Karma

Köpte pizza och rulle på la pizza förut. Upptäckte vid en snabbtitt på kvittot i efterhand att jag enbart betalat 1kr och 29 öre för det hela! Jag fick väldigt dåligt samvete för detta vilket resulterade i att jag ringde dem och erkände misstaget och sedan gick tillbaka och betalde de 129 kronorna.

Nu kommer jag nog förhoppningsvis till himlen!

dunka plååååt

I detta underbara väder vill man bara dra ut i värmen i sin 142:a och dunka plåt och epamusik..
Eller så kan man dricka lite viiin, fixa sig lite och dra iväg till filt-häng på Tärnvägen för att sedan i en enorm skara åka vidare till Frimis?  aaah- det låter bra!


Denna kväll ska bli så myysig! och rooolig! och skööön!

Puss pårä

Havrescones

"Somna aldrig hungrig"
Latheten var abnorm i afton och matlagningskreativiteten var i botten.
Brödet var slut... Då tog jag tag i mitt liv och min mjölpåse och slängde ihop en sats med scones!


Det här behöver du:
3,5dl mjöl
1,5 dl mjölk
50 gram margarin
2 tsk bakpulver
0,5 tsk salt
lite havregryn

Såhär gör du:
Blanda de torra sakerna. Tillsätt margarintärningar och mojsa runt med händerna. Häll på mjölken - gegga!
När du märker att det behövs emer mjöl slänger du istället på havregryn! mojsa!

Tryck ut fyra små kakor och nagga dem med gaffel.
Grädda i 250grader i 10 min.


Avnjut gärna till en hel tekanna med smaksatt rooibos-te!

Albin <3

Stelnade till och blev helt apatisk när IKEA-reklamen med en vaggvisa med Albin Gromer kom på tv.
Han är ju så underbar!

Kolla på alla vaggvisor hääär!

Somna aldrig hungrig

Uttrycket "somna aldrig osams" är ju en smart och gullig grej.
I och med att jag inte har någon andra hälft att bli osams med och aldrig heller bråkar med mina kära vänner så har jag ändrat om uttrycket en aning:
"Somna aldrig hungrig"

Jag följde det dock inte igår, utan låg med en krämpande mage som höll mig vaken pga dess oljud.


Kvällens åtgärd: Ett nästintill helt pringles-rör!

Pokerkväll i London

Har haft en underbar The Clash-afton på balkongen.
Observerade att de förmodligen är Florence Valentins främsta förebilder.
"Pokerkväll på Vårbygård" är ju en direkt kopia av "Bank Robber" (vilket jag i och för sig upptäckte redan förra sommaren)




och "Upp på sociala ner på systemet" är snuskigt lik "Death or glory"... 




Lyssna på likheterna!
The Clash vinner dock med hästlängder i båda! MMMHMMums för öronen.

Reklamobservation

Snubben i nya bauhaus-reklamen är han som även är med i riesen-reklamen. Där är han dock dubbad och en mycket mörkare, mer sensuell röst ersätter hans. Stackarn! Snacka om att ta ifrån en man hans manlighet och stolthet...

Sweeeat...

Cyklade trallande hem ifrån universitetet förut. Det var alldeles lagom varmt cykelväder och jag var allmänt tillfreds med mig själv.
Kom ikapp en gubbe men lämnade en två-meters-lucka emellan oss och trampade snällt på bakom honom.
Dum gjort!
För plötsligt kom det en vindpust rakt framifrån och jag cyklade då in i ett moln av svettstank från herren där framför och jag hann inte ens stänga munnen!!
Mmmmh, underbara sommarvärme!

Hittelön?

Jasmina och jag hittade en illaluktande plånbok på en parkbänk idag. Tog den mellan tummen och pekfingret och bar in den till mig. Letade försiktigt igenom facken för att hitta identifikation. Letade upp på Eniro utan resultat.
Gick istället ut på en promenix med sikte på polishuset.

Heroes of the day!
Men på blanketten skulle vi fylla i om vi ville ha hittelön eller inte. Är det någon slags samvetesfråga eller?! Det är ju klart man vill ha hittelön som en fattig student-hero.

Så nu inväntar vi storkovan!

Muffintop

I natt drömde jag en lång och besvärlig dröm. Jag hade bestämt mig för att köpa muffinformar och gick in i en affär som liknade Åhléns.
Fick hjälp av två vresiga damer som jobbade där och de visade mig till rätt avdelning och började sedan sin sälj- och övertalningspredikan.
Ett paket med fem stycken små formar i kostade 150:- och ett paket med två stycken stora formar (vilket jag ville ha) kostade hör&häpna 500:-!!

