Friday 13th(!!)

Otursdag idag?

Började så iallafall... Vaknade upp pigg och utvilad (somnade cirka 23 igår kväll!) och klättrade ned från sängen för att påbörja dagen samt åka till jobbet. Allting gick långsamt och jag blev sen hemifrån.
Fick efter att jag sprungit ned nästan alla trappor för mig att jag glömt phony uppe i lägenheten. Sprang tillbaka upp, letade utan resultat och rusade ned igen. Mitt i denna stress var jag inte uppmärksam på mina fötter till fullo, och skrapade plötsligt upp hela hälen på ett att de trappsteg jag kutade ned för. SKÖNT!

Rusade vidare till bilen och hade en stark känsla av att jag skulle hunnit få parkeringsböter. Planerade i huvudet vad jag skulle säga till lapp-Lisan när hon stod där böjd över min motorhuv (haha) för att fästa den gula lappen under vindrutetorkaren... Som tur var slapp jag ta detta samtal då jag kom fram till bilen exakt på klockslaget då tiden gick ut (8.03)! PUH!

Hoppade in i bilen, tappade nyckeln mellan sätena och krånglade tillslut upp den för att då kunna starta bilen och bräsa iväg.
Hade därefter otur i rödljusen (vet inte om det kan räknas in i otursdagsaspekten men oflyt var det iallafall). Fick stanna vid varje lyse och var inte ute på motorvägen förrän 5 minuter senare. PANIK!

Resten av resan gick dock bra och jag kände mig som en kung där jag snitslade fram mellan bilarna på motorvägen. Var även på plats vi banken innan Micke vilken innebar att jag inte kom allt för sent!
Bokaed dessutom resa till Marseille i förmiddags!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Den 8 september och några månader framåt blir jag alltså fransyska...  HELT SINNES!

För övrigt har dagen varit till belåtenhet, så när som på avsaknad av fikabrö'!!!

Nu är klockan 13:37 och jag måste avsluta! HARE!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0