Almost utbränd

Har idag klarat av skrivit min absolut första tenta. Jag är så otroligt lättad över att ha det gjort att jag inte kan uttycka det tillräckligt i ord. Gårdagen var HEMSK! Jag fick panikångestattack innan jag gick och lade mig. Kände att jag inte kunde nånting. Hade bara sovit 4 timmar natten till igår och satt sen nonstop och pluggade från halv 12 till 23. Inte konstigt att man blir lite dum i huvudet av det kanske. men uschja. Nu är det gjort! och jag jag har gjort så gott jag kan! Får se om det räcker till... hoppas det!! *håller tummarna så att knogarna blir vita*

Efter tentaskrivningen åkte jag och Becka in till stan för att tröstshoppa lite. Jag köpte dock ingenting, men jag höll på att få en utgift iallafall. Klockan var 15:30 och vi kom på att parkeringsavgiften gick ut 15:33. Vi småsprang till parkeringen och ser en liten lapp-Nils omkringgåendes på parkeringen. Vi slängde oss in i bilen och slet bort parkeringsbiljetten och satte igång motorn innan han hann uppfatta något, och han tog sedan sin bil och körde iväg. Jag stängde av bilen igen för jag kände att jag ville unna mig en bulle och gick därför in på Klippet och köpte en med vaniljkräm, to go! Vi satte oss i bilen igen och denne man kom tillbaka igen - i en ny bil.
Vi drog fortare än ögat.

Åt precis bullen. DYNGtorr. Vilken besvikelse!

För att återgå till tentan. Jag har längtat efter denna eftermiddag länge. För jag visste att jag nu skulle få en helt ledig eftermiddag för första gången på över en vecka. men ICKE. Upptäckte att vi har 7 bokföringsuppgifter att göra tills i morgon. Man får ju inte en lugn stund. Jag kommer bli utbränd!

Får se när jag orkar ta tag i övningarna.. inte än på många timmar iallafall! För nu lyssnar jag på Fatboy Slim - The rockafeller skank. Hade glömt bort hur skön den är!

PUSS!

Kommentarer
Postat av: Bex

men usch.. en panikångestattack fick du väl ändå inte? :O

2009-10-13 @ 20:44:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0