Drastiska åtgärder man tar till då man inte kan sova

Igår var det helt omöjligt för mig att somna. Hade först och främst lagt mig ner för att läsa sammanfattningen på Principles of marketing. Men med min höga självdiciplinsnivå så blev det såklart inte så. Jag ägnade istället en dryg timma på att designa Tyson blogg(!!)  Kommer bli guld när han börjar skriva om sina spännande historier och om livet som DrTai.   Hur som. När jag avslutat detta och stängt av datorn var klockan 2 och då kände jag att det var dags att sova. Försökte verkligen. Men hade alldeles för hemska, jobbiga och gamla tankar i huvudet som gjorde det omöjligt.
Sträckte mig efter mobilen. Satte på Bella's Lullaby och tänkte att den även kunde vagga mig till sömns. ICKE - Trots att jag verkligen försökte tänka mig att Edward låg bredvid mig och inte ville någonting hellre än att jag skulle somna så han skulle kunna ligga och observera mig och spekulera i vad jag drömde om.
Blev sedan en smula desperat. Slängde av mig täcket och klampade ner i vardagsrummet och grabbade tag i en skiva - Klassiska mästerverk. Denna skiva lyssnade jag ibland på när jag var liten och låg sömnlös. Tänkte att detta gamla knep skulle få mig att slappna av och kunna somna.
Lyssnade på volym 1, alltså väldigt väldigt lågt, så istället för att bara ligga och slappna av, låg jag på helspänn och koncentrerade mig för att höra musiken. Kunde inte heller ligga på sidan eftersom mina hjärtslag i öronen och prasslet från kudden då överröstade musiken. Låg alltså rakt uppochner på rygg och skärpte varenda sinne i kroppen för att uppfatta tonerna. Inte heller detta var effektivt...
Jag hade satt "sleep" på en timme på stereon och låg fortfarande vaken när jag tillslut upptäckte att det stängts av. Jag var först hoppfull och trodde att jag höll på att bli så trött att jag inte kunde höra musiken längre, men så var det alltså inte.
Somnade sedan tillslut, tro det eller ej, av ren utmattning någon gång efter 3.
*Fasar inför att gå o lägga mig ikväll*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0