta!!

Freeeezing!

Det är fasansfullt kallt överallt idag minsann!
Har haft ståpäls på mina armar konstant hela dagen. Nu, hemma i min så väldigt dragiga lägenhet, är det dock värst. Snart hoppar nog hårstråna ut ur hårcellerna mina!! Iinte okej!

För övrigt har vi haft en heldag med uppsatspluggande på stadsbibblo och runt Beckas köksbord. Om vi var effektiva och produktiva är en annan fråga. Meen kvantiteten är det enda som räknas... Heheee

Har förutom det konstanta frysandet varit konstans hungrig idag! Iinte okej det heller. Sitter nu och drömmer mig bort om vad jag ska äta denna afton.
Förmodligen kommer det nog dock sluta med att jag äter något snabbt och lättlagat med tanke på min gravt kurrande mage som ständigt påminner mig om brådskan med påfyllning av föda...


Våld lönar sig!

Fick till min stora glädje tvättid idag istället eftersom det sket sig igår(...)

Sprang därmed med lätta steg uppför min trappa för att skrapa ihop de fem ton kläder, lakan och handukar som behövde fräschas upp. Sprang, dock med tyngre steg, ned med dessa för trapporna och började ladda in en vit tvätt i maskinen. Tryckte i vanlig ordning på startknappen och inväntade att vattnet skulle börja flöda. wait for iiiiiit...... wait for iiiiit..... men inget vatten kom! Jag tryckte på låsuppluckan-knappen och ingenting hände då heller. Tryckte frenetiskt på alla knappar, panikade, tryckte igen, slog av strömmen, provade igen, tryckte, tryckte, tryckte, panikade, slog av huvudströmmen, letade i mörkret efter knappen igen, gick tillbaka till maskinen och tryckte, tryckte, tryckte. UTAN RESULTAT!!!
Ringde hyresvärden och fick inget svar. Lämnade ett smått panikartat meddelande och föreställde mig skammen jag skulle känna när tekniker skulle få rycka ut för att hjälpa mig att återfå mina sminksmutsiga före detta vita handdukar.


Paniken byttes i detta läge till aggression var på jag gjorde en smidig men hård roundhouse-kick på maskinen... som då snällt började ljuda av det där ack så välbekanta ljudet av inströmmande vatten!


Lena 1 - tvättmaskinen 0
In your face!!


Efter detta frustrationsutbrott har maskinen fungerat som en klocka och jag har fullföljt mitt tvättuppdrag!


Med detta vill jag alltså säga, mot mina tidigare upplevda livspreferenser, att våld lönar sig!

Renodlad tant...

Jag har visst gått och blivit en renodlad tant...
Har nu efter mycket kämpande gett upp och bestämt mig för att gå och lägga mig. och klockan är 21:24!!!!


Helt sinnes!

Men är man tant så är man.
Det är ju en dag imorgon också!

Hahaaaa luuring!

April april era lättlurade as! Hahahaaaa, vad lätt det var! Jag ska inte alls gymma!! Varför skulle jag liksom?! Och ni gick på det så lättt!
Pinsaamt!


Hardcore-tant

Idag har jag lekt tant hela dagen.
Städat, diskat, skrivit upp mig på en tvättid, blivit irriterad för att någon annan höll på och tvättade på min tid så jag inte kunde tvätta, plockat ihop påsar med pant som jag ska samla mod och gå och panta senare, skrubbat ansiktet (detta var dock inte tantigt utan väldigt hardcore. Jag lyssnade nämligen på Skagsmålsklubben samtidigt vilket medförde att jag skubbade som en maniac i takt till musiken tills allt absorberats in i huden = len som en babyröv nu!)

Nu ska jag iväg och gymma!
Ska bli göötttt att pumpa lite biceps!


Myskvälllll

Har precis kollat på den sjukaste filmen evah!!! Shutter hette den. Äckliga psykjapaner är inget för mig!

Annars så har jag haft en väldigt trevlig helg hittills. Tullamore på stadsträdgården var underbara! Väldigt mysigt sällskap också!

Jag är seg och torr i fingrarna. Orkar inte skriva mer.

Ha en trevlig helg, mes amis!


Ungefär såhär psykade var japanerna:


RSS 2.0