Men nu är det iallafall över!!!!!

Ligger nu totalt utslagen i soffan och ser suddigt.
Tentan är skriven och det kändes bra, måste jag nog säga. Alltid läskigt att säga så dock! Men det är ju så galet roligt med juridik så tiden bara swichade förbi så jag satt hela tiden ut. I fyra timmar och bara bläddrade i de tunna bladen och skrev lite skämtsamt svar på frågorna. Lärar-annica är ju så roligt och skriver så "vitsiga" frågor så jag fortsatte på samma spår... När jag läste igenom det hela fick jag kämpa för att inte börja skratta. Det var nog förmodligen mestadels pga trötthet. Jag var såå nära på att somna mitt under tentan. Jag blev tårögd och gnuggade mig ständigt i ögonen som söta små barn gör på film... Jag var nog inte lika söt dock!

Sen åkte iallafall bex och jag glada och böjda hemåt. Stannade på subway och VRÄKTE i oss en subba och gick vidare till Ica.
Pratade om raggstrumpor och skiljdes sedan åt.

Nu är vi framme i nutid och jag ligger alltså här i soffan och ser suddigt. Avnjuter dessutom en sådan där DELICIOUS chocolate (hur stavas det?!?) chip cookie från subway.
Mmmhmh den bah smääälter i munnee!



Nej fy. Detta var det sämsta blogginlägget in history, men sån är jag just nu!

Förresten!!! Detta var nog förmodligen den allra sista tentan för mig!!! Nästa kurs har bara en DRÖS med arbeten och sen är det ju bara C-uppsatsen kvar! weiieiieiieiieeieeiie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0