Another day in paradise?

Sitter och äter lite paradischoklad och kollar runt på na.se.
Fastnade för en artikel om otrohet på intenet. Ångrade att jag läste det.
Jag mår verkligen illa av folks respektlöshet och brist på samvete. Vissa hade kommenterat sådana sjuka saker så jag blev helt häpen. Nej fy. Ibland känner jag verkligen en strimma av hopplöshet. Det känns som om människan håller på att helt förvandlas till djur som bara går på instinkt och som fullständigt skiter i andra. Varför skräms så många av att binda sig? Måste man alltid ha en reservdörr att kunna smita ut igenom? 
Jag hatar verkligen den synen på och inställningen till livet, förhållanden och relationer i allmänhet. Jag mår verkligen illa.

Hoppas att det finns några människor kvar på denna jord som har förmågan att känna empati och faktiskt bryr sig om någon annan än enbart sig själv.
Jag börjar dock tvivla. Om så inte är fallet är det lika bra att jag redan nu förbereder mig för ett liv i ensamhet. För ingen människa ska få trampa på mig igen. Ingen.


Läs debattartikeln här.

Kommentarer
Postat av: dallie

jag tänker inte läsa artikeln för jag vet att jag kommer gå runt och va sur resten av dan, men jag håller med dig totalt. folk är så jäkla äckliga och bara tänker på sina egna ha-begär. strular på krogen och sen förnekar eller skyller ifrån. blir galen!!

2010-12-27 @ 11:28:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0