Vad finns det för likhet mellan en Ferrari och en sköldpadda?

Rätt svar: väldigt många likheter!!!

Kolla bara:

Sköldpadda?

Ferrari?



Erkänn likt!?!



För att se fler likheter mellan bilar och djur: kolla mitt gamla blogginlägg från mars 2010

Veckans vidrigaste:

När alla dessa "sommarvikarier" pratar i radio. Nu är det inte p3 sommar-människorna jag talar om (för de har jag ju redan uttryckt i klartext vad jag tycker om)
Nu talar jag om sportuppläsarna.

I flera dagar i rad har flera olika av dessa som en övergång från exempelvis golf till fotboll sagt: "Fotboll så" [konstpaus] och så börjar de prata om fotboll. Fotboll så... Varifrån kommer detta SÅ?
Fruktansvärt irriterande!




Nu ska jag strax krypa till sängs med Milla! Verrrry niiiice

Händelserik dag minsann!

Denna dag har varit händelserik minsann!
Jag har jobbat, jag har varit på Systembolaget i Laxå, jag har hämtat becka från jobbet, jag har badat i kommunalbadet, jag har hälsat på en gästvänlig, rar och gravid Sofia i Viby-trakten, jag har varit på IKEA, jag har pysslat i lägenheten, jag har hämtat Jasmina, jag har förfestat i min lägenhet, jag har varit på Ritz, jag har sett Veronica Maggio.
Det ni!!

Värmen vann dock över musikintresset och vi smet, helt försmäktade, ut ifrån Ritz mitt i "17 år". Varmt var bara det ytterst okända smeknamnet!!!


Skönaste känslan idag: "Alla barnen tar taxi hem från krogen förutom Lena för hon promenerar hem"
oooooooh yes!

Dagens fika

Om fikabrö't tas in vid spridda tidpunkter under dagen är det inte lika illa va?
Idag har jag iallafall hunnit få i mig ett stort havreflarn direkt efter lunch, en hallongrotta vid 1-snåret och nu är jag inne på mastodont-bullen med choklad och något oidentifierbart klet i.

GÖÖTT, sa grisen!


Mamma säger att jag ser ut som en bulle men det gör inget för jag tycker om bullar...

The return of the parents

Oh nej. Jag tror jag råkade trycka på en knapp så allt är understruket och när jag uppdaterar från phony kan jag inte göra tryckningen ogjord....

Idag har min ömma moder och min lika ömme fader kommit för att hälsa på sitt eget hem och mig i Röfors. Det är mycket trevligt, och innebär glädje för många parter.

Alla blommor i vårt hus blir överlyckliga i och med att mamma kommer hem och vattnar dem, vilket jag inte gör fastän jag är hemma.
Jag har insett att jag nog inte har öga för det där med blomster. Jag tänker inte över huvud taget på blommor när jag kommer in i en något så när välkänd bostad.

Nummer två att bli glad är jag. Deras återkomst innebär ordentlig och god mat till mig! + en matlåda att skryta över.

Några som också blir glada är alla kommisarier runt om på tv-kanalerna.
Mamma har alltid någon ny deckare att tipsa om som vi kollar på. Idag var det någon på fyran som hette något med white. Den var väldigt spännande!


Imorgon ska jag äntligen till Örebro igen!Det känns helt crazy att jag bara sovit två nätter där än så länge. Men imorgon ska jag pyssla så det står härliga till. Plus att jag hoppas att Jassebomba vill följa med mig till Ritz och kolla på allas vår älskade Veronica Maggio och suga på en öl!


godnatt gott folk

Ernst är också en godbit

När man surfar runt lite på det såkallade nätet kan man lätt ramla in på Ernst Kirchsteigers hemsida.
Tänkte fortsätta med det där att citera kändisar, så här kommer några godingar av självaste Ernst som jag alltså fann där på hans hemsida:


"Har det hänt någon gång att du nästan blivit förälskad i en sten?"


