Gräschön

Idag for Milla och jag upp ur sängen kl 9:50 efter att ha kollat klart på Sunes sommar som vi påbörjade igårkväll.
Vi var fit for fight för bad och funderade på Sandviken. Vi kom på att vi kanske inte hittade dit och lade ner den idén.
Istället begav vi oss till Grässjön (gräschön) bortanför Cissis trakter. Där hade man inte varit sen den gamle kungen dog, så det var mycket roligt!

Väl där mötte vi en gubbe på första klippan. Typiska folkskygga svenskar som vi är, vandrade vi bort till den andra klippan lite längre bort för att få lite privacy.

Där låg vi sen från halv 12 till halv 5 och stekte, fastän det var mulet och smådugga en liten stund. Men vi klarade oss ändå mycket bra. Jag brände ryggen då jag satt emot den i timtal när vi spelade ägget.
Milla vann, men det var nog bara för att jag var nybörjare... det var ett mycket roligt kortspel iallafall!
Mitt under vårt spelande kom en vindpust och drog tag i filten som vi spridit ut över klippan en bit bort och ställt kakburken på. Filten och kakorna for i vattnet och jag flög i efter, för vi fick för oss att det var någonting annat, av mer värde, som låg på filten. Det var det dock inte, men jag drog iallafall upp filten för klippväggen idag och vi sysselsatte oss en lång stund med att försöka krama ur den. efter några timmar i solen igen var det snustorr - efter mycket effektivt kramande!

Vid 4-snåret kom tyson förbi på en liten visit, men vägrade bada med rädsla för att bli blöt. Han slapp och vi bestämde oss föra tt åka hem istället.
Så så blev det.

Nu är jag hemma och har väldigt väldigt tråkigt.
Tror att jag skall sätta mig med min älskade "sålänge vi båda andas" och växla värld för en stund.

Tack Milla för en underbar dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0