Fart

heheheh fart...

Idag har det varit fart på mig minsann! Var först en sväng till Askersund med omnejd med farmor och farfar för att hämta hem mina kläder från torpet. Hann även med ett besök på Torghallen och en hönsgård...

 

Därefter kom Beckis på kafferep vilket var väldigt mysigt trots att jag tyvärr gjorde henne besviken många gånger (sa att jag hade morotskaka och pannkakor fast det i själva verket var banankaka och pepparkakor.... sorryy).
Efter detta hämtade Mikaela upp oss och vi rejsade till Marieberg där vi inte direkt var ensamma... Verkade som att fler folk än vi hade tänkt köpa julklappar såhär på öppet-till-22-dagen?!?!? Fattar nada!

 

Därefter åkte vi hem åt varsitt håll och de hårt arbetande kvinnorna skulle hoppa i säng. Jag däremot hoppade ner i mitt förråd istället och började gå igenom mina flyttlådor och valde omsorgsfullt ut det jag ville ta med upp. konkade upp det för trapporna (ljudlöst för att slippa få skäll av grannen), ställde det på plats, packade upp alla kläder och satte upp min julstjärna i fönstret. Vid detta laget var klockan 23.20 och det borde nog varit läge för att sova. MEN, jag ville inte det utan gick ned ytterligare en vända i förrådet och hämtade upp en hel IKEA-kasse full med saker. Nu står även dessa på väl utvalda platser och jag känner mig nöjd för tillfället. Och trött.

 

Måste sova nu, för imorgon ska jag på en "förutsättningslöst intervju" på ett bemanningsföretag! Håll tummarna för att de kan hitta något kneg te mä!!!

 

Puss och goder natt!

 

 

Bifogar härmed före och efter bilder på mitt fönster:

 

FÖRE:

EFTER:


Kommentarer
Postat av: Anonym

Lycka till!

2012-12-21 @ 07:50:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0