Hur var då skolstarten?

Efter önskemål från mina kära läsare (PS puss. I love you all!!!) dvs min mamma, så berättar jag här om första skoldagen.

Det är ju alltid jobbigt att gå upp när klockan visar någonting med 6, men jag var ändå relativt med i svängarna där på morgon kvisten. Mitt ägg sprack dock i äggkokarn och det blev lite rörigt...

Sprang dock sedan, strax efter halv 8, ned för mina tusen trappor med cykelnyckeln i högsta hugg. TJI FICK JAG, för det var dyngpunka på bakhjulet.
Rusade därför till järntorget och hoppades att en buss skulle komma rullandes, vilket det till min största förvåning gjorde!
Den var ju såklart packad med entusiastiska studenter och jag plankade därmed in på bussen eftersom jag inte kom åt kortläsaren (cool tjej)

Väl på plats där jag träffade mina söta flickor kändes det bra! Denna kurs blir nog väldigt krävande och mastig, men det är ju faktiskt kul med löpande bokföring så det andra ska nog funka det med!

I skrivande stund ligger jag och är lycklig över sovmorgonen och ska gä upp och äta frukost i lugn och ro. Sedan ska jag gå och hämta min cykel som då förhoppningsvis är lagad och fit for fight för andra föreläsningen som är placerad på den suspekta tiden 15.15-17.00...
have a nice day!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0