"Vitt är bara vitt så länge man själv bestämmer att det är vitt"


"Ju äldre jag blivit, ju mer intresserad blir jag av själva pappret runt presenten"


"Kombinationen av blommande körsbärsträd och blått hav gör mig lycklig ända in i märgpipan"


"Är man avslappnad nog för att sitta och titta på en nyckelpiga en stund slipper man äta magmedicin till hösten"


Oskar, min lilla godbit!

Efter några få klipp på sverigesradio.se hittade jag hela programmet med Hanna Hellquist (nu har jag lärt mig stava) och Oskar Linnros, med kanonnamnet Hannas perfekta supersommar.

Lyssna och garva ihjäl dig här:
 




Hanna-citat: "Är det en sådan där psoriasispatient som får åka till saltvattnet?! De åker iväg och ser ut som liksom... ett pussel av hud och så kommer de tillbaka i ett stycke!"

Just hangin' out here in ma car

Min chef har tydligen beslutat att ta sovmorgon utan att underrätta mig... Sitter i bilen och slappar, lyssnar på Amy MacDonald och filosoferar.
men! Nu kom han inrullandes!
Nu skall det arbetas!

Lördagen den femtonde mars

Bytte från trance till Maggio för att komma i lite mer sleep-mode.
Upptäckte då av en slump (brukar bara lyssna och inte kolla vad låtarna heter) att en låt heter *lördagen den femtonde mars* - och den femtonde mars är det ju min födelsedag!(!!!) Det måste vara något slags tecken...
Nu ska jag gå och lägga mig och grunna på vad det kan betyda

Man ska glädjas över det man har

Hela denna helg har jag spenderat i torpet med mamma, pappa, Elin och Anders.
Det har varit så mysigt och roligt, men samtidigt omtumlande och sorgset i och med terrordåden som helt från ingenstans skedde i Norge.


Det är så fruktansvärt. Jag kan nog inte riktigt förstå det än. Har lyssnat på radiosändningar och kollat på nyhetsprogram och blir så otroligt berörd av allt. Att det kan finnas en människa med så mycket onska inom sig, som så grundligt planerat en avrättning som denna i så många år. Det är helt oförståeligt, och så vidrigt att jag inte riktigt kan ta in det. Jag lider med alla som mist någon och tänker på hur lycklig man egentligen ska vara som lever och mår bra. Man måste nog lära sig att uppskatta saker och ting runt omkring en, för man vet ju aldrig vad för hemskheter som helt plötsligt kan ske.


Annars har vi bara haft det trevligt och mysigt hela helgen.
Det hela började i fredags klockan 17:00 mitt ute i skogen på den fabulösa restaurangen Tivedens Mat. Där slog vi oss ned, en stor och högljudd skara (la familia och vänner till oss).
Sedan kom förrätten in: allt mellan musslor, havskräftor och tapas. Hur gott som helst!!

Sedan gick vi vidare på huvudrätten vilket för mig innebar: Lammfilé med rödvinssky, vitlökssmör och nystekt potatis på en bädd av lätt stekta sockerärtor och haricot verts. Om möjligt ännu godare!!

(jag var så ivrig och lyckades inte hålla mig ifrån att provsmaka innan jag tog bilden)


Sedan blev vi för varma och flyttade ut på verandan och tog efterrätten där, vilket för min del var: marängsviss.

Där ute satt vi sedan och talade om terassvärmare, juver och minimjölk i timmar tills vi kände att det var dags att åka hemåt för "bad och efterfest". SÅ blev det och vi fick oss ett kvällsbad i Åmmelången och där kom även starten för det givna samtalsämnet resten av helgen: ordvitsar.


Så framöver kommer här (eller på facebook) komma en massa iscensatta och filmare ordvitsar.
Efter denna helg har jag tre stycken på lager och från tidigare år har jag även två klassiker som nu snart måste få se dagsljus!  Så håll utkik, gott folk!



