Flipp och flopp

Trots att jag gick upp klockan 6 am i morse så är detta hittills en riktigt skön dag!
Jag skuttade bokstavligt talat upp ur sängen (blir alltid rädd när alarmet brakar igång) och var trött, men ändå inte äckligt trött som jag alltid annars är. Min dundermedicinering kvällen innan hade verkat under natten och jag kände mig betydligt mycket friskare. Åkte 7:15 iväg mot Universitetet. Hela vägen dit går på rutin nu, så jag var rädd att jag skulle somna bakom ratten. Men jag fick sätta mig i 90graders lutning och spärra upp ögonen. Höll på att börja tjuta också då konversationen på P3 var allt annat än rolig. De berättade om en film som gått på 2an igår, "Ett land utan kvinnor". Den utspelade sig i en by i Indien där alla spädbarn som var av kvinnligt kön dödades. Tillslut bestod hela byn enbart av män, vilket idioterna förstås inte kunde förutspått..? De letade då reda på en kvinna, köpte henne så att sedan fem bröder och dess pappa kunde gifta sig med henne. Detta var bara en fiktiv historia, men när eftertexterna kom så stod det att detta även var ett verkligt problem. "Under de 100 senaste åren har 35 miljoner kvinnor försvunnit spårlöst i Indien". Fy, jag får rysningar!! Det är ju en sådan ofattbart stor mängd, så det är svårt att greppa. Vidrigt!

Usch usch! Hur som. Kom tillslut fram till universitetet. Hade grupplektion (kändes precis som en matte B/C-lektion på gymnasiet!) med bra genomgångar och en vettig karl med förmåga att förklara vad han gjorde. Skönt för omväxlings skull! Åkte sedan hem igen och på sekunden som jag satte mig i bilen brakade Flipp eller Flopp igång på P3. Första låten ut - Johnossi - What's the point! Jag älskar den låten redan! Den premiärspelades ju på P3guld i tisdags och då satt jag helt tårögd, med gåshud, hela låten igenom och bara njöt. Den flippades trefaldigt och drygt 70% av P3s lyssnare trodde den skulle bli en hit! MMHtack! Sedan kom någon låt med Petter. mest stökig och gammaldags om jag får säga...flopp!
Tredje låten var Timo Räisänens nya singel. Ska jag vara ärlig så minns jag nu inte hur den gick, så så fruktansvärt catchy var den nog tyvärr inte. Men det började glatt, mysigt och popigt iallafall så den kanske växer med tiden!

Gick in på biblioteket i Laxå och återlämnade min hatbok Företagsstrategiska perspektiv. Njöt återigen och tackade högre makter för att jag klarade den tentan!

Nu ska jag laga mat. Är jättejättesugen på mjölkmakaroner, men jag hatar köttbullar och kan inte komma på något annat man kan äta till... får googla.

Adjö!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0