Ingen mer än jag verkade dock tycka det var speciellt dyrt och mina shoppingkompisar och damerna kollade på mig med smala ögon som om jag var en riktig snålkärring.

Precis innan jag vaknade lyckades de i alla fall övertala mig att köpa de två dyra formarna. TUR att jag vaknade. Annars hade jag haft spenderings-ångest idag!

Akon-bacon

H&M-reklamen mot aids kom precis på tv. Akon var med och jag blev chockad och utbrast: nej men är han med i en H&M-reklam?!
Mamma: Vem är det då?
Jag, Alma och Elin i kör: -Akon!
Mamma: BACON?!?!!!?

Röfors i mitt hjärta

Har nu vaknat upp i Röfors. Känner mig som barn på nytt så fort jag åker in vid Röfors-infarten. Nu ska jag skutta ner för trapporna och äta lyxfrukost!

Synd bara att mor och far är på vift denna morgon. Annars vet jag med mig att jag skulle mötas av en lapp från pappa på matbordet där det stod att han var ute och sprang/cyklade/åkte inlines och var tillbaka kl 8.30... Ingen skulle dock ha sett denna lapp för vi övriga i familjen sov både när han drog iväg och när han kom hem igen. Det är så roligt tycker jag. Och typiskt pappa.

Mamma skulle ha legat och läst NA i sängen med en kopp kaffe om hon inte varit på vift denna morgon. Då hade hon, så fort jag öppnade dörren till mitt rum, ropat godmorgoon med kafferosslig röst varpå jag skulle gå in dit och slänga mig på sängen och dra mig en stund till.

Meeen. Såhär blir det alltså inte denna morgon eftersom de är på vift... Jag borde ha sovit till 12 istället, för då borde de vara hemma igen.

Glad påsk på er iallafall! Ha det så mysigt, för det ska jag ha! Vi ska grilla vid farmor och farfars sommarstuga och låtsas att det är sommar!

Sweeet dude!

Är inne på de sista timmarna i Göteborg. Sorgligt som alltid. Men guud så trevligt vi haft! Igår satt vi uppe på takterassen hela kvällen och drack en massa vin och pratade skit. Idag har vi också spenderat mycket tid där uppe i solen. Nu ska vi gå ner till starbowling och regera över banorna ett tag! Men jag mår illaaa! Puss!

Hatad?

Har upptäckt att fyra personer tagit bort mig från Facebook under det senaste året/halvåret. Känns sådär måste jag säga... Är jag verkligen så hatad?

Gratislyssning

Satte mig på balkongen för att njuta av kvällsvärmen.
Stördes i mitt njutande av att grannen bredvid hade balkongdörren öppen och där inne kollade på djursjukhuset eller liknande på högsta volym.

Blev nedstämd av att höra sorgsen musik och en tjej prata om hur orolig hon var för att hennes häst skulle plågas till döds i hästtransporten...

Gick därför in igen och lyssnar nu på glad musik och ska ta tag i min Göteborgspackning.
Måste dock packa upp väskan jag hade sist jag var i Göteborg först...
Det var ju drygt en månad sedan men upptäckte att jag visst råkat ignorera uppackningsprocessen.


Meeen. I morgon börjar mitt påsklov och det ska jag alltså spendera med underbara Milla, Becka och Glenn. GÖÖR TREVLIGT!

Sköna ensamhet

För första gången på... (Eller i typ hela mitt liv) njuter jag av att komma hem alldeles själv för att skrota runt och sedan sova. En sådan befriande känsla.

Kvällen har dock varit riktigt trevlig! Vårkonsert, förfest och sedan satin!
Kvällen var ju som jag precis sa riktigt trevlig. Men samtidigt var jag inte riktigt närvarande. Jag vet inte vart jag var istället, men träffade massa nytt och gammalt folk och det är ju alltid trevligt!

Nu ska jag insupa den underbara tystnaden och ensamheten och sedan sooova ända tills jag vaknar av mig själv!

