Hemlös_f20

Ligger nere i källaren till farmor och farfars lägenhet. Detta kommer vara mitt hem några dagar framöver.

igår var det flytt för hela slanten (fult uttryck som inte makear sense). Jag har så sjukt mycket grejer alltså! Helt obegripligt hur allt fått plats i Tybble på de 19 kvadraten... Hur som helst!

min nya lägenhet är fiiin! Och ljuus! Det enda tiny dilemmat är att målaren enbart hunnit med grovarbetet (spackel samt målning av tak) sen han började i tisdags. Det är alltså en byggarbetsplats i hela min lägenhet. Luktar tapetklister trots att inga tapeter är uppsatta. MEN. den snälla karln (han blev snäll när pappa och farfar kom, mig var han skittjurig mot) sa att han skulle jobba lördag-söndag nu för att kunna bli klar snabbare! Hoppas han håller det! För just nu står bara alla mina saker staplade på varandra i köket.

Jag var iallafall heelt slut efter gårdagen! Somnade i fåtöljen till skavlan (dvs innan 22!) Sen väckte de grown-ups mig och jag stapplade ner i källaren och kollade på när farmor, mamma och pappa bäddade sängen åt mig. Ganska lyxigt för en hemlös trots allt!
nu ska jag kila upp och överraska dem med att jag inte sov halva dagen! Sen blir det ytterligare flytt av allt som vi inte hann med samt storstädning av Tybblerummet. Skapligt trist! Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0