Motvind i 1000m/s och grav kvällshumor

Denna dag har bestått av blandade känslor. Lagom till eftermiddagen var jag redo att börja gräva min egen grav. Jag, jasse och Amanda hade då suttit i några timmar och skrivit på vårt pm och skulle packa ihop för dagen - och då glömmer jag, stolpskottet Lena Henningson, att spara arbetet!! Och det var hämtat från hotmail och verkade inte finnas i någon temporary files eller liknande. Jag hade helt seriöst lust att skjuta mig själv. Satt i nästan en timme och letade runt, ringde it-tekniker och it-pappor, men det var lönlöst.

Det var bara att vackert packa ihop sina grejor och åka hemåt.
Och denna motvind då?!?! Inte mänsklig på några plan! I höjd med skebäcksbron stod jag helt still på min tvåväxlade cykel. Det var ett rent helvete att ta sig hem. Det var väldigt nära att frustrationstårar kom då kan jag lova! Usch!

Kom sedan hem och andades ut och försökte lugna ner mig med blocket-surfande.
Sedan kom systra mi med den splendida idén att vi skulle bege oss till stan för lite subway-käk och bio. Sagt och gjort. Kings speech var mycket, mycket bra!

Cyklade sedan hemåt i en ivinnerlig fart för jag saknade min iphone som låg hemma kvarglömd och alldeles ensam - stackarn.
Behövde flytta bilen pga datumparkeringen och åkte runt i halva stan efter en ledig. Tillslut fann jag en.. På andra sidan ån, borta vid la pizza. Så då fick jag mig en liten kvällspromenad hem.

Förövrigt har jag haft en otroligt rolig humor denna kväll. Har skrattat konstant åt mina egna skämt.

Ett axplock:
Jag berättade för milla om min lilla skara med färdsnacks till morgondagen (tre påsar godisnappar, en halv maraboukaka samt några mackor). Jag sa att jag nog iallafall skulle klara mig till Hova.. Milla sa då frågande om det ens fanns några toaletter på tattartåget jag ska åka till Göteborg med i morgon, varpå jag svarade: ja, annars får jag väl ta med en stomipåse också...

Skrev också otroooligt roliga sms till stackars sjuka beckis!

Herre min Je vilket totalt ointressant och dåligt inlägg. Jag ber innerligt om ursäkt!! PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0