Fönsterspan i Göteborg

Är nu hemkommen efter sex underbara dagar i Göteborg med min favorit-Milla.
Önskar på ett sätt att jag inte hade något att återvända till här i Örebro så jag istället kunde stanna där på obestämd tid.

Vi hade denna vecka många spännande stunder med diverse grannar/hotellbesökare i fönstren mitt emot.

Första kvällen såg jag en hel familj naken. Eller i alla fall delvis nakna. Det är så roligt när människor inte tänker på hur bra de syns ut när de spatserar runt i ett upplyst hotellrum utan fördragna gardiner. Jag såg herrn i enbart svarta, till synes utslitna, briefs, damen iklädd enbart vita mormorstrosor, sonens vita bakdel samt dottern i bh och trosor. Och ja, det var svårt att inte kolla! Det tror jag är en helt naturlig sak... i alla fall vill jag tro det, så det inte gör mig till en pervers fönstertjuvkikare (vilket Milla och Emelie tyckte att jag var).

Dagen efter kom nya gäster. Ett dussintal halvsmå pojkar i tre rum bredvid varandra (förmodligen gothia-cup deltagare eller dylikt)
Även dessa sprang runt minimal klädsel.


Det sorgliga i denna historia var att jag och Milla inte lärde av deras misstag...
Vi sprang inte runt halvnakna - Vi shakade istället en kväll loss till en Robbie Williams-låt - stående mot varandra med häftiga armrörelser. Av någon oförklarlig anledning kastade Milla precis i shake-ögonblicket ett öga på våra manliga grannar. Dessa stod då samlade vid fönstret och hade sina blickar på oss när vi dansade i köket - varpå de vinkade frenetiskt till oss.

Jag blev så ställd och lätt panikslagen att jag gjorde en 90graders-vändning och ställde mig och diskade!


Efter att all disk var ren gick vi som paralyserade tillbaka till soffan och tänkte därefter på varenda rörelse vi gjorde.

Detta roade tydligen pojkarna och de hade resterande dagar 24h-span på oss. De placerade en fåtölj mot fönstret där alltid någon satt och glodde in genom vårt fönster. Det blev lite smått obehagligt efter ett tag.


Vad har vi då lärt oss av detta?

Ska man ständigt ha fördragna persienner (som jag har här i Tybble) eller ska man bara lära sig att bjuda på sig själv - såklart med vissa restriktioner?  Det är frågan. Skönast är nog att bara släppa loss och låta grannarna glädjas om de bestämt sig för att kolla...


Godkväll kära vänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0