Sjukaste var förresten taxiresan hem. Två pojkar åkte med från Max och skulle bara runt hörnet (till engelbrektsgatan) och var tvungna att betala 70 (!) spänn!! Och jag behövde bara betala 90 hela vägen hem sen. Vilket är en betydligt längre sträcka. Fastpris är alltså inte alltid bra. Och "taxi framåt" är definitivt inte bra!
Tack och hej

"Vi som lyssnar på musik och känner igen oss i texten"

Robyn live från Behrns salonger igårkväll på tv - nu på repris...
Jag sitter på golvet med munnen öppen och bara beundrar denna kvinna.
Så sanslöst bra!
Tycker dock det är lite läskigt att hon lyckats ta sig in i min hjärna och skriver alla låtar om sådant som snurrar där inne....


Nu ska jag piffa upp mig inför tentafest!! (som jag egentligen inte är värd...)
Funderar på att slå till på stort och platta håret! Det har jag inte gjort sen gamla kungen dog, som räven sa
And every time I scratch my nails down someone else's back
I hope you feel it...well can you feel it?


Och såhär en vecka efter vredesutbrottet och knivkastningen på Palette kom jag även på att min sedan länge planerade Alanis Morissette låttext tyvärr passar nu iallafall...

And every time I scratch my nails down someone else's back
I hope you feel it...well can you feel it?

Skämmes! x4

Tenta idag, jag överdriver om jag säger att det gick dåligt... För det gick så fruktansvärt dåligt att det inte är sant! Lyckades inte ens improvisera fram svar - skämmes Lena!

Tappade cykelnyckeln någonstans på universitetet och min värld höll då på att gå under. (ringde dock studentcentrum och den hade blivit upphittad och inlämnad som tur var) - men skämmes iallafall Lena!

Cyklade vid 15 till gymmet efter att ha myst med Jasse och marre efter tentan. Vi tog även en "liten" 50-minuters-nap! Hur som helst. Efter gymmet kom jag på att jag var tvungen att köpa snacks till kvällens tillställning (bara det är ju värt ett skämmes (träna och sen köpa chips...)) Inte nog med det så gick jag därmed in på ÖoB i min svettiga kropp och mina svettiga träningskläder!! Skämmes!

Och sist, men absolut inte minst: i och med min snacksshopping blev det fullt i cykelkorgen så jag fick ta träningsväskan som är en RYGGSÄCK!!!!! på ryggen och cykla genom hela stan! SKÄMMES Lena!

Har nog aldrig känt mig så uttittad någonsin. Vet inte om det berodde på min riviga spring-frilla, min träningsoutfit, den enorma snackspåsen i cykelkorgen eller ryggsäcken jag hade på ryggen... Det är nog hugget som stucket som räven sa...

Ge mig motivation, ba baba baaam

Jag förstår mig inte på mig själv.
Marknadsföring är det ämne jag tycker är allra mest intressant och roligt inom Företagsekonomin. Funderar till och med på att plugga det på C-nivån.
Men nu när markadsföringstentan nalkas så har jag ingen som helst lust att plugga eller lära mig något.
I och för sig är det väl förmodligen för sent att lära sig något nu eftersom tentan är i morgon bitti 8:15 sharp...
Neheru! Detta är det skumma med mig. När det är någonting roligt man håller på med borde man väl åtminstone bli liiite intresserad och motiverad? neeeee inte Lena inte. Hon sitter hellre en hel dag med sina vänner och kollar på sex and the city, och hon småhandlar hellre på Lucullus med en annan vän och hänger sådär lite cool vid cykeln i en timma och pratar skit utanför vännens hus.

Kanske kan Gud ge mig lite hjälp denna gång med? Snällaaa!
Sist på förra kursen (pinsamt. kommer inte ens ihåg vad det var för kurs...) så klarade jag ju tentan på något mikakulöst sätt trots att jag bara pluggade dagen innan (!) pinsamt dåligt, jag veet.
Men kanske skulle han med stort H vilja vara på min sida även denna gång?
Det skulle uppskattas!


NEHE. det här duger inte! Nu ska jag försöka plöja mig igenom sammanfattningen för andra gången... Känns inte som om det är enough att läsa en 10 sidors-sammanfattning istället för en 600 sidors-bok, meeen. Bättre än inget kanske?

*drar svansen mellan benen och skääms*

Bulltest

Kände att jag behövde lite spänning i min vardag.
Begav mig därför till min bullfrys och plockade upp tre stycken bullar: en som farmor bakat, en som mamma bakat och en som kommer från ICA.

Sedan började testet. Vilken är egentligen godast?
Resultatet var inte så nagelbitande.
Jag kom fram till att de alla är goda på olika sätt.

Farmors är god när man är sugen på någonting smakrikt och spännande då det är kardemumma i den.

