Allmänbildade kids

Vår traditionella tjejkväll hos Sanna är över. Ligger nu i springan på dubbelsängen mellan Sanna och milla och skriver dessa rader.

Vad som innefattar en traditionell tjejkväll för oss är god mat (check), en väldans massa cola (check), babbel (check) och film (inte check).
Vi hittade nämligen inte koden så vi kunde hyra filmen vi tänkte kolla på (vi är ju sådär nymoderna att vi hyr genom fjärrkontrollen och därmed slipper kissbaciller från filmomslaget...)

Vi plockade istället för filmunderhållningen fram våra kära iphones och laddade ner några roliga frågesporter.

Det visade sig i slutändan att vår specialitet bland ämnen var "Interntionella julsånger". Vi fick nämligen ALLA RÄTT på dessa frågor! De andra ("musiken från november 09" och "pop från 1991") fick vi 2 resp. 3 poäng på...
Det underliga var dock att vi under julsångstävlingen gissade på ungefär 85% av frågorna, vilket fick oss att vilja köpa en massa trisslotter pga vår enorma lyckosamhet. Vi förbannade i samma stund det faktum att vi bor i en stad där inga återförsäljare till trisslotter har öppet vid 01.30 och såg miljonerna sväva iväg.

Nu måste jag sova. Det är ju en dag imorgon också som jag så käckt brukar säga...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0