Förövrigt har vi denna helg hunnit med några timmar av strosande i Askersund, båtåkande i Vättern samt tokfyndande i Rönneshytta (återkommer kanske med bilder på vad jag köpte).


Nu är nördarna ute på golfbanan och blir bortspolade av regnet och jag har åkt hem till Röfors och sitter och lyssnar på hets-trance. fråga mig inte varför... Kände bara för att blåsa ur skallen totalt.



Tack för en underbar helg!
Och nu ser vi med iver fram emot nästa som ska spenderas med mina älskade vänner och paraplydrinkarna!

Är det inte min turdag så säg?!

Äro hemkommen från en trevlig och lättsam arbetsfredag och känner nu att jag har möjlighet att skapa en mycket fin och angenäm helg här framöver.

Skall nu hoppa in i lagunan och bege mig ensammen på snåriga vägar in i tivedsskogen med slutdestination Tivedens mat. Där väntar en god middag med familjen och dess (och därmed även mina) vänner.

Varför är det då specifikt min turdag idag kanske ni frågar er?
Jo, det ska jag tala om för er.

Just idag, just nu, kl 16 började ett magnifikt radioprogram på P3. Hanna Hällqvist (stavas kanske inte så...) som är en av tre underbara själar i originalprogrammet av morgonpasset i P3. Hon är min favorit. Och som om inte det vore nog så är det just denna premiärdag, just idag, just nu, Oskar Linnros som är gäst!!!!!
Dessa två skall alltså snacka skit i radio i 1,5 h framöver!

Angenämt, minst sagt!

Oh

You get closer every time
but i will never call you mine

Svullarafton

Nu har mina pinglor lämnat mig (pensionärspoäng när alla börjar tänka på att "det är ju en dag i morgon också..." redan klockan 22:30)
Vi har haft en afton i matens tecken. Jag var grillmästare (om det var mästerlikt kan diskuteras.... min tänkta matlåda består till 90% av kol) och broilade på egenmarinerade kycklingspett. Till det serverades klyftpotatis, en massa sallad och de givna vännerna på matbordet: vitlöksbaguetter! Det smakade väldigt bra, måste jag medge.


Efterrätten var min lilla surprise - jag smög iväg in i köket och kokade ihop en choklad- och jordnössås till vilken jag serverade banan, glass och tonvis med maränger.
Även det smakade väldigt bra!

Samlade ännu mera pensionärspoäng i och med att vi begränsade vår Coca Cola-konsumtion till två liter - som vi inte ens drack upp! Vart är våra tjejkvällar på väg?!?


Under hela aftonen hade vi where the action is-playlisten som bakgrundsmusik och mindes tillbaka på den underbara sommardagen för nästan en månad sedan.



I skrivande stund sitter jag fortfarande med denna lista på, fast nu i förgrunden. Tonerna flödar ut liksom maten flödade in denna kväll.



Kommer sova en djup och dov sömn och drömma att jag svävar på fluffiga marängmoln.

Dags att sova

Sover ensam för första gången på väldigt länge känns det som! (Vid närmre eftertanke kom jag på att det inte var längre än sedan i söndags, men iallafall!)
Jag har haft privilegiet att ha Milla eller Annica här hos mig, eller varit nattgäst hemma hos dem, den senaste tiden!


Igår skrapade jag och Milla ihop en hel drös med pensionärspoäng. Vi gick och lade oss kl 21:00, direkt efter Allsång på Skansen. Kikade en sväng på Midsummer och lite på en andra världskriget-dokumentär men bestämde oss snart för att stänga av och sova istället. Sagt och gjort, men ändå var jag dödligt trött hela dagen idag på jobbet och fick till råge på allt stå ut med en så kallad "pinsam hiss-tystnad" i valvet i vad som kändes som en evighet. Hann snacka lite väder, barn och "hur långa tio minuter kan kännas egentligen".... Underligt hur man kan vara så trött och hur det kan vara så svårt att småprata med främlingar!


