Djävulusisk träningsvärk

Jag sitter och äter min egengjorda tonfisksås och mina tortellini, tycker synd om mig själv för att jag har ont i armbågen och för att jag har en sån sinnesjuk träningsvärk i låren efter min hemmaträning igår.
Måste förresten bara fördjupa mig en smula på denna träningssession. Jag kände mig igår manad att träna lite mer än långpromenaden som Annica och jag tog på eftermiddagen. Jag kom på att tänka på att jag i somras på ICA, fick med mig en träningsdvd som råkat ramla ur nån träningstidning som skulle på retur. Ben & Rumpa - träna på 17 minuter, något i stil med det, hette den. Det kör vi!! tänkte jag och tog min yogamatta och gjorde mig beredd framför TVn. och guud vad jag fick anstränga mig! eller inte olidligt hårt, men det tog emot trots att det bara var ett 17 minuterspass. En väldigt klämkäck kvinna guidade mig igenom dessa minuter för att sedan abrupt försvinna från rutan utan att vara med mig under stretchingen. Eftersom inte hon stretchade orkade inte jag heller göra det, vilket resulterade i den djävulska träningsvärk jag tampas med idag. Kommer nog dansa som en älgko ikväll...

Ja och ikväll försvinner min nollestämpel för alltid, eller iallafall för den här terminen, och jag och mina classmates tillsammans med mig, ettor.
Gasquen går alltså av stapeln, på Strömpis. Asfint krubb och mycket folk. Det bådas gott och jag är helt övertygad om att det kommer bli en bra kväll!
Jag fick nämligen ett tecken från högre makter i morse. När jag släpade mig upp 7.55 och ställde mig framför spegeln och satte på radion började precis Will i am, Fergie och co sjunga "I've got a feeling -uuuh uuuh. that tonight's gonna be a good night....."
Så det tackar och bugar jag för!

En trevlig eftermiddag och kväll önskar jag er alla!

jag efter 17minuters träning


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0