kravallstaket i laxå

Denna dag har gått i glädjens tecken. Alla förutom Isac (som var lite seg och drömmande på matten) har varit på bra humör och skrattat och skuttat. Hängde med Milla och Becka på Hallsberg efter skolan och uträttade några ärenden. Därefter styrde vi kosen mot Laxå (och däremellan träffade vi SnorDajja och nytatueradJensa på tåget)
I Laxå mottogs vi av tusentals människor, dock var de inte där för att hylla vår hemkomst utan för att hejja på Laxåkören som skulle uppträda.
Kravallstaket, poliser och säkerthetsvakter var på plats och på torget myllrade det av människor i alla åldrar. (även gamla röfors-lärare var på plats!) Lite blank på ögonen blev jag (och Dajja) emellanåt då vi lyssnade på körens ljuva stämmor

men vilken pärs, hujedane mig!
Mina sandaler gick mer och mer sönder ju längre tiden gick och nu hänger i stort sett (mattias uttryck!) hela sulan löst. Jag har nu lindig nackspärr efter att ha suttit här med loggboken.

Nu börjar House.
Måste rusa
Tjing

Kommentarer
Postat av: dajja!

hahahahahah mattias-uttryck, jag dör lena ditt äckel hahahahahahahahahhahahahhahahahahah underhållande blogg kvinnan men endå hahahahahahahah

2008-04-30 @ 08:18:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0