Nu när jag är en sådan gangster att jag inte gått och lagt mig än - trots att klockan är hela 22:20, kanske jag blir jättepigg imorgon... Det får tiden utvisa.


Nightyyy!

Dags att bada

Jag är fruktansvärt badsugen!
Har redan fått CG att åka iväg med mig till västkusten (västra laxsjön) efter jobbet!
Känns aaweessóoooome!

Dags att döda

Jag skulle lätt döda (nästan vem som helst) för att få en redig frukost just nu!!!

Liksom jag fasar inför jordens undergång, fasar jag inför dagens frukost. Jag har i stort sett inga frukostmatvaror, så det kommer bli som det blivit den senaste veckan : havregrynsgröt utan några som helst tillbehör. Bara plain, stabbig och tjock havregrynsgröt. URK!!

Om jag lyxar till det lite kan jag kanske till och med få en mugg med te utan mjölk! Och kanske även en torr skorpa.

Det är det enda huset har att bjuda på.

Örebro in tha niiight

Nu kör vi storstadslivet och ska ut till någon trevlig uteservering - hörde precis sägas: "vi lär ju behöva en hel jävla uteservering bara för oss, så många som vi är!" så vi får väl se vart vi får plats!

Nu är det faktiskt trevligt att komma ifrån lilla röfors ett tag.

Ha en trevlig kväll flickor och pojkar små!

Bad habit

Det där med att vakna 40 minuter innan man ska upp trots att man är halvt medvetslös av trötthet verkar ha blivit min nya grej.

En högst dålig ovana!

Myskväll

Denna kväll var mycket mysig. Men det är konstigt hur ett litet ord kan planta så många frågetecken i hjärnan.

Hejdå vännen! Imorgon är det äntligen fredag! Då ska jag använda min energi till att bli färdigpackad snabbt så jag hinner med att umgås med mina kära flickor också!
Goder natt

Jag ser inte ljuset, Jonathan!

Hur jag lyckats samla på mig så mycket grejer på mina 21 levnadsår, det är ett rent mysterium!
Igår efter jobbet (trött som en gnu) så började jag packa ner allting jag hade i köket. Jag packade och packade och packade men det syndes knappt att något var borta.
Rensade därefter bland mitt smink och mina hårprodukter - men trots allt kasserat blev det två stora väskor fullproppade. Och tunga var de också!

Det känns som en omöjlighet att hinna klart med allt till på lördag,
men det måste jag ju bli så det är bara att bryta ihop, gråta en skvätt och kämpa vidare.

Positiv synvinkel: kommer få snygga abs och vadmuskler av allt bärande och spring i trappor!

Full tankeverksamhet

Vaknade tvärt inatt klockan 3.30 av att jag tänkte så intensivt på prydnadskuddar.
Därefter svävade tankarna iväg på draperi-mönster, tapeter, köksbord och frysboxar.
Tankeverksamheten var så "igång" att jag blev klarvaken och att det var omöjligt att somna om.
Jag planerade därför inredningen och kom även fram till att jag nog vill ha ett annat köksbord än mitt nuvarande. Det måste jag meddela flyttfirman-Henningson!
Vad gäller draperi är jag fortfarande väldigt kluven. Kom iallafall fram till att jag får åka till en tygaffär med mycket brett sortiment och ha med en bit avriven tapet för att kolla matchningsmöjligheter.
Prydnadskuddarna har jag en klar, mental bild av hur de ska se ut. Nu gäller det bara att hitta det tyget...
Placering av frysboxen är fortfarande ett dilemma.

Detta var alltså svaret på mina nattliga problem och för att kunna varva ner och somna om var jag tvungen att läsa en lång stund.

Jag kommer vara STENDÖD hela dagen!
Vaknade dessutom 40 minuter för tidigt. Egentligen skulle jag vaknat om 8 minuter.

