Sacramentos idiotos

Åkte tåg hem från Örebro idag.
Kände mig nöjd och belåten över att ha hittat en plats i en varm, lugn och skön vagn där enbart jag och en läsande dam satt. Självklart kommer några unga män (i min ålder eller lite yngre) inklampandes och sätter sig precis framför mig och talar med STORA bokstäver.  Jag satt där i Elins mysiga pannband och hade planerat att läsa lite ekonomistyrning. Det gick inte för sig. De pratade så högt att det skar i öronen på mig (jag vet, jag låter som en gammal tjurkärring). Den ena sa till den andre att han skulle bli pappa snart. Den andre lät förståndig och frågade om det var något han var beredd på osv... Den ena svarade moget att det kändes bra och att hans 'partner' skulle gå på tåget snart så skulle de få träffas. De pratade om att de hade blivit kallade till sjukhuset för att prata med psykologer. Fint tänkte jag, de vill bättra sitt beteende! Men icke! När väl tjejen klivit på tåget började de alla prata om olika saker man kunde använda för att kunna röka på trots att spice och allt vad det nu heter blivit olagligt. Salvia var tydligen bra sa dem. Man blev bäng i åtminstone två timmar... Synd bara att den blivande pappan inte skulle kunna röka på så mycket sen om fyra månader när ungen kom. Och han skulle inte heller kunna supa alls lika mycket som han gjorde nu... Jag satt där helt häpen och kände att både jag och den läsande damen i samma vagn bara demonstrativt ville resa oss upp och gå därifrån. Men som den blyga svensk man är satt man bara kvar och lyssnade på skiten. En av killarna började sen släppa ut sina gaser varpå han sa att det aldrig skulle börja snöa om han släppte sig så mycket som han nu gjorde. Jag förstår inte vad det är med mig och skitlukter på tåg. Det är ju seriöst det äckligaste som finns i denna värld! Usch!
Hur som. Föroreningskillen gled sen återigen in på psykologsnacket och berättade att han idag fick reda på att han skulle på utredning för de anade att han var psykiskt störd. No shit? De började även prata om att man uppenbarligen kunde ta ca 300 sömnpiller innan man dog. Den ena hade testat och tipsade dem andra om ett youtubeklipp när han satt där helt borta med ögonen fastfrysta åt ena hållet....

Slutsats: Det finns många idioter här i världen. De är fullkomligt medvetna om hur dumma de är, men finner det ändå fränt på något konstigt vis. Bara det att de stöddigt skriker ut sina idiotiska helgnöjen får mig att vilja spy!
Jag förstår inte nöjet i det. Samma sak som att Apoteket i Laxå nu för andra gången på en vecka har fått inbrott. En man i 20-årsåldern hittades i går natt helt utslagen i en sandlåda i Laxå och togs omhand om polisen. Nej jag förstår verkligen inte hur folk tänker och om de verkligen kan vara nöjda över sina liv när de är bäng 24/7 och kriminella redan innan 18års ålder. Patetiskt säger jag bara!

Kommentarer
Postat av: Elin

"Vart är vi på väg i det här landet älskling?"



Ingen jäkla semester iaf....:(

2009-12-08 @ 17:07:22
URL: http://elinhenningsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0