Skämmes! x4

Tenta idag, jag överdriver om jag säger att det gick dåligt... För det gick så fruktansvärt dåligt att det inte är sant! Lyckades inte ens improvisera fram svar - skämmes Lena!

Tappade cykelnyckeln någonstans på universitetet och min värld höll då på att gå under. (ringde dock studentcentrum och den hade blivit upphittad och inlämnad som tur var) - men skämmes iallafall Lena!

Cyklade vid 15 till gymmet efter att ha myst med Jasse och marre efter tentan. Vi tog även en "liten" 50-minuters-nap! Hur som helst. Efter gymmet kom jag på att jag var tvungen att köpa snacks till kvällens tillställning (bara det är ju värt ett skämmes (träna och sen köpa chips...)) Inte nog med det så gick jag därmed in på ÖoB i min svettiga kropp och mina svettiga träningskläder!! Skämmes!

Och sist, men absolut inte minst: i och med min snacksshopping blev det fullt i cykelkorgen så jag fick ta träningsväskan som är en RYGGSÄCK!!!!! på ryggen och cykla genom hela stan! SKÄMMES Lena!

Har nog aldrig känt mig så uttittad någonsin. Vet inte om det berodde på min riviga spring-frilla, min träningsoutfit, den enorma snackspåsen i cykelkorgen eller ryggsäcken jag hade på ryggen... Det är nog hugget som stucket som räven sa...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ha det så bra, vi ses imorgon. Kram.A

2011-04-15 @ 20:13:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0