Drömde förövrigt av någon högst oförklarlig anledning om familjen Lindberg från Laxå i natt!

Have a nice day!

Släktträff på en sketen tisdag

Raceade idag direkt efter jobbet till farmor och farfars sommarstuga för att äta lite gott och träffa pappas långväga kusin och lill-unge. Blev glatt överraskad när även Ola, Alma och Albin satt runt bordet!
Det blev en nästintill fulländad släktträff (minus lilla mormor), för någon timme senare sammanstrålade även Elin.
Det var mycket trevligt!  Vi samtalade, hängde på bryggan, badade, jagade getingar och frossade i mat.

Skön dag!


Och imorgon börjar flytten!

Snälla mor och far åker tidigt i morgon bitti och bär upp the heavy stuff. På eftermiddagen efter jobbet kommer jag och packar lite smått och bär de lätta sakerna (Jag märker verkligen att det var länge sedan jag tränade. Orkar ingenting!)

Även på torsdag blir det Örebro-visit! ( :) ) och så även resten av helgen kan jag tänka mig.

Jag är nog lite av en tidsoptimist, enligt mamma. Jag har packat en liten kartong med böcker och en sopsäck med kläder. Resten är stor orört i min kära, gamla lägenhet - Och jag ska vara helt utflyttad och lämna en skinande ren lägenhet efter mig innan söndag...
Det blir till att slita dessa eftermiddagar jag har en känsla av. YEY


Nu ska jag och Mons Kallentoft gå och lägga oss. Boken börjar bli riktigt slukande nu.
Igår var jag ju hemma i Örebro och badade såklart - och läste även i badkaret!
Det var heelt underbart, avkopplande, mysigt och allt sådant där på samma gång.

Godnatt kära vänner!

Morgonvirrig

Jag är trött.
Frågade en kund "om hon hade ett personnummer eller något sånt där"...

Nu: mer colombia mörkrost!

De svunna veckorna

Är hemma i Örebro igen. Har varit riktigt händig idag. Valde ut tapeter (tog en timma) och cyklade sedan iväg till mitt nya place och började spackla och därefter sandpappra. Hade korsdrag men var ändå svettig - kanske av att solen låg på och termometern visade 33 grader eller kanske av det ansvar jag visste vilade på mina axlar. Har jag nu spacklat dåligt kommer inte mina alldeles underbara tapeter sitta fint. PAH!
Fick en klump i magen nu när jag skrev det "out loud"....

Förresten! Vad fasligt mycket damm det blir när man sandpapprar på spacklet!! Jag var vithårig och albino-blek när jag var färdig.



Nu mina vänner ska vi få se en massa bilder från de gångna veckorna:

Helgen hos Sanna - lilla bedårande Tuva suger på Sannas tumme


Jag blev själv hemma hos Sanna en stund och passade då på att posa lite med Tuva

Milla och jag plockade smultron vid kommunal


Ta bilder som passar in på Gessle-texter. Sommarens grej? - måste gå och fiska någon dag


Ett citat jag garvade läppen av mig till när Milla och jag var i Röforsviken och kvällsdoppade oss.
Förstår inte såhär i efterhand vad det var som var så otroligt roligt egentligen...

Denna skönhet såg jag i DI på jobbet och därefter även vid pump i Laxå!!



Ellanbellan och jag på PiP




Fönstret där längst upp i tegelhuset är miiittt!

Mina fina tapeter - breda och
mindre breda i samma kollektion



Mina alldeles GUDOMLIGA tapeter som jag ska ha en eller två våder av i köket!
(allt sitter ihop - alltså det gråa, mörkblåa, turkosa och medaljongerna)




Avslutar det hela med en av de tusentals Lena-bilder jag tog innan PiP - hemskt men sant!





Nu är det hög tid att sova!


Nu får ni äntligen veta vad jag gjorde i helgen!

Denna helg har varit alldeles, alldeles underbar!!

