Disciplinen själv!

- C'est moi!!

 

Råkade av någon oförklarlig anledning bli av med mina solbrillor med tillhörande blingigt senilsnöre samt mitt mobilfodral i helgen... Detta gjorde jag någonting åt idag när jag gled in i stan med en skinande ren Laguna. Jag gick med bestämda steg in på teknikmagasinet och fann snabbt ett fodral som jag trodde min lilla phony skulle trivas i. Cashade in det och fortsatte min beslutsamma färd till Åhléns där jag åter igen köpte mitt blingiga senilsnöre. Därefter gick jag ett antal velande steg runt i några butiker innan jag fann de näst intill perfekta brillzen. Inga är dock så fulländande som mina borttappade, men jag är ändå mycket nöjd med dem.

 

När mina ärenden sedan var utfärdade traskade jag till bilen för att hämta mina 39384 kilo tunga väskor och släpade dem och mig själv hem, med ett nöjt flin på läpparna. Nu sitter jag i min älskade soffa och väntar på att Rebecka CK ska göra mig den äran att umgås och hon utlovade (hahaha jag skrev först lova med Å!! Omg vad pinsaaaaamt) även att hon skulle medtaga fikabrö!!

Mums fillibabba!

 

Ha en fin kväll friends!

 

Och måste förresten även tillägga att Hova-helgen var precis så rolig som jag i förväg anade! Sweeeeeet!

 

Ett till "förresten": jag var ascool när jag var på stan förut. Hade, likt Peter Griffin, jeeeansshorts and jeeeansshirt!


Kommentarer
Postat av: Sis

Hahahah du är tossig söstra mi!

2012-07-16 @ 20:25:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0