Röfors i mitt hjärta

Har nu vaknat upp i Röfors. Känner mig som barn på nytt så fort jag åker in vid Röfors-infarten. Nu ska jag skutta ner för trapporna och äta lyxfrukost!

Synd bara att mor och far är på vift denna morgon. Annars vet jag med mig att jag skulle mötas av en lapp från pappa på matbordet där det stod att han var ute och sprang/cyklade/åkte inlines och var tillbaka kl 8.30... Ingen skulle dock ha sett denna lapp för vi övriga i familjen sov både när han drog iväg och när han kom hem igen. Det är så roligt tycker jag. Och typiskt pappa.

Mamma skulle ha legat och läst NA i sängen med en kopp kaffe om hon inte varit på vift denna morgon. Då hade hon, så fort jag öppnade dörren till mitt rum, ropat godmorgoon med kafferosslig röst varpå jag skulle gå in dit och slänga mig på sängen och dra mig en stund till.

Meeen. Såhär blir det alltså inte denna morgon eftersom de är på vift... Jag borde ha sovit till 12 istället, för då borde de vara hemma igen.

Glad påsk på er iallafall! Ha det så mysigt, för det ska jag ha! Vi ska grilla vid farmor och farfars sommarstuga och låtsas att det är sommar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0