Frosseri

mycket spännande att mina besökare skjuter i taket hela plötsligt!
Jag undrar vilka alla är, det är mycket roligt med så många läsare, men det skulle bara vara kul att veta vilka som är intresserade av mitt liv helt plöstligt ;)

Millis och jag hade den fetaste dagen någonsin igår. Vi åkte ner till Ica på förmiddagen och köpte chips, dipp, cheeseballs och massa lösgodis och åkte sedan hem till mig igen. Där la vi oss under en varsin mysfilt och svullade. Nej förresten- vi lagade mat först. Fläskfilé, pommes, vitlöksbaguette, sallad och avocado med örtsalt (fint!), pepsi och en pizzaslice var från gårdagen.
Efter att vi sänkt allt detta började vi svulla på de övriga godsakerna medan vi kollade på film och vh1!
När klockan närmade sig midnatt och vi fortfarande låg där och åt började jag känna att tog emot att äta mer cheeseballs. (Vi hade vid det här laget även fixat fram ännu en vitlöksbaguette till kvällsmat) Hur som helst. cheeseballs är ju så gott, så jag kunde inte sluta trots att jag kände att spyorna inte var långt borta. Som väntat kom tillslut allt upp igen och jag kunde sova gott! Vi vaknade dock kl 0840 av världens fetaste åsk/blixtnedslag. Strax utanför Röfors, där pappa just då var ute och sprang, ahde det slagit ned. Det var en sån smäll att både milla och jag satte oss upp i 90 graders vinkel på en halv sekund, sjukt obehagligt sätt att vakna på!

Nu ska jag gå ner o hosta ikapp till slutet av Harry Potter - de vises sten. Familjen har marathon där nere!
TJA
NEJE! nu hör jag eftertextsmusiken. jag missade det :(

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag är en av de hemliga läsarna, sedan igår!

:)

Det är för att det börjat sippra in läslustsväckande citat ur din blogg på facebook news feed (nej, jag har fortfarande inte ändrat till svenska)



/Din forna klasskamrat Sofia Eriksson, fortfarande lika härlig som vanligt :P

2009-07-08 @ 22:08:38
Postat av: Elin

meh! tack för att jag har blivit informerad om att min far höll på att få en blixt i huvudet!!! du din usla....

2009-07-11 @ 13:54:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0