Vedervärdiga dag!!!

Detta är djävulens dag, trots att den började bra: Milla viskade mitt namn och jag vaknade upp, vi gick ner och åt scrambled eggs och crisppannegjorda baguetter. Vi kollade sedan på Harry Potter - Halvblodsprinsen som Elin så snällt hyrde med då hon, farmor och farfar kom. Jag skjutsade Milla och Alex och det var här det började gå utför...

Jag satte mig vid datorn. Blev glad när jag såg att både Annica och Josefin hade laddat upp nyårsbilder. Jag såg många äckliga bilder på mig själv - var inte fullt så glad längre.
Mina kopierade 10.000.000 sidor av Jan Greves äckliga ekonomistyrningsbok låg på bordet bredvid och liksom kallade på mig. Det var nästintill så jag kunde höra Greve skrika på mig. (Hatar förresten att ha en 10.000.000-sidorsbunt med papper att läsa ifrån! Men jag fick inte låna Greve-boken längre så då fick det bli tjuvkopiering istället.  Värt och köpa boken för 500:- för typ 9 kapitel? Ja kanske, men det gjorde jag inte iallafall)
Min dator hängde sig fyra gånger i rad när jag skulle öppna en ny flik. Jag flippade ut.
Kollade på Pingvinerna som ni kunde läsa om i min föregående inlägg.
Jag hatar att jag har så sjukt dålig självdiciplin. Det finns nog ingen människa i världen som är så värdelös som jag är.
Spelade sedan alfapet med Elin, mamma och farmor. Det gick skitdåligt i början, och det kändes som om det gick dåligt hela tiden och att de andra bara accepterade mina ord för att vara snälla.
Hur det nu än gick till så vann jag iallafall - konstigt nog. Var glad över det i 2 sekunder. Sen påmindes jag av den verkliga världen och den glada tiden var över.
Pratade massa elände och kärleksproblem med mina alfapetkompisar. Pratade lägenheter (som jag aldrig någonsin kommer lyckas få) Pratade om jobb (som jag aldrig heller kommer lyckas få) m.m m.m......

Jag är negativ idag. Jag vet!
och jag ber redan nu i förväg om ursäkt för det, men jag Hatar sådana här dagar!
 Känner mig patetisk, äcklig, påträngande, lat och dålig.
Underbar känsla - woho.
Förresten lyckas jag sissodär med min "inte äta fett-diet". Mamma och Elin är nu i DTn på Burger King och handlar till oss alla. Jag beställde i och för sig en baguette med enbart kyckling, sallad och tomat och inga underbara pommes, utan morötter - hör och häpna allihopa! men jag känner mig ändå dålig.  
nej nu jävlar ska jag ta tag i det här.
BLÄ!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0