KÄMPAA!

Här följer lite pity- och pepptalk till mig själv, särskilt det sistnämna vilket jag verkligen behöver om jag ska klara mig igenom denna vecka.
Det är alltså tentaveckan from hell som infinner sig, jag har nu idag klarat av en och har tre stycken kvar denna vecka! Och jag tror dock att det gick bra idag, trots min ständiga kamp mot spykavalkad... SKÖNT!
MEN! Jag kom att tänka på Becka och mig efter våra tentor hemma i Örebro... När en tenta väl är skriven släpper all press och man blir så utmattad att hon och jag brukar säga att man skulle kunna sova ett dygn.
Här är detta ju dock inte ett alternativ eftersom så fort dagens tenta var skriven, förväntades jag åka hem och börja plugga inför morgondagens tenta...
 
Eftersom jag är självdisciplinen personifierad (läses med stark ironisk ton...) så slocknade jag ändå så fort jag kom hem idag. Sov i fyra timmar och vaknade vid 17ish med en hjärna med så låg (ellre hög?) densitet att den kändes som för löst potatismos. Men ändå var det bara att ta sig i kragen och sätta igång med pluggandet. 
Det enda jag gjort är att rita upp alla miljontals matriser som vi kommer behöva och som vi inte kommer hinna göra på plats eftersom vi bara har tre tentatimmar på oss. Förövrigt kan jag ingenting, men anteckningarna får medtagas imorgon (TACKA GUDARNA FÖR DET!) så jag får bara hoppas jag kan hitta i och förstå mina kaotiska anteckningar imorgon...
 
Men just det. Pepptalk var det också... KOM IGEN LENA!! DU FIXAR DETTA! SOVA KAN MAN GÖRA I GRAVEN. ANNARS FÅR DU SOVA PÅ FLYGET HEM DEN 18E DECEMBER! MEN FRAM TILLS DESS ÄR DET BARA ATT BITA IHOP. DU KLARAR DETTA! THE SKY IS THE LIMIT. IMORGON ÄR DET EN NY DAG = NYA MÖJLIGHETER. DU KAN SÅ MYCKET MER ÄN DU TROR!  heheee skojade bara!
 
Sådant här biter inte på mig tyvärr utan gör mig bara mer omotiverad och bitter.
 
Får istället se fram emot den galna tentafest-/avslutningshelgen som följer efter att alla tentor är skrivna!   Dessutom som en liten viskning från ödet kom låten "fucka ur" på radion nu... 
 
 
HAHA! jag googlade pepptalk och hittade världens mest cheesy sida. Spana in här!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Håll tempot ända in i kaklet!

2012-12-11 @ 07:07:53
Postat av: Anonym

Ja, ge inte upp nu!!! Jag säger som vanligt - du kan mer än du tror! Kram och lycka till. Ses snart :) mamma

2012-12-11 @ 07:13:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0