Vila kan man göra i graven...

Måste bara nämna att midsommaren i Smögen minst sagt var lyckad!  Så sjukt mysigt och roligt och galet och otippat!  Detta kommer man minnas länge! :)

Kom hem igår eftermiddag - heeeeelt död och varm och go. Fick besök av Millis två sekunder efter att jag klivit inför dörren. Vi åkte till bryggan och la oss och sola och badade litegranna. Åkte sedan hem till mig för att strax därefter få besök av Bex varpå vi åkte till kommunal för att snacka skit och käka chips på stenarna.
Skjutsade hem Millis till Laxå och åkte sedan hem. Somnade sent trots att jag var död.

Ställde klockan fel i morse och fick döstressa till jobbet. Hann typ dit i tid men var helt slut och död i huvudet hela dagen. Kom hem därifrån kl 17 efter att ha uträttat några ärenden på Laxå-centrum.

Började packa upp från Smögen och packa till Peace and löve. Jag och Lisa måste åka tåg till Borlänge i morgon 8 minuter efter att jag egebntligen slutar jobba.. så det blir att åka direkt efter jobbet till stationen och dra iväg.
Blir nog dock bra när vi väl sitter där och är på väg!  Kommer vara pålassad till bredden. Har mamma och pappas backpacking-ryggsäck + två andra väskor....      
Hur sooom. Sedan väntas camping och festival liv tisdag-söndag!  FIIINT!

Så nu hörs vi inte på ett tag!
Nu måste jag verkligen försöka sova men är alldeles för mycket uppe i varv...

Hare kanin!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0