Direktblogg från nattbussen

Sitter i skrivande stund på bussen på väg hem från Matilda där jag spenderat dagarna två med tentaplugg. Busschauffören kör som en FOU och jag ramlar nästan av sätet... Men det gör ingenting för jag har bra musik i öronen (tack Sanna för lånet av spotifykontot nu i 40 minuter!!!) och sitter drömskt och tittar ut på marseilles landskap.

Nu är det bara 13 dagar kvar här och det känns helt absurt. Både jättetråkigt och jätteskönt på samma gång!

Ska iallafall, trots de fem stundande tentorna, göra det allra bästa av den sista tiden här med mina fina nyfunna vänner!

Godnatt och stå i kylan hemma i Sverige! Snart kommer jag hem och hedrar er med min närvaro och värme och planerar även att ta med lite medelhavstemperatur hem...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Välkommen!!!

2012-12-06 @ 06:13:44
Postat av: mamma

Jag säger också välkommen hem! Längtar efter dig!!! Jag tycker också att tentatexten var helsvår, men så har jag ju heller aldrig läst marknadsföring vare sig på svenska eller nåt annat språk. Lycka till med alla tentor hoppas det går bra för dig och de övriga tjejerna i gänget. Ha det så bra de sista dagarna,hoppas några av mina lussebullar och pepparkakor finns kvar...kram på dig!

2012-12-06 @ 19:58:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0