Three apiffanys

I natt, när jag tillslut lyckades slita mig från msnbowlingen och lade ner mitt tjocka huvud på min kudde, fick jag den första, häpnadsväckande uppenbarelsen.
Jag har i 15 dagars tid legat och sovit på fel huvudkudde!
Jag har legat på mina sleepovers kudde, istället för min egna superfluffiga och sköna. Inte konstigt att jag ständigt är trött. Ens huvudkudde är ju A och O.

Den andra uppenbarelsen är något som för mig varit en gåta och det vanligaste samtalsämnet en tid nu. Min plattång har varit helt spårlöst försvunnen.
Jag har fått stackars farmor att leta igenom lägenheten i jakt på den. Jag har frågat Becka om råd och hon har erbjudit mig hennes. I morse entrade jag mitt rum efter att ha sminkat mig och då allt som återstod var hårfixningen. Jag bestämde mig once and for all att jag skulle hitta min kära plattång.
Jag tog tag runt min enorma klädhög i fåtöljen (där jag tidigare letat flera gånger) och vände upp och ned på den. Tror ni inte att den lille rackaren ligger där då? Joo-o!
Det blev ett minst sagt kärt återseende!

Den tredje är tyvärr inget som jag kan få creds för. Det var nämligen Becka som helt plötsligt idag fick en "förhållande-uppenbarelse" som hon så fint kallade den.
Jag hoppas inte du tar illa vid när jag nu berättar om den, Bex. Säg till isåfall!
men jag tyckte det var så himla smart och vackert att jag bara måste få återberätta det:
"Ett bra förhållande borde skapa synergi, inte bara att man "klarar sig" tillsammans, utan att förhållandet ska skapa en extern lycka som man bara kan skapa genom den andra personen och en själv, tillsammans. Inte heller någonting man kan skapa i ensamhet eller med någon annan"
*inte ett öga torrt*
Synergi, ladies and gentlemen!

natti!


Kommentarer
Postat av: Sofia

Hon är ju för filosofisk den där rebessssa

2009-11-18 @ 13:36:11
URL: http://sofiarthursson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0