ICAs är faktiskt väldigt god för att vara en ICA-bulle.
Den är fullproppad med kanel.

Mammas är så ljusa, degiga och vaniljsmakande så det blir en stor, härlig deg i munnen när man tuggar - på ett positivt sätt.


Såå.. Detta test slutade oavgjort.



Hmm... just det. Tenta på fredag var det ju... man kanske skulle plugga istället för att äta och hamna i bullkoma....?
Too late - nu är det även family guy på tv....

Döda eller inte döda...?

Jag blir så otroligt arg när mitt mobila internet inte fungerar som det ska. Har nu i ca 10 minuter pluppat ut den där pluppen, satt i den igen, försökt koppla upp, kopplat ned fast den inte ens var uppkopplad in the first place, tryckt koppla upp igen, stängt programmet, dragit ut pluppen, satt i den igen, kopplat upp, tryckt ring upp igen, tryckt ring upp igen en gång till, gått lös på enter-knappen för att poängtera att jag vill ringa upp igen (!!!!), kopplat ned, kopplat upp.... och så vips! Internet autentiseras och yeeey. Jag har internetuppkoppling!

Ska det verkligen behöva vara såhär omständigt?


Den kraftladdade meningen: "Jag har lust att döda någonting" höll på att slinka ur min mun. Men efter att vi i afton kollat på Hostel känns det lite smaklöst... Så nej, jag vill inte döda någonting, men arg blir jag!


Nu blir det till att avnjuta det nya family guy-avsnittet om internet tillåter.
Godnatt party people

JAG HAR FÅTT FÄRG OCH FRÄKNAR!!!

Mitt humör går verkligen som Lisebergsbanan. Igår var jag så otroligt arg att jag inte somnade förrän kl 3!

Men idag är jag glad igen!

Har nu suttit ute på min förtjusande balkong och läst sammanfattningen av marknadsföringen samt hela arbetet som vi ska opponera på på torsdag!

Gick nu in en sväng för att ta mig någonting svalkande och dricka och WHHHHAAAAT?!!
Jag möttes av min egen spegelbild i hallen och upptäckte till min stora glädje att jag fått färg på bröstet och i ansiktet samt att en acceptabel mängd med fräknar framträtt på nosen!


Bildbevis:
SER NI!?!

Vidriga, skamlösa människor

Mitt humör är nu på botten igen och detta tack vare min kvällsläsning på na.se

Jack & Jones-reklamen som fick mig att se rött för några veckor sedan han nu fällts som könsdiskriminerande (både för män och kvinnor enligt Aftonbladet). Och detta är mer än rätt!

Det som nu får mig att bli mörkrädd och så frustrerad att jag snart börjar tjuta är alla kommentarer på artikeln på na.se.
Jag förstår verkligen inte hur vissa människor har blivit uppväxta för att ens kunna skriva något så korkat som den allra största delen av alla kommentatörer gjort där.
Av alla 41 kommentarer är det sex (!) stycken personer som verkar ha sunda värderingar och sund människosyn och inte bara uttrycker sig nedlåtande om kvinnor eller säger att "de som anmält detta är bara sådana som är skitfula och har för mycket fritid".

Jag blir så fruktansvärt irriterad på detta alltså! jag vet inte vart jag ska ta vägen...


"M Wallin skrev: Det är ju trevligare med snygga tjejer, än fula tjocka kärringar.

Zoot skrev: Det är trevligare med intelligenta kommentarer än korkade. Det handlar om vad reklamen gör med vår syn på män och kvinnor. Inte om det var snyggt eller inte, det är en snygg tjej, men vad har hon med herrkläderna att göra? Det bryter mot riktlinjerna för hur reklam ska vara utformad. Din kommentar säger en del om hur du värderar människor.

Göran skrev: Du kan inte ändra på det faktum att kvinnan faktiskt är skapad för skönhetens skull och för att föda barn och de är även fysiskt svagare än männen. DNA helt enkelt.

Stig-Bertil skrev: Homo sapiens har utvecklats och funnits i flera hundra tusen år och nu de senaste... 60 åren har kvinnan kommit på att något revolutionerande har hänt och man ska kunna få och göra samma saker som män. Skrattretande. Nej! Vet er plats. Män är bättre på allt och ni har er funktion i det. Göran skriver. Glöm aldrig att allt det ni har har ni fått av männen och det kan vi ta tillbaka när vi vill!!"


Vart är vår värld påväg?!

Jaaaa!

