En mödosam och dyr Boda Borg-vistelse

Jag glömde mina skor på Boda borg i söndags. Mycket klantigt, jag vet!

Men det tycktes kunna avhjälpas smidigt då jag efter ett samtal med personalen på Boda Borg blev varse att jag kunde skicka iväg ett tomt paket till dem och skicka med porto. Och på så vis kunde de returnera skorna till mig. 


Jag rotade så runt i kartongrummet här på jobbet och lämnade så in en kartong i lämplig storlek till posten utanför Hemköp med en handskriven lapp i (där min adress stod) samt en påse innehållande porto.
Vid betalning fick jag kväva repliken "Vad sa du att det kostade, sa du?!?" då det kom fram att det skulle kosta 140 kronor.  Jag betalade dock snällt och var glad över att snart få tillbaka mina skor. 


Nyss, när jag spatserade från köket till mitt skrivbord här på jobbet med en temugg i högsta hugg, fick jag mig en andra chock för denna vecka. 

- mitt bland all inkommande post stod mitt tomma paket adresserat till Boda Borg(!!!!).


Förstår inte vad denna brevbärare gått på, för enligt mig säger denna adresslapp ganska tydligt var paketet ska skickas (?). Och tydligen räckte det inte med att kladda över den gamla adresslappen med både bläck och tuschpenna....


Så nu får jag väl ta detta tomma paket till posten en andra gång och se om jag har bättre tur denna gång. 
Mina påklistrade frimärken har inga stämplar på sig, så om jag har riktigt tur slipper jag betala ytterligare 140 spänn.... 



/ en inte alls bitter Lena 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0