Allt är silver som glimmar

Denna förmiddag var pest och pina. Becka och jag satt längst bak i hsl1, en mycket stor hörsal, och såg ingenting av det Stigvig kladdade ned på tavlan. Hörde knappt någonting och var alldeles för trötta och flamsiga för att förstå något.

När det äntligen var över drog vi in till stan en sväng. En mycket snäll permobilburen utländsk man gav mig 5 kronor för att jag skulle kunna betala parkeringsavgift. Jag tackade tusenfalt och
becka och jag sprang in på Matäffärn där vid stortorget. Jag sprang mot toaletterna för att det var nödläge. Upptäckte att man behövde 5 kronor för att få pissa. Sprang till konditoriet där inne, ringde på klockan och växlade en 20 till 5 st femmor. Därefter ilade jag iväg ut igen och gav tillbaka en femma till den permobilburne mannen. Han ville först inte ta emot dem eftersom han ville bjuda på det. Men jag insisterade och han accepterade tillslut pengarna. Jag gick in igen och kunde äntligen gå och kissa. Därefter gick jag in i affärn, mötte beckis, plockade åt min den nya deodoranten som är på reklam - den kostade 43:90 så nu måste den banne mig vara bra!

Målet med denna snabbvisit i stan var dock att kolla på Ur&Penn efter klockor till oss båda. och visst hittade vi ordentligt med grejer där!  Mycket trevligt!
Jag hittade en söt och enkel klocka för den otroliga priset 198:-!
Armband, 5 st, silvriga för 69:-
och rosettörhängen för 29:-
Bex hittade först en klocka, som damen i butiken länge trilskades med för att förkorta armbandet på utan att lyckas. Hon fick då välja en annan klocka, som blev helt perfekt!
Nöjda som små tioåringar efter sista tryckaren på skoldiscot, gick vi därifrån!

Nu kommer några fabulösa reklambilder på mina nyinköpta pryttlar.
topmodel 13 nästa!
  
te och bageribakad fralla!

Kommentarer
Postat av: Annica

Skitsnygg klocka! Och ja, det passar nästa vecka :)

2009-09-22 @ 16:41:37
Postat av: mamma

Ja klockan var snygg och STOR, men det kanske var meningen. Nu kommer du aldrig mer försent. Kram mamma

2009-09-22 @ 21:18:28
Postat av: Kolis

Len a- riktigt häftig klocka men än häftigare var att du växalde en tjuga till 5 st femmor....fortsät så och du blir rik!!!!/Kolis

2009-09-22 @ 22:45:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0