Dagen blev plötsligt ännu bättre! Jag upptäckte precis att de tagit bort den där förgrymmade byggplasten från bygget här utanför. Nu uppehåller ingenting mitt insomnande inatt. Gött sa räven!

Perfect day på riktigt

Den började med frukost på Annicas 20gradiga balkong. Vi satt kvar där tills vi lagade lunch som vi avnjöt på balkongen. Hon skulle sen börja jobba och vi promenerade bort till usö, köpte glass och sedan begav jag mig hem. Vände i dörren och begav mig till becka där hon och Milla väntade. Mikaela sammanslöt med oss och det var dags för premiärgrillning på uteplatsen som vi rensat och gjort så fin. Åt en delikat måltid och satt kvar där ute ända tills det blev mörkt. Spelade poker (jag lyckades inte skrapa ihop ett enda poäng men var nöjd och glad för det!) Kalasade även på en alldeles magisk morotskaka som bex och milla tidigare på dagen så omsorgsfullt tillagat. Detta var verkligen den ultimata perfekta dagen med stoort P. Tack mina fina vänner för detta! PUSS

Snorets återkomst

Välkommen du kära vår....

Jag kan knappt andas, men kan däremot "vissla" bjällerklang med näsan!


Nu kom söta Annica med allergitabletter till mig. Starka grejer tydligen... Nu får vi hoppas att jag får bukt med snoret, nysningarna och de rinnande ögonen.

Jag är trött på att kasta pärlor åt svin

Och ett svin är precis vad han är.. Så sjukligt egocentrisk och vidrig. Nu är det slutgråtit över denna idiot. Jag äcklas av mitt svunna halvår.

Drömmen om coca cola

JÄMT när jag druckit vin på kvällen drömmer jag om coca cola på natten. Det är en sjuklig dragningskraft till colan såhär dagen efter. Drömde en sjukt skum och äcklig dröm där en väldigt äcklig man hela tiden var närvarande. Vi stötte också på en naken, duschande tjej med "pillesnopp" utanför pressbyrån vid universitetet... Vi gick oinbjudna in i hennes lägenhet i bågen och började spela pingis. Trots dessa skumma fragment var det enda jag kunde tänka på och tjata om att jag var TVUNGEN att gå och köpa cola..


MÅSTE gå och köpa cola nu...... *manisk*

Tack byggarbetare

Försöker sova. Byggplasten som så omsorgsfullt omslagits kring byggnaderna här runt omkring min lägenhet fladdrar (leker) i vinden och uppehåller mig från att sova. De överröstar mina inre röster. Inte okej! Skall ändå försöka sova. Denna kväll har varit otroligt trevlig. Har spenderat den med mina kära vänner Becka, Mikaela och Jasmina. Mat, vin och Cornelis-filmen stod på schemat. Heelt underbart! Godnatt folks

Schteek

Jag är nära på att dra på mig bikini och lägga mig och schteeka på balkongen.
Så varmt är det där ute! (nästan i alla fall)
Fast med tanke på att jag har ont i halsen och är hes (säkerligen pga att jag skrek som en stucken gris igår när jag vaxade benen) känns det kanske inte som en 10poängs-idé...


Får nöja mig med att ha balkongdörren öppen och sitta och oroa mig för att min tassle som håller fast gardinen ska blåsa iväg när tyget leker i vinden... (haha. så töntigt när man skriver att något dött ting leker i vinden...)

Fundering

Kanske skulle ligga kvar i sängen hela dagen? Har inget bättre för mig. Ska tentaplugga och korrekturläsa vårat pm. Men det kan jag ju göra härifrån min lilla phony. Det jobbiga är ju om man blir hungrig. Eller "nödig". Neeee förstör. Jag måste nog gå upp iallafall. Blev sugen på ägg. Ha en trevlig dag kära människor!

Kvällsböl

Kollade på jobbjägarn. Grät nästan lika mycket som den föredetta arbetslösa kvinnan. Nu är det dags för lyxfällan. Får se om det fortsätter i samma stil.. Jag har namnsdag idag, Irma-dagen!

B2C

Jag har växt upp till att bli en riktig businesskvinna på äldre dar utan att jag var medveten om det. Sålde mina sommardäck från min älskade, forna, limegröna bil. Utlagt pris: 750 riksdaler. Mannen insisterade på att ge mig 800. Det måste varit mitt fasta handslag och mina starka muskler jag uppvisade när jag bar däcken mellan bilarna som gjorde att han fruktade och ej vågade pruta utan istället gjorde det absolut motvända. En fårtacka, säger jag!

