"Välkommen hem, Lena!"

Nu är jag hemma igen. Ligger uppe på mitt loft efter att precis vinkat av mamma, pappa, Elin, Anders, farmor och farfar som var här för att välkomna mig hem igen med mat och efterrätt! De hade dessutom flyttat in mycket av mina grejer, frukosthandlat och julpyntat. De är verkligen världens sötaste!
 
Men tyvärr har jag just i detta nu svårt att uppskatta deras söthet och det faktum att jag är hemma i min älskade lägenhet igen (i vilken jag för övrigt började gråta när jag äntrade....).
Varför kanske ni då frågar er?!
 
JO, detta på grund av en viss granne till glädjedödare.........
Två gånger under loppet av 10 minuter har det plingat på min dörr och jag har blivit tillsagd att vara tyst pga att "det ska vara tyst här klockan tjugotvå!!!".
Denna regel har inte gällt förut, och med tanke på att jag inte ens väsnades sista gången utan i själva verket bara tystljutt borstade tänderna har hen ingen rätt att komma och ge mig mördarblickar och anklaga mig för något jag inte ens är skyldig till!
 
Tack för det trevliga välkomnandet, kära granne. Vad hände med den sidan av dig som för några månader sedan insisterade på att bombardera mig med blombuketter?!

Kommentarer
Postat av: Elin

Bry dig inte om det! Bara ett konstigt sätt att visa att hen finns. Välkommen hem lillan! Puss

Svar: puss!
Lena

2012-12-18 @ 23:12:34
Postat av: Malin

Välkommen hem Lena! :) jag har flera historier om din granne! Mig klagade hen på klockan fem en lördag eftermiddag när jag bar upp julklappar för trappan! Jag är typ rädd för hen! Haha

Svar: Taack! men guud? vad har hänt med henom!? från blommor i överflöd till klagomål? vad trött jag blir! Vill inte att hon ska begränsa mig i mitt eget hem!? Grattis till dig som slipper henne och hoppas att du kommit tillrätta i din nya lägenhet :)
Lena

2012-12-18 @ 23:21:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0