Roliga saker som hände på vägen hem från Göteborg

  • "Vet din mamma att du var hos t-t-t-t-utte...?" (Han heter Totte) Citat: Milla
  • En kille slängde upp dörren på en smal gata precis när vi kom åkandes varpå Milla skrek "Idiot!". Jag blev förskräckt och kollade mig omkring och upptäckte sedan att hon inte hade öppet fönster och sade "Tur att du inte hade öppet fönster!!"  och så hade jag det.
  • Milla och jag satt i framsätet och beklagade oss över hur äckligt våra tacorapar smakade. Vi kände dock inte lukten av den andres och började då istället blåsa dem på varandra i hopp om att få en sniff. När Mills blåste fick hon dock inte en ordentlig rap från magen så den blev inte så effektiv som vi hoppats på.
  • Vi stannade på en bensinmack i Partille för att tanka. Ställde oss först på fel sida då jag inte visste var tanklocket satt. Snurrade sedan runt för att försöka igen. Då visade maskinen "tillfälligt avstängd". Åkte runt ett varv och testade en annan. Kom lite längre i kodinslagarproceduren men möttes sedan igen av "tillfälligt avstängd". Jag (lite småirriterad) klampade in i butiken och frågade vad i hela fridens namn som stod på. Blev ombedd att testa ytterligare en pump som självklart fungerade. Millade skötte slangen och jag stod bredvid. När tankningen var klar och Milla drog ur slangen ur tanken sprutade hon hela mitt ben fullt med bensin. Jag fick lite småpanik och sprang in på toaletten och började skrubba och böt byxor. Sade senare till Milla: "OM det skulle vara så att jag tar eld nu så ska du veta att jag alltid älskat dig.... och barnen... och dig!"
  • Upptäckte även vid denna mack att Milla glömt sin viktigaste väska hemma hos sig och vi fick vända tillbaka till Göteborg city igen. Det gick inte att ringa till Alex så vi visste inte om hon skulle komma in i lägenheten eller inte. Men som tur var så löste det sig!
  • Milla och jag bestämde oss för att vi var hungriga. Becka sov i baksätet. Milla och jag skrek-sjöng till Man in the Mirror med Michael Jackson och hade precis nått när hela kören stämmer in i slutet, kör in i Nossebro, parkerar och kollar bak på Becka som då väldigt passande precis vaknar: "HUR kunde du vakna nu!?!?" Musiken stod på högsta volym och vi skrek... hmmm undrar hur?!
  • Stannade i Nossebro för en bit mat. Hemmagjort och klumpigt potatismos och körv blev det för min del - GÖTT!  Hur som. Inne på den offentliga toaletten kunde man läsa följande klotter: "Jag hjälper dig med vad som hällst! Ring ........." och under hade någon annan skrivit den mycket underhållande meningen: "Det stavas faktiskt helst, bonnläpp!"
  • När vi stod utanför restaurangen frågade Becka vart vi var egentligen  varpå Milla svarar: "Vi är 370 meter ifrån Skara" fast det var nog lite närmre 37 km...
  • Becka utbrister: "jag vill ha vatteeeen!" Milla svarar "Finns i sjön!" (vi spelade kortspelet finns i sjön för några dagar sedan)

Resten av alla roliga händelser är antingen alldeles för interna eller alldeles för perversa för att tas fram i dagens ljus.



Vill iallafall tacka Milla och Becka för en underbar helg!
<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0