Den började ju som bekant i Karlskoga på Putte i parken. Det blev bara grymmare ju lägre tiden gick och ölen gled ner... Slagsmålsklubben var galna, and so was I! Det var otroligt medryckande.
Och The Ark behöver man ju inte ens kommentera. Helt gudomligt! Och förmodligen den allra sista konserten jag kommer se med dem, så det blev ju såklart lite känsloladdat.

Lördagen gick i lugnets tecken. Jag sov på soffan, flyttade ut på en filt när jag insåg att det var utomlandsvärme ute - sov/läste en god bok om vartannat på filten, flyttade in när solen gick i moln en stund - sov/läste på gästsängen, flyttade ut och sov/läste resten av tiden på filten i gräset. Mor och far var nämligen ute på golfbanan och Elin tävlade i triatlon (vilket hon vann!!) och var även hon utflugen.
Så då hade jag tid att vila och njuta av sommarens soliga dagar. (Jag befann mig i sommarstugan om det inte framgick) Duschade även under
Jag hade även turen att bli hämtad av Milla och Linn och åkte och badade med Nemo the dog. Huuur skönt och behövlig som helst!

På kvällen grillades det och vi var även på golfbanan och såg farmor och Thomas ta emot pris!

Igår, söndag, slöade vi också, dock hela familjen tillsammans.
Vi åkte därefter in till Örebro och till min nya lägenhet som jag har fått nycklarna till!(!!!!!)
Vi mätte och funderade och planerade och hade oss. Det är många små smarta lösningar som krävs för att jag ska få plats med mina kläder och alla glas och dylikt i köket + alla mina eminenta köksmaskiner.


Det är mycket som måste göras innan lördag då jag flyttar in!
Så idag ska jag åka raka vägen till en måleributik och hämta ut tapeter och spackel och sen får jag äran att spacka igen alla tusentals små (och stora) hål i väggarna för att göra det klart för min fader som sedan kommer och tapetserar. Jag tycker synd om honom. Det är ca 3 meter i takhöjd och i den smala hallen blir det nog inte alltför lätt att stå och böka med otympliga tapeter.. Nå ja, det återstår att se hur det slutar!



Ska bli riktigt roligt att fixa iordning allting och pynta och greja iallafall!

PUSS

Direkkblogg från PiP!

Jag är utsänd från Lena-allehanda och ska rapportera från Putte i parken i Karlskoga.

Läget i öltältet är bra. Ljudnivån är hög - som den skall vara.
öl-halten är bra - som den skall vara.
Artisterna hittills är exemplariska - veronica maggio...
vädret - regnigt när man sitter under öltältets tak och sol när man inte är under dem.


Med andra ord - GULD!

Ödet igen

Och ännu en gång vill ödet mig något. Den minneframkallande låten "beds are burning" spelades precis när jag läste igenom gårdagens sms...

Plötsligt händer det

... Och jag kan inte sluta le!

Action in Finnerödja

Höll på att köra in i en lyktstolpe precis.

Det var nämligen en stor grupp med barbröstade vägarbetare som höll på och jobbade på dalgatan...

Trafikfara!

"En god bok"

Jag har tjatat i veckor om att jag vill slå mig ner i lugnan ro med en god bok.
När nu tillfället äntligen kom och jag gjorde det bekvämt för mig i soffan ute på altanen och plockade fram en av herr Kallentofts deckare så fann jag mig själv sovande med boken på bröstet efter ynka ett kapitel läst.

Att det ska vara en sådan ansträngning att koppla av...

Ensamtid

Jag har haft underbara människor runt mig hela denna sommar, i stort sett hela tiden, vilket jag är tacksam för! Hade varit enorm tomt och tråkigt annars.
Men ändå så uppskattar jag att vara ensam nu.

Sitter nu på min balkong och fryser, men måste ändå sitta här för att använda alla olika ytor i min älskade lägenhet innan jag ska flytta.
Om två helger sitter jag istället och blickar ut genom mitt stora, ståtliga fönster med utsikt över Frimis. Det ska bli skönt att flytta mitt in i smeten men samtidigt kommer jag såklart sakna all yta jag blivit bortskämd med här på södra lillåstrand.

