Mysig myskväll med mys!

Är ganska nyligen hemkommen från en drygt en timmas lång och rask eftermiddagspromme med Jasmina. Det var ett kärt återseende och vi lärde oss dessutom att hitta lite på väster - en massa flugor i en smäll!!

Nu är jag dock totalt nedkyld (typ som Jack i Titanic när han ligger i vattnet och går att bryta loss från brädan han ligger på...) så därför gjorde jag slag i saken och kokade mig lite tevatten.
Dricker därmed nu min gamla goding Himlagott som jag återupptäckte för någon månad sedan (det smakar sommarkväll i Röfors!)
Till det avnjuter jag två sådana där lyxchokladpraliner som man köper på kondis (världens fulaste slang för konditori juu!) som jag hittade i ett skåp som mamma och pappa lämnat någon gång...

Jag sitter med dessa godingar uppflugen i ena soffhörnet med min netto-piecie på mig och täcke över mig och njuter av tystnaden (läs tutande dödsirriterande bilar och fyrverkerier)

Ska nog läsa lite böcker snart.. Annars så lockar det ju att bara fortsätta att sitta såhär och slöläsa bloggar som jag hittills har gjort i en halvtimme eller så.


Hoppas ni också har en mysig myskväll, mina kära homies!


Kommentarer
Postat av: Jasmina

Det var väldigt mysigt!

Jag känner mej oxå som Jack (en väldigt rolig liknelse måste jag tillägga!) Så jag sitter här & kollar på peppbilden och försöker känna den värmen.. går dåligt!

2012-01-04 @ 19:56:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0