run bitch ruun

Igår var det söndag, och jag var ledig hela dagen! Vilket innebär att jag kunde sova hur länge jag ville på morgonen..
Såklart vaknar jag så snuskigt tidigt som 8:20 och kikar på mobilen efter nattens skörd av fyllesms eftersom jag var präktig och låg hemma både fredag och lördag-kväll. När jag väl öppnat ögonen är det för mig omöjligt att somna om och jag drappas av lite lätt panik. Slutligen bestämmer jag mig för att gå ut och gå en lång och rask morgonpromenad i skogen. Så jag går upp, tar på mig supersportiga kläder för första gången sen sista idrottslektionen och beger mig ner på nedervåningen där jag möts av min pappa som redan har cyklat Siren- och Västra laxsjön runt. Han ger mig sin lilla GPS för att jag, när jag sedan är hemkommen, ska kunna tracka min väg genom skogen samt se genomsnittshastighet. Jag blir även tillsagd att ta med en plastpåse i fall jag skulle hitta några kantareller på min färd och tvingas därmed ta en midjeväska för att få med mig allting.
Llockan 9:00 ger jag mig iväg mot Västervallen i ett högt tempo. När jag sedan når skogsbrynet får jag plötsligt en rasande lust att springa - så det gör jag! och så satte jag hela tiden upp nya ställen där jag fick tillåtelse att stanna, vilket slutade med att jag sprang nästan hela skogssträckan på hela 800 meter. det är faktiskt imponerande om man tänker på min sjukt ospringiga kropp. jag var iallafall nöjd över mig själv, och det är huvudsaken ;)
Hur som haver så kommer jag sedan ut vid Husaberg och vandrar in mot Röfors igen. Tar en liten avstickare på Ams och är sedan tillbaka 9:48 lagom trött och mör. Då börjar jag med situps tills jag känner av olika typer av smärtor. Då slutade jag såklart eftersom man skall lyssna till sin egen kropp. Idag har jag som vanligt en hemsk träningsvärk vilken gör att jag inte kan hosta upp mitt tjocka slem som jag i snart 2 månader haft i min hals. Vilket dilemma!

Jag är inte skapt för att träna helt enkelt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0