Myssöndag

Gårdagen blev intressant. På vägen hem från jobbet (ca 2:40) ringde Annica och sade med lätt panik och grav desperation på rösten att hon och Timmy inte kom in i hennes lägenhet för att Joel hade gått hem tidigare och låst dem ute. Och trots 25 försök i att väcka honom genom att ringa och hetsiga plingningar på dörren som därefter övergick i bankande fortsatte han sova så gött där inne. Jag vände därmed tillbaka och hämtade de två utlåsta stackarna och det blev minst sagt trångt på mitt lilla rum - men ack så mysigt!
Idag fortsatte myset på stortorget tillsammans med tusentals andra frysande människor - nu tillsammans med Becka, Pia och Amanda! O, helga natt! Men jag måste säga att fjolårets konsert var såå mycket bättre (haha fjol! världens fulaste ord)
Självaste O helga natt-låten var dock rörande när den framfördes på originalspråket franska av en ruskigt duktig tenor. Då var inte ett öga törrt såattsäga....
När det hela var över knatade vi hem till Becka för adventsfika. Söt som hon är hade hon bakat mjuk pepparkaka och chokladsnittar. Till det dracks det underbart chai-te!  Det var en riktigt mysig och välbehövlig kväll med några av flickorna!   Sådant här får vi se till att göra mycket oftare!
Nu ska jag tända lite ljus och kolla på någon film. Funderar på att ta en B-film i Team Amerika-stuk som jag rotade fram i någon såndär billighetslåda för något år sedan. Annars kanske det blir Torkel i knipa (åååh vad jag blev sugen på den nu!  meen tror jag ska vänta till något ännu mer ultimat och njutbart tillfälle)
Ska även ta och titta på G som i gemenskap någon dag. Hittade den i mitt lilla film-case nu. Den är ju så otroligt bra!
Adios och puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0