Took a chill pill - got caught for drug abuse

Nu har jag lugnat ner mig ett par kilo...
Tack för den uppmuntande kommentaren igår, vem du nu är!
Och tack mamma och pappa för att ni står ut med mitt uppgivna klagande!
 
Det verkar lösa sig nu i alla fall, trots att det innebär att jag får bo på hotell de två första nätterna i Marseille även fast min lägenhet står tom och jag betalar för den (hurra för fransk administrations förmåga att krångla till allting).
Har dock bokat hotell nu, så det känns som en liten lättnad.
Att ringa franska elbolaget har jag inte samlat mod till ännu, får se när det kan tänkas komma över mig.
 
För övrigt slet jag som ett DJUR igår med ihoppackning av min lägenhet.
Vad som kvarstår idag: Släpa ned alla feta klädsäckar, otympliga vintertäcken, blytunga prydnadssaks-kartonger och min gitarr och jordglob som jag inte lyckads trycka ned i några kartonger och på någon mirakulöst vis proppa in allting i mitt förråd... Dessutom ska lägenheten storstädas. Och det lär behövas skrubbas ordentligt för jag minns inte ens sist jag varken dammsög eller torkade golvet..... *gross girl*
Detta betyder alltså att jag, natten till idag, sov min sista natt i min älskade lägenhet på ett bra tag ( :''( ) Kan dock gladerligen meddela er alla om att jag sov som en prinsessa där uppe på ärten och inte vaknade en enda gång!
 
 
Packade förresten även om min genomblöta kartong i förrådet igår. Där i fann jag mina älskade gosedjur (Charlie, Olle, Challe, Pugh, Herr Nilsson, Alla och Anna <3) som var ruggiga, fuktiga och ynkliga. Kramade på dem en stund (efter att först ha sett mig omkring i källaren och försäkrat mig om att jag var själv och därmed slapp bli påkommen, förnedrad och utskrattad), klappade på dem och bäddade ned dem i en ny, torr kartong.
 
Nu har jag precis ätit lunch - en megaportion med coco thai-mat och känner att matkoman på allvar nu börjar dra över min kropp och mitt intellekt.
 
ADJÖ
 
(Örebroare som känner sig manade och starka - kom och hjälp mig att springa i trapporna i eftermiddag! Jag bjuder på kex!)

Kommentarer
Postat av: Linn

Du kommer att få de sååå bra där borta!!!

Svar: Ja, tack! Får hoppas det! :)
Lena

2012-08-14 @ 13:42:09
Postat av: Sis

tack för kexet Smulan! ;) hoppas du kunde sova gott i min säng inatt.

Svar: OOOH yes i did! Sov som en kubbad säl hela natten!
Lena

2012-08-15 @ 09:18:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0