Mitt livs första arbetsintervju avklarad

Vilken härlig dag. lalalalalalalalalalala! (ted gärdestad-låt för er obildade människor)

Trots att jag satt och hoppade upp och ner i stolen av nervositet de 15 sista minutrarna på föreläsningen i förmiddags har hela denna dag hittills känns jätteskön och problemfri!
Jag gick 30 sekunder innan alla andra för att hinna ta mig till usö-parkeringen och därefter gå till Vandrarhem/hotell-Livin för min allra första arbetsintervju. "Förutsättningslöst prat" hade den personalansvarige kallat det, men väl där var det som en riktig intervju.
 Jag skulle berätta om mina goda respektive dåliga sidor. Hon frågade huruvida jag var en ordningssam människa eller ej. Jag erkände blygsamt att jag bakom mina egna stängda dörrar hemma inte var så värst ordningssam, men att jag kunde vara det om det krävdes det av mig. Jag fick tänka mig ett scenario där en otrevlig person kom fram till mig där jag stod i receptionen. Hur skulle jag agera? Jag babblade på om hur de övriga gästernas syn på vår kundbehandling skulle försämras om jag skulle vara otrevlig tillbaka och svarade att jag förmodligen bara skulle ta ett djupt andetag och ändå vara trevlig. Jag avslutade mitt svar med service-yrkenas mest framstående klyscha; "kunden har alltid rätt". De två damerna som intervjuade mig nickade instämmande och mumlade: "kunden kommer alltid först - bra!".
Hotellägaren kom in på kontoret och vi reste oss upp och tog i hand. Damerna presenterade mig "Det här är Lena, hon har gjort ett mycket bra intryck på oss"  .. yeyyeye!
De sa att de tyckte jag verkade vara en väluppfostrad, glad och ärlig person som hunnit med mycket under mina 19 år i livet..  Alltid kul att höra sådant!

Det kändes riktigt bra och jag är nöjd och känner att jag gjort det bästa jag kunde!
Det var tyvärr tio pers som höll på att intervjuas nu och de skulle bara ta in 2 personer. Så jag får väl se. De oroade sig över mina unga ålder så det kanske är en nackdel som de uppmärksammar.
Hur som helst så var det väldigt roligt och lärorikt att bli utfrågad på detta vis och jag känner mig som sagt nöjd.

När invervjuen var avklarad åkte jag upp på stan och fick en ny klocka eftersom den gamla gått sönder två gånger. Gick vidare till H&M och upptäckte att det var tok-rea! Hittade en liten chic klänning och en tigermönstrad(!) blus som jag gick in och provade. De satt som smäckar båda två så jag spatserade iväg mot kassan och fick de båda plaggen för 350:- heelt okej! Överlycklig över mina fynd, gick jag ut och till bilen för att hämta upp pappa och sedan åka hemåt.
Storhandlade massa gött på Ica och sitter nu här och är framme i Nutid.

Nu börjar fredagsmyset - med lite plugg, såklart!
Senare blir det dock mys på riktigt, i form av en hederlig familjekväll (minus elin :(), räkpanna och Idol!
GÖTT!


Jag är just nu lika glad som jag ser omunter
och bredaxlad ut på denna nytagna bild...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0