Idag ska bli en sådan där klassisk Lena-dag.
Jag får lyssna på alla mina underliga älsklingslåtar, hur högt som helst och bara slappna av för mig själv.

Nu känner jag för lite The Clash, så det blir det!
Ska förflytta mig inåt igen och klippa av en massa jeans till shorts (räknas det som rensning av kläder, mamma? De tar ju iallafall upp mindre plats när 80% är avklippt!)

Jag kanske skulle ta ett sista långbad i badkaret också? Har ju litervis med badskum att ta slut på.
Det får bli kvällens projekt!

Sedan ska jag gå ut med mina sura mjölkpalet och mögliga tomater. Tänkte inte så långt att jag skulle slänga dem för en månad sedan då jag åkte hem...

(holy christ vilket ointressant inlägg detta blev... Ha överseende. Jag är ju totalt avdomnad i skallen och får inte ut något mer just nu)

Jäla ooflyt hela tin

Jag förstår inte vad ödet vill säga mig. VARENDA gång jag åker lite försent hemifrån till jobbet så händer det alltid några slags omständigheter som gör mig ännu mer försenad.
Idag åkte jag ikapp en lastbil som av oförklarlig anledning körde i 25 km/h på 100-vägen... -jahaaa.... tänkte jag och fick snällt växla ner och krypa fram längst motortrafikleden.

Att låtar som påminner en om personer alltid spelas så fort man sätter sig i bilen är också en sådan där jobbig sak som jag helst slipper.

Helhelg

Igår var sådär klyschigt bonnig. Vi satt ute på altanen här hos Sanna och skvallrade om laxå-folk i timtal! Åkte sedan ner en vända på "stan" och spanade på rastpunktkalaset och noterade vilka som gick hem med vilka etc... Nejdå, inte riktigt så, men vi cruisade förbi med nedvevade rutor och var allmänt coola.... Milla satte även igång något larm i bilen så vi var tvungna att fly bort några kvarter och starta om bilen för att förbli ljudlösa så vi kunde spana.

Nu lagar vi en rejäl husmansmåltid - älgfärsbiffar och hemmagjort mos. Ska bli helt okej måste jag medge.... MUUUUUMS

Allmänbildade kids

Vår traditionella tjejkväll hos Sanna är över. Ligger nu i springan på dubbelsängen mellan Sanna och milla och skriver dessa rader.

Vad som innefattar en traditionell tjejkväll för oss är god mat (check), en väldans massa cola (check), babbel (check) och film (inte check).
Vi hittade nämligen inte koden så vi kunde hyra filmen vi tänkte kolla på (vi är ju sådär nymoderna att vi hyr genom fjärrkontrollen och därmed slipper kissbaciller från filmomslaget...)

Vi plockade istället för filmunderhållningen fram våra kära iphones och laddade ner några roliga frågesporter.

Det visade sig i slutändan att vår specialitet bland ämnen var "Interntionella julsånger". Vi fick nämligen ALLA RÄTT på dessa frågor! De andra ("musiken från november 09" och "pop från 1991") fick vi 2 resp. 3 poäng på...
Det underliga var dock att vi under julsångstävlingen gissade på ungefär 85% av frågorna, vilket fick oss att vilja köpa en massa trisslotter pga vår enorma lyckosamhet. Vi förbannade i samma stund det faktum att vi bor i en stad där inga återförsäljare till trisslotter har öppet vid 01.30 och såg miljonerna sväva iväg.

Nu måste jag sova. Det är ju en dag imorgon också som jag så käckt brukar säga...

Bevis på att P3 morgonpasset sommar är värdelöst

... Jag lyssnade istället med glädje på lokalradion (och den är inte vanligvis ett dugg upphetsande).

RSS 2.0