Jag är redo!

Har idag haft släktpartaj för mig själv! Det var lika mysigt som vanligt och vi åt jättegod mat och umgicks!
Jag fick även nästintill allt jag behöver till flytten - så nu är jag redo!
Jag fick en flaschig micro som var snyggare än tvn jag kommer ha (kommer nog därför dra igång micron och kolla på istället), jag fick även en turbohårdblåst hårfön, vattenkokare, verktygslåda, start-mat-kit (dvs te, nudlar och snabbkaffe), shaker med tillhörande måttsats och döfina martini-glas + ett fint halsband (För att slippa se tillbaks på min 20-årsdag och enbart minnas husgeråds-presenter - söt tanke tyckte jag! haha)

Vi har även gått igenom alla förråd och hittat muggar, tallrikar, assietter och skålar (en serie - vita med en blå rand - fina!) som jag ska ta med mig. Har även dragit fram några mysiga temuggar, skålar, knivar och dylikt (klart underskattat med konfirmation- och studentpresenter!), så nu behövs bara en trip till Ikea för allt resterande... kommer nog dock bli väldigt mycket!

Nu ska jag, mor och far äta räksallad och sedan tagga inför melodifestivalen. Jag var lite ledsen för att vi inte hade något snacks.. men efter en stund kom vi på att vi hade popcorn, toblerone, smoothietillbehör, massvis med god frukt (bla granatäpple! som pappa förövrigt hade i hela ansiktet förut! Elin skämtade knastrande torrt om att han hade granatsplitter i ansiktet...) och framför allt - Cola!

Har noll inspiration till att skriva och därför är detta kanske inte det roligaste inlägget man kan finna... men skitsamma!



Hade sjukt kul ute igår förresten!
Puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0