STRESSSS

Igår stressade jag och Sanna halvt ihjäl oss.
Jag jobbade till 16. Åkte till Sanna och hängde en stund för att sedan hoppa in i bilen, sjunga ikapp med  Chris Martin och åka till Örebro.
Väl där sprang vi upp i min lägenhet där jag slängde av mig den varma bankklädseln och kröp i en långklänning istället. Bokstavsligt talat sprang ner igen och gick till Järntorget där vi stämt träff med Becka och Mikaela. Klockan var nu 17:35. Elin ärade oss dessutom av en ren slump med sin närvaro och vi satt i gräset vid slottet och catchade upp en snabbis efter att ha stått i kö på Rosalies Deli i tusen år. Sedan var klockan plötsligt 18:30 och det blev bråttom igen och jag och Sanna sprang åter upp till min lägenhet där jag hetspackade en väska med jobbkläder, midsommarkläder, eftermiddagskläder, badkläder.... en hel del kläder med andra ord. Jag ska nämigen vara i Laxåtrakten i ett tag framöver nu så jag behövde variation i min klädsel!
Vid 19-tiden sprang vi ner till bilen igen och rejsade iväg till Citygross (körde fel först... hamnade typ i Hjärsta eller något!)
Väl där upptäckte till vår största förskräckelse vi att Systemet var stängt så vi fick enbart avverka mataffären. Vandrade runt där inne som yra höns och lastade på oss midsommarmat och göttgött för drygt 950 riksdaler... (heheeee) och rusade därefter till bilen igen och gasade tillbaka mot Laxå vid 20:15-tiden.
Ringde Grindstugan och beställde pizza i höjd med Vretstorp, kl 20:27, kom till Laxå och hämtade de underbara pizzorna, parkerade bilen utanför Sanna, sprang upp för trapporna och in i vardagsrummet, satte på TVn och upptäckte att vi enbart var 2 minuter för sena till Sverige-matchen som började 20:45!!!! *PUH*
 
 

 
För övrigt kan jag bjuda på några bilder från bankens första dagar:
 
Hoppas denna peng användes till det ändamål det var tänkt, innan den kom i vår ägo.
 
Gårdagens gofika
 
Jag står med som "en i gänget" på Handelsbankens hemsida!!!! *stolt*

Kommentarer
Postat av: Anonym

Stressigt liv, Lena. Så är det när man jobbar heltid...Ha en trevlig midsommar och lycka till med all den goda maten! Kram.A

Svar: Du ska ha tack, moder!Trevlig midsommar själv. Vi ses på midsommardagen :)
Lena

2012-06-20 @ 23:04:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0