Nu får ni äntligen veta vad jag gjorde i helgen!

Denna helg har varit alldeles, alldeles underbar!!

Den började ju som bekant i Karlskoga på Putte i parken. Det blev bara grymmare ju lägre tiden gick och ölen gled ner... Slagsmålsklubben var galna, and so was I! Det var otroligt medryckande.
Och The Ark behöver man ju inte ens kommentera. Helt gudomligt! Och förmodligen den allra sista konserten jag kommer se med dem, så det blev ju såklart lite känsloladdat.

Lördagen gick i lugnets tecken. Jag sov på soffan, flyttade ut på en filt när jag insåg att det var utomlandsvärme ute - sov/läste en god bok om vartannat på filten, flyttade in när solen gick i moln en stund - sov/läste på gästsängen, flyttade ut och sov/läste resten av tiden på filten i gräset. Mor och far var nämligen ute på golfbanan och Elin tävlade i triatlon (vilket hon vann!!) och var även hon utflugen.
Så då hade jag tid att vila och njuta av sommarens soliga dagar. (Jag befann mig i sommarstugan om det inte framgick) Duschade även under
Jag hade även turen att bli hämtad av Milla och Linn och åkte och badade med Nemo the dog. Huuur skönt och behövlig som helst!

På kvällen grillades det och vi var även på golfbanan och såg farmor och Thomas ta emot pris!

Igår, söndag, slöade vi också, dock hela familjen tillsammans.
Vi åkte därefter in till Örebro och till min nya lägenhet som jag har fått nycklarna till!(!!!!!)
Vi mätte och funderade och planerade och hade oss. Det är många små smarta lösningar som krävs för att jag ska få plats med mina kläder och alla glas och dylikt i köket + alla mina eminenta köksmaskiner.


Det är mycket som måste göras innan lördag då jag flyttar in!
Så idag ska jag åka raka vägen till en måleributik och hämta ut tapeter och spackel och sen får jag äran att spacka igen alla tusentals små (och stora) hål i väggarna för att göra det klart för min fader som sedan kommer och tapetserar. Jag tycker synd om honom. Det är ca 3 meter i takhöjd och i den smala hallen blir det nog inte alltför lätt att stå och böka med otympliga tapeter.. Nå ja, det återstår att se hur det slutar!



Ska bli riktigt roligt att fixa iordning allting och pynta och greja iallafall!

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0