Sorgliga Örebro

Läste om ett 16år gammalt mord i Örebro på aftonbladet imorse som ikväll tagits upp i Veckans brott med Leif GW Persson.

Det var ju relativt länge sedan detta hände, så jag har inte förut hört talas om detta fall - men det kallas "tvättstugemordet" och fyyy vilket rått och vidrigt mord. Det är ju så otroligt sorgligt. Hoppas några nya tips kan hjälpa den stackars kvarlevande mamman att få upprättelse...
Inte nog med det togs även styckmordet upp i samma program. Det benämns tydligen som "Sveriges mest omskrivna och omtalade mord detta år". Och så "den värsta serievåldtäktsmannen genom tiderna".. Och förra veckans gruppvåldtäkt på öppen gata mitt i stan...
Det börjar verkligen bli sinnessjukt här i Örebro. Jättesorgligt i och med att det ju egentligen är en sådan fin stad. Men nu börjar det faktiskt bara bli läskigt och obehagligt.
http://svt.se/2.139877/veckans_brott

Idiotisk reklam

Skandiareklamen.
När en man och en kvinna sitter bak i en taxi och "slaskar mule" och börjar plötsligt tjaffsa om vem de ska åka hem till. Typ såhär låter det:
Kvinnan säger: Nygatan blablabla..
Mannen säger: Meen, vi kan väl åka hem till dig?
Kvinnan säger: men jag har ju alla mina kläder hos dig!
Mannen säger: men det är ju mycket mysigare hos dig...
Kvinnan säger: mäh! vi är ju alltid hos mig!!
Min fundering: VARFÖR i hela fridens namn har kvinnan alla sina kläder hemma hos honom när de alltid är hos henne?!?
Mycket ologiskt och idiotiskt av henne!


UPDATE!
Nu kom denna idiotiska reklam på tv igen och jag upptäckte att det snarare var jag som idiotisk. Det var visst mannen som hade alla kläder hos henne, så då blev det hela på en gång helt logiskt.
Typiskt...
Fel av mig! Förlåt!
Mannen säger: Man vi kan väl åka hem till dig väl åka hem till dig

Kan Lena fixa't? Klart hon kan!!

Tog precis sönder brödrosten - och fixade den igen, med hjälp utav en fet kökskniv! (och ja. jag drog ur sladden innan jag petade ner kniven!)

WOEOEOH stolt tjej

Kvällens irritationsmoment

... Mina grannar kan sannerligen inte parkera! För att vända det till något positivt: Jag kommer bli expert på att fickparkera på platser som tillsynes är totalt omöjliga att parkera på.

Trött tjej på repeat

Är helt slut idag. Oklar anledning.
Hade en halvdag på statsbiblioteket och beslutade för att fortsätta lite smått hemma eftersom vi ligger så bra till (ha! så det så)
Kom hem, åt lite nudlar (var hur sugen som helst på det och skippade därför kycklingen, riset och currysåsen som jag hade så fint upplagt i en matlåda!)

Sedan kom den som en smäll -  matkoman!

Somnade på soffan till Family Guy (skämmes!)
Har nu vaknat till liv så pass att jag vågat ge mig in på skrivandet av kritikdelen till vårt PM.
Under middagsluren försvann dock de flesta idéer jag hade i huvudet när jag cyklade hem från stan lite tidigare...
Nu går det trögt.


Får nog sätta igång ikväll istället.


Nu snart ska jag och storhandla med Annica och kolla på en lägenhet i samma veva!
Spännande!


Just det. "Repeat" i rubriken syftade till att jag lyssnat på Robyn - Call your girlfriend (snuskigt sorglig men bra!)
och Salem al Fakir - Split my personality (bassflow remix) (viktigt att det är bassflow - annars är den mycket segare)


Heppåre

Okynnes-avocado

Det luktar bränd pannkaka i hela lägenheten som en produkt av någon grannes misslyckade matlagning. Detta fick mig dock att känna för att tugga på någonting. Kilade iväg till köket och kikade i kylskåpet. Hittade till min stora glädje några avocados. Yeey, tänkte jag och delade på en. Toppade med en klick crème fraîche och kryddade och citronsaftade lite.

Det negativa med detta var ju att det var så sanslöst gott att jag nu suktar efter resterande halvor som ligger i kylskåpet...

Får borsta tänderna eller något istället så jag förstör det goda.
Söndagsbekymmer #1

RSS 2.0