Mitt sjätte sinne

Jag är nu övertygad!! Jag har ett sjätte sinne och en magkänsla som går att lita på till 100%!
 
Anledning: Jag vaknade abrupt i natt vid 2-tiden men en gnagande oroskänsla i kroppen. Började noja inför tusen Marseillesaker varpå jag lugnt försökte intala mig själv att det inte fanns någonting att oroa sig över.
Min intalningsförmåga var dock inget vidare och jag var fortsatt orolig.
För att sluta tänka på allting tvingades jag då, mitt i natten, plocka fram den älskade bok jag läser för att skingra tankarna lite. Oron gnagde ändå (och boken var jättesorglig) så jag kunde inte somna förrän någon gång efter kl 4.
Vaknade, trött som en gnu, och har därefter känt mig helt borta och trött hela dagen hittills.
 
Och vad händer då?
JO. Får mail från en av damerna i Marseille jag har ständig mailkontakt med som säger att jag enbart kan hämta nyckeln till min lägenhet på avtalat datum (8 september) innan klockan 11:30 - Mitt flyg landar 19:00... Har kollat nya flygavgångar men det finns INGA som passar in på deras katastrofala kontorstid. Dessutom meddelade hon mig om att jag är tvungen att RINGA till ett franskt elbolag och ge dem min franska adress, den tidigare hyresgästens namn med mera... Och utan att vara allt för fördomsfull kan jag slå vad om att de inte talar ett ord franska på detta lilla lokala företag.
 
Jag HATAR sådant här. Jag som hade börjat bli exhalterad inför att åka. Nu känns allt piss och jag har bara lust att skita i allting och låsa in mig i mitt nyligen upptäckta vattenskadade förråd bland mina förmodligen förstörda och mögliga barndomsminnen som jag tog med från Röfors...
 
/ En genomdeppig och bitter Lena

Kommentarer
Postat av: Jönsson

Kom igen nu! Detta fixar du hur lätt som helst, jag är säker på att dom talar ganska många ord franska ( eller tror du på marockanska finns väl iof gott om afrikaner i Frankrike) och franska är väl du flink på? Visa nu att du gjorde dig förtjänt av ditt MVG i språk :-p
Kram på dig

Svar: Haha, "Hur lätt som helst" och "flink" är nog en grav överdrift, men tack så mycket du :)
Lena

2012-08-13 @ 21:17:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0