Svullarafton

Nu har mina pinglor lämnat mig (pensionärspoäng när alla börjar tänka på att "det är ju en dag i morgon också..." redan klockan 22:30)
Vi har haft en afton i matens tecken. Jag var grillmästare (om det var mästerlikt kan diskuteras.... min tänkta matlåda består till 90% av kol) och broilade på egenmarinerade kycklingspett. Till det serverades klyftpotatis, en massa sallad och de givna vännerna på matbordet: vitlöksbaguetter! Det smakade väldigt bra, måste jag medge.


Efterrätten var min lilla surprise - jag smög iväg in i köket och kokade ihop en choklad- och jordnössås till vilken jag serverade banan, glass och tonvis med maränger.
Även det smakade väldigt bra!

Samlade ännu mera pensionärspoäng i och med att vi begränsade vår Coca Cola-konsumtion till två liter - som vi inte ens drack upp! Vart är våra tjejkvällar på väg?!?


Under hela aftonen hade vi where the action is-playlisten som bakgrundsmusik och mindes tillbaka på den underbara sommardagen för nästan en månad sedan.



I skrivande stund sitter jag fortfarande med denna lista på, fast nu i förgrunden. Tonerna flödar ut liksom maten flödade in denna kväll.



Kommer sova en djup och dov sömn och drömma att jag svävar på fluffiga marängmoln.

Kommentarer
Postat av: Sis

fina pensionärspoäng där, men så länge du serverar marängsviss till dessert kommer du vara ung. det blir värre när du bjuder på en skiva rulltårta med en klick grädde och ev en persika eller en vindruva på toppen........

2011-07-22 @ 11:16:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0