Vill du prata med snygga tjejer?

Har börjat få jättesvårt att somna på nätterna. Otroligt jobbigt, men jag hoppas det bara beror på att jag ännu inte riktigt acklimatiserat mig. Hur som. Min kvällsliga syssla bli då givetvis att titta på TV. Fastnade för ett sent avsnitt av CSI igår och trots att jag tillslut kände mig ganska trött var det så spännande att jag omöjligt kunde somna ifrån det. I reklampausen var det massvis med dryckesreklam vilket gjorde mig akut törstig varpå jag fick kravla mig upp och hämta vatten = pigg igen!
Hela kvällsliga TV-tittandet förvandlades alltså till någon slags ond tornado (för det var ju mer invecklat än en cirkel)

Det som dock fick mig att vakna till mest var en reklam som guskelov enbart visas på barnförbjudna tider!
En röst säger: Vill du prata med snygga tjejer? och ett telefonnummer blinkar på skärmen samtidigt som man ser en tjej med blont hår (så när som på 1,5 dm som är mörkbrun utväxt!). Hon spatserar omkring i ett rum och plötsligt ser man en rosa nätbrynja (!!!) slängas på golvet och tjejen lägger sig i en soffa med en telefonlur i handen och försöker se snygg ut. Hon misslyckas fatalt!! Inte nog med att hon bar en rosa nätbrynja och hade 15centimeters utväxt så hade hon även kolsvart eyeliner tjockt målat på både övre- och undre fransrad samt bortrakade ögonbryn som var utbytta mot målade bryn. Och värst av allt... ljusa läppar och mörkröd läppenna målat runt hela munnen!!
Jag blev spyfärdig! Skulle seriöst nån kille lockas av det där? Extremt dålig marknadsföring som skrämmer bort kunderna istället för att göra dem intresserade.

Otroligt underhållande var det iallafall.

Somnade tillslut men vaknade kl 7 av sms och hade därefter svårigheter att somna om på grund av att någonting oidentifierat i min lägenhet malde på och lät som en tvättmaskin.

(Förresten så var min älskade Messiah Hallberg med i Roast på Berns igår!! Han gjorde något fult med tungan hela tiden och såg otroligt dryg ut, så jag blev lite mindre förälskad... Han såg lite ut som en sån som skulle ringa och prata med den vidriga tjejen i reklamen!)

Kommentarer
Postat av: Elin

jag har också sett den där reklamen!! helt stört kul :P och jag hade också sömnsvårigheter när jag bodde på fredsgatan, vi är för lika :)

2010-04-23 @ 22:21:43
URL